Anlaşmali boşanmada bir taraf pisman oldugu icin bunun reddini isteyebilirmj?

Peki ailesinin Bundan haberi var mı? Olan ki siz tamam dedikten sonra özür istemeyecegi ne malum? Diğer konunuza da yazmıştım gerçekten aileyi ikinci plana atıp af dilerse o zaman düşünün diye. Aile konusunu ispat etmeden arkanıza bile bakmayın

Aynen öyle. Senin yerinde olsam tamam ailen tek tek arasin özür dilesin sende acik ve net bir sekilde sildim sizi se düsünürüm bende de bakalim napacak.....

arastirdim diyor boyle bir hakkim var diyor benim geri donmeyecegimden artik emin oldugu icin baska sekilde yol ariyor galiba

Yahu olur mu öyle şey hakim yeniden mi evlendirecek sizi ahaha terk edilmek nasıl ağır geldiyse cidden kafayı yemiş hiç sallamayın, ailenizden de uzak tutun açmasınlar telefonlarını. Size ulaşmasına izin vermeyin asla. Görüşmeyin, buluşmayın dememe gerek yok sanırım.

Yahu olur mu öyle şey hakim yeniden mi evlendirecek sizi ahaha terk edilmek nasıl ağır geldiyse cidden kafayı yemiş hiç sallamayın, ailenizden de uzak tutun açmasınlar telefonlarını. Size ulaşmasına izin vermeyin asla. Görüşmeyin, buluşmayın dememe gerek yok sanırım.

Bencede sevgiden falan degilde kaybetmek koymus....

Mahkeme bittikten sonra temyiz kağıdı gelene kadar 15 gün reddetme hakkı var ama iki tarafda onay verecek tek fark orda , tek başına yaş bildiğim.
Bunu temyiz kağıdını teslim aldığım kalemde ki memur söyledi yanılıyor da olabilir :/

Ben olsam tamam ailen arasin tek tek ozur dilesin doneyim derdim
Esinde onlara arattirirdi..
Ozur diledigi zaten allah belanizi versin diyip kapatirdim. Oh mis...
En azindan hirsimi almis olurdum..

En iyi adam pişman olmuş adamdır.Gerçekten pişmansa ailesine de bunu gösterirse ve ailesine tavrını koyarsa,sizin de içinizde sevgi varsa bence tekrar denemeyi düşünebilirsiniz .

suan ailesini hice sayiyor herkesi karsisina almis sensiz olmayacagimi biliyorm diyor ya sen olursum yada ölurum diyor
Onu zamanında düşünecekti bence.
Konularınızı biliyorum bu hiç görüşmediği ailesine sizi bir günde satan adam değil miydi .
Gel buraya kölemiz ol diyen adam ?
Bırak köpek gibi pişman olsun , bırak dönmeyi mendili mi bile vermem böyle bir adama.

Usenmetip eski konularini okudum da, sakın bu adama dönme. Gerizekali herif. Umarim daha da perisan olur. Gitsin ailesine el etek öpsün o. Ne kadar sinirlendim ya. Sana yaptiklarini unutma lutfen. Bu kadar nankor insan gormedim ben.

Peki ailesinin Bundan haberi var mı? Olan ki siz tamam dedikten sonra özür istemeyecegi ne malum? Diğer konunuza da yazmıştım gerçekten aileyi ikinci plana atıp af dilerse o zaman düşünün diye. Aile konusunu ispat etmeden arkanıza bile bakmayın
ailesinin kendisine yanlis yaptigini kabul ediyor ona ben senin arkanda duramadim senide onlarida kirmadan bir arada tutmak istedigini soyluyor isini evini herseyi birakip eski yasadigimiz yere geri donecegini soyledi cok pisman oldugunu biliyorum ama cok kirildim.

İntihar lafını vara yoğa eder miydi?
Bunu dikkate alın

Bu sebebten dönmeyin elbette ama

Ailesine duyurun gözetim altında tutsunlar

Daha yeni böyle bir intihar yaşandı çevremde maalesef

İntihar lafını vara yoğa eder miydi?
Bunu dikkate alın

Bu sebebten dönmeyin elbette ama

Ailesine duyurun gözetim altında tutsunlar

Daha yeni böyle bir intihar yaşandı çevremde maalesef
zaten bu durum beni uzuyor hayatta boyle bir sey soylemezdi ve intihar konulari duydugunda sert konusup bu acizlikliktir diyordu bir insan kendini oldurecek duruma nasil gelebilir diyordu ama suan kendisi boyle davraniyor aileside aramak istedi ama ben karsi ciktim oda ailemi asla kendi barisma durumuma bile karistirmayacam diyor onlara karsi geliyor valahi cozemedim 8 sene duzgun adam bir gitti dunya umrunda degildi bosandim simdi eski haline dondu aksine daha farkli davraniyor

Davanız bittikten 15 gün içerisinde itiraz edebilir ancak 15 gün geçmişse mümkün değil Hele ki hakim kesin kararı imzaladıysa rüyasında anca görür seni
orda bosandik imza attik ama bu 15 gunluk surec te yapabilirmi o konuda tam bilgim yok neyseki yilbasi tatili falan olursa belki o surede biter

orda bosandik imza attik ama bu 15 gunluk surec te yapabilirmi o konuda tam bilgim yok neyseki yilbasi tatili falan olursa belki o surede biter
Anladığım kadarıyla 15 günü geçmedi boşanmanız.evet bu durumda itiraz edebilir.o zaman çekişmeli ye dönebilir. Size tavsiyem 15 gün bir şekilde oyalayın. Bir şey yapacağı yok ama can sıkıntısı iste

zaten bu durum beni uzuyor hayatta boyle bir sey soylemezdi ve intihar konulari duydugunda sert konusup bu acizlikliktir diyordu bir insan kendini oldurecek duruma nasil gelebilir diyordu ama suan kendisi boyle davraniyor aileside aramak istedi ama ben karsi ciktim oda ailemi asla kendi barisma durumuma bile karistirmayacam diyor onlara karsi geliyor valahi cozemedim 8 sene duzgun adam bir gitti dunya umrunda degildi bosandim simdi eski haline dondu aksine daha farkli davraniyor
Ya hicbisey yapmaz. Salliyor mal herif. Boylelerinin cani tatli olur. Hic intihar ederler mi? Aklini kullansaydi. Yillarca gorusmedigi ailesi icin 8 yillik karisini bir cirpida elinin tersiyle iter mi insan? Devlete millete zarar boyleleri. Kendi akli yok mu ki ailesinin akliyla hareket ediyor??? Birak ne hali varsa gorsun. Engelle her yerden. Cehennemin dibine kadar yolu var. Boylesine acirsan, seni acinacak duruma dusururler.

Adam senden bosanmis ama hala derdini cekiyorsun! Pes.
Daha gecen gun ailemden ozur dile diyordu. Simdi intihar edecekmis. Adam seni uzmek icin taktik degisitirip duruyor resmen. Bunun bir cacik yapacagi yok emin ol. Oyuncak etmis seni resmen...

Back
X