ANLAŞMALI BOŞANMADA ŞEHİR DEĞİŞİKLİĞİ

Onlyyou1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
16
6
86
Merhaba kızlar ben 6 yıllık evliyim. Bir oğlum var Şu an boşanıyoruz İstanbul'da oturduğumuz için davayı orda açtık. Fakat eşimin tanıdığı bir avukat benim avukatım oldu protokol yapıldı tazminatı ve nafakayı eşim belirledi anlaşmalı boşanma olduğu için bende kabul ettim. Ve Mersin'e ailemin yanına geldim.

Şimdi benim sormak istediğim öncelikle ben bu mahkemeyi Mersin'e aldırabilir miyim?
Tazminat değişikliği yapabilir miyim?
Avukatı iptal edip Mersin barosundan bir avukat talep edebilir miyim?
Yardımcı olurmusunuz lütfen

Merhaba kızlar ben 6 yıllık evliyim. Bir oğlum var Şu an boşanıyoruz İstanbul'da oturduğumuz için davayı orda açtık. Fakat eşimin tanıdığı bir avukat benim avukatım oldu protokol yapıldı tazminatı ve nafakayı eşim belirledi anlaşmalı boşanma olduğu için bende kabul ettim. Ve Mersin'e ailemin yanına geldim.

Şimdi benim sormak istediğim öncelikle ben bu mahkemeyi Mersin'e aldırabilir miyim?
Tazminat değişikliği yapabilir miyim?
Avukatı iptal edip Mersin barosundan bir avukat talep edebilir miyim?
Yardımcı olurmusunuz lütfen
YALNIS BÖLÜME YAZMISSINIZ Mune Mune

Davayi takip etmezseniz düşer mersinde yeniden dava açarsınız ama nakil olmaz.
Tazminat konusunda degisiklik isterseniz hakim karsisina ciktiginizda söylersiniz karsi taraf da kabul ederse değiştirmekte sorun yok ama kabul etmezse çekişmeli boşanma davasina dönüşür ve ilk celsede bitirme imkanı ortadan kalkar

Back
X