Anlaşmali boşanmada bir taraf pisman oldugu icin bunun reddini isteyebilirmj?

Adam senden bosanmis ama hala derdini cekiyorsun! Pes.
Daha gecen gun ailemden ozur dile diyordu. Simdi intihar edecekmis. Adam seni uzmek icin taktik degisitirip duruyor resmen. Bunun bir cacik yapacagi yok emin ol. Oyuncak etmis seni resmen...
gercekten oyle artik ne yapacagimi sasirdim bir gun boyle bir gun boyle ruh hastasi oldu cikti her yerden engelledim ailemi kardeslerimi arayip benimle konusmaya caliyor onlarda ters davraninca arkadas cevremi aramaya basladi.

Ya hicbisey yapmaz. Salliyor mal herif. Boylelerinin cani tatli olur. Hic intihar ederler mi? Aklini kullansaydi. Yillarca gorusmedigi ailesi icin 8 yillik karisini bir cirpida elinin tersiyle iter mi insan? Devlete millete zarar boyleleri. Kendi akli yok mu ki ailesinin akliyla hareket ediyor??? Birak ne hali varsa gorsun. Engelle her yerden. Cehennemin dibine kadar yolu var. Boylesine acirsan, seni acinacak duruma dusururler.
ben cok duygusalim biri uzulse ben uzuntuden aglarim zaten bu yönüm yuzunden hep zor durumda kaldim cok yiprandim bir turlu ketum olamiyorum

Merhaba...Mahkemenin gerekçeli kararını tebliğ aldınız mı?Mahkemeden bu kararın karşı tarafa tebliğini talep ettiniz mi?Tebliğ alındığı tarihten sonra 15 gün geçti mi?Soruların cevabı evetse karar kesindir...Bir şey yapamaz...

Arkadaslar bosandigim esim surekli bana ulasip pisman olup agladigini hatta ailesi bile bu halini gorup onlarinda cok uzuldugunu dile getiriyor her yerden engelledim bana ulasamiyor ama ailemi sirayla arayip bana ulasmak istiyor seni gelip alacagim senden vazgecmem diyor yani ilk zamanlar nasil yalvarip evlendiyse suan aynisini yapiyor ailemide silerim sen yeterki bana don diyor eger donmezsen gidip davanin reddini talep edecegini soyluyor bu mumkunmu oyle bir sey yaparsa sonuc ne olur bastan bir bosanma surecimi yasamak zorunda kalacam bilen biri varsa bilgilendirin lutfen
Boşanmada temyiz hakkı var diye biliyorum ama ohoo tonla şartı vardır. O açana kadar sen başkasıyla bile evlenebilirsin :-) :KK70: hem kazansa nolacak hakim tekrar mı evlendireçek hadi kızım kocanın evine :-) çok absürt yaa

Merhaba...Mahkemenin gerekçeli kararını tebliğ aldınız mı?Mahkemeden bu kararın karşı tarafa tebliğini talep ettiniz mi?Tebliğ alındığı tarihten sonra 15 gün geçti mi?Soruların cevabı evetse karar kesindir...Bir şey yapamaz...
15 gun gecmedi hala onun kutugunde gorunuyorum sadece bosanma esnasinda imza attik inanin cok kotuydum teblig vs hic bir seyi dusunemedim

arastirdim diyor boyle bir hakkim var diyor benim geri donmeyecegimden artik emin oldugu icin baska sekilde yol ariyor galiba
Karar yazildiktan sonra 15 gun icinde temyize gitme hakki var diye biliyorum. Oyle olsa bile siz ben bosanmak istiyorum derseniz cekismeli bosanirsiniz. Zorla evli kalinmaz ki. Her halukarda bosanmak istiyorsaniz anlasmali olmaz da cekismeli de olsa bosanirsiniz.

Karar tebliğ edildikten sonra 15 gün itiraz hakkı var tarafların inşallah itiraz etmez

Cok yumusamis gördüm seni. Bu saatten sonra sadece hakkinda hayirlisi olsun diyebiliyorum. Derin derin düsün ve kesinlikle unutma yillarca görüsmedigi insanlar icin tüm hayatinizi hice saydi, gel aileme pismanim de özür dile dedi.... deger mi tekarar denemeye bilemedim.....

Cok yumusamis gördüm seni. Bu saatten sonra sadece hakkinda hayirlisi olsun diyebiliyorum. Derin derin düsün ve kesinlikle unutma yillarca görüsmedigi insanlar icin tüm hayatinizi hice saydi, gel aileme pismanim de özür dile dedi.... deger mi tekarar denemeye bilemedim.....
donmek kabus olur yaptiklarindan sonra sevgim bile kalmamis bunun farkindayim aliskanlik ve uzuntu sadece ben bunlari hak etmedim. nasil toparlanirim onuda bilmiyorum bir gunum hic aklima takmamaya calisarak geciyor diger gunum tam bir perisan olarak geciyor. simdide ailemin laflari basladi kafami dagitmak istiyorum disari cikmak icin resmen izin istiyorum ona bile saat kotasi koyuyorlar ustelik daha dun bugun iki artik bosandin kendinede bizede laf getirme sozleri basladi cocuk.degilim sonucta bu yasadiklarimdan sonra zoruma gidiyor.

donmek kabus olur yaptiklarindan sonra sevgim bile kalmamis bunun farkindayim aliskanlik ve uzuntu sadece ben bunlari hak etmedim. nasil toparlanirim onuda bilmiyorum bir gunum hic aklima takmamaya calisarak geciyor diger gunum tam bir perisan olarak geciyor. simdide ailemin laflari basladi kafami dagitmak istiyorum disari cikmak icin resmen izin istiyorum ona bile saat kotasi koyuyorlar ustelik daha dun bugun iki artik bosandin kendinede bizede laf getirme sozleri basladi cocuk.degilim sonucta bu yasadiklarimdan sonra zoruma gidiyor.

Seni cok iyi anliyorum o aile "nasihatlarini" iyi bilirim, insanin morelini cok bozuyor ama duymamazliktan gel. Anladigim kadari ailenle yasiyorsun, tek basina ev tutsan?
Ama sakin, sakin aglamasina sizlamasina inanma....standart erkek taktikleri....önceden düsünecekler. Insan pat diye ayrilmiyor, yeterince düzeltmek icin vaktileri vardi..
Üzme kendini, önüne bak. Bu duygusal karisiklik normal, sakin a böyle hissediyorum demeki daha seviyorum ve sans vermem gerek diye düsünme.Insan nefret ederek ayrilinca bile duygu karisikligi oluyor, normal yani.

Arkadaslar bosandigim esim surekli bana ulasip pisman olup agladigini hatta ailesi bile bu halini gorup onlarinda cok uzuldugunu dile getiriyor her yerden engelledim bana ulasamiyor ama ailemi sirayla arayip bana ulasmak istiyor seni gelip alacagim senden vazgecmem diyor yani ilk zamanlar nasil yalvarip evlendiyse suan aynisini yapiyor ailemide silerim sen yeterki bana don diyor eger donmezsen gidip davanin reddini talep edecegini soyluyor bu mumkunmu oyle bir sey yaparsa sonuc ne olur bastan bir bosanma surecimi yasamak zorunda kalacam bilen biri varsa bilgilendirin lutfen
Hakim onu mu dinler canım?:işsiz:

Back
X