- 18 Temmuz 2016
- 4.745
- 13.168
- 208
Gebersin diyecem de neyse.....suan ailesini hice sayiyor herkesi karsisina almis sensiz olmayacagimi biliyorm diyor ya sen olursum yada ölurum diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebersin diyecem de neyse.....suan ailesini hice sayiyor herkesi karsisina almis sensiz olmayacagimi biliyorm diyor ya sen olursum yada ölurum diyor
Peki ailesinin Bundan haberi var mı? Olan ki siz tamam dedikten sonra özür istemeyecegi ne malum? Diğer konunuza da yazmıştım gerçekten aileyi ikinci plana atıp af dilerse o zaman düşünün diye. Aile konusunu ispat etmeden arkanıza bile bakmayın
arastirdim diyor boyle bir hakkim var diyor benim geri donmeyecegimden artik emin oldugu icin baska sekilde yol ariyor galiba
Yahu olur mu öyle şey hakim yeniden mi evlendirecek sizi ahaha terk edilmek nasıl ağır geldiyse cidden kafayı yemiş hiç sallamayın, ailenizden de uzak tutun açmasınlar telefonlarını. Size ulaşmasına izin vermeyin asla. Görüşmeyin, buluşmayın dememe gerek yok sanırım.
Yalnız kalmak koymuş bence ona. Sevgiden olsa zaten o raddeye gelmeden düşünürdü korkardı kaybetmekten. Gerçi belli de olmaz bir anda dank etmiş olabilir her şeyBencede sevgiden falan degilde kaybetmek koymus....
Onu zamanında düşünecekti bence.suan ailesini hice sayiyor herkesi karsisina almis sensiz olmayacagimi biliyorm diyor ya sen olursum yada ölurum diyor
ailesinin kendisine yanlis yaptigini kabul ediyor ona ben senin arkanda duramadim senide onlarida kirmadan bir arada tutmak istedigini soyluyor isini evini herseyi birakip eski yasadigimiz yere geri donecegini soyledi cok pisman oldugunu biliyorum ama cok kirildim.Peki ailesinin Bundan haberi var mı? Olan ki siz tamam dedikten sonra özür istemeyecegi ne malum? Diğer konunuza da yazmıştım gerçekten aileyi ikinci plana atıp af dilerse o zaman düşünün diye. Aile konusunu ispat etmeden arkanıza bile bakmayın
Davanız bittikten 15 gün içerisinde itiraz edebilir ancak 15 gün geçmişse mümkün değil Hele ki hakim kesin kararı imzaladıysa rüyasında anca görür seniarastirdim diyor boyle bir hakkim var diyor benim geri donmeyecegimden artik emin oldugu icin baska sekilde yol ariyor galiba
zaten bu durum beni uzuyor hayatta boyle bir sey soylemezdi ve intihar konulari duydugunda sert konusup bu acizlikliktir diyordu bir insan kendini oldurecek duruma nasil gelebilir diyordu ama suan kendisi boyle davraniyor aileside aramak istedi ama ben karsi ciktim oda ailemi asla kendi barisma durumuma bile karistirmayacam diyor onlara karsi geliyor valahi cozemedim 8 sene duzgun adam bir gitti dunya umrunda degildi bosandim simdi eski haline dondu aksine daha farkli davraniyorİntihar lafını vara yoğa eder miydi?
Bunu dikkate alın
Bu sebebten dönmeyin elbette ama
Ailesine duyurun gözetim altında tutsunlar
Daha yeni böyle bir intihar yaşandı çevremde maalesef
orda bosandik imza attik ama bu 15 gunluk surec te yapabilirmi o konuda tam bilgim yok neyseki yilbasi tatili falan olursa belki o surede biterDavanız bittikten 15 gün içerisinde itiraz edebilir ancak 15 gün geçmişse mümkün değil Hele ki hakim kesin kararı imzaladıysa rüyasında anca görür seni
Anladığım kadarıyla 15 günü geçmedi boşanmanız.evet bu durumda itiraz edebilir.o zaman çekişmeli ye dönebilir. Size tavsiyem 15 gün bir şekilde oyalayın. Bir şey yapacağı yok ama can sıkıntısı isteorda bosandik imza attik ama bu 15 gunluk surec te yapabilirmi o konuda tam bilgim yok neyseki yilbasi tatili falan olursa belki o surede biter
Ya hicbisey yapmaz. Salliyor mal herif. Boylelerinin cani tatli olur. Hic intihar ederler mi? Aklini kullansaydi. Yillarca gorusmedigi ailesi icin 8 yillik karisini bir cirpida elinin tersiyle iter mi insan? Devlete millete zarar boyleleri. Kendi akli yok mu ki ailesinin akliyla hareket ediyor??? Birak ne hali varsa gorsun. Engelle her yerden. Cehennemin dibine kadar yolu var. Boylesine acirsan, seni acinacak duruma dusururler.zaten bu durum beni uzuyor hayatta boyle bir sey soylemezdi ve intihar konulari duydugunda sert konusup bu acizlikliktir diyordu bir insan kendini oldurecek duruma nasil gelebilir diyordu ama suan kendisi boyle davraniyor aileside aramak istedi ama ben karsi ciktim oda ailemi asla kendi barisma durumuma bile karistirmayacam diyor onlara karsi geliyor valahi cozemedim 8 sene duzgun adam bir gitti dunya umrunda degildi bosandim simdi eski haline dondu aksine daha farkli davraniyor