Anlasmalı bosanmamı? cekısmelı bosanmamı?

sudenaz111

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
131
51
13
38
Arkadaslar esım benı bir güzel sömürdü kullandı eskı konularımda durumu anlatmıştım aılesıne ev aldı ve onu ödüyor maaşıyla bızde kıradaydık evın gecımı bendeydı..Bunun dışında anlaşamadığımız konuda coktu inasanların ve aılesının dolduruşuna gelen bencil bir adam ve evı terk ettım..Bu baya yalvardı düzelicem dıye afet benı dıye ama ınanmıyorum..Cunku nısanlıykende böyle yaptı degısmedı ..Suan arayıp bana sureklı bırını buluyo annem ama ıstemıyorum senı istiyorum dıyo umrumda degıl..Yalnız ben anlaşmalı boşanmayı duşundum ılk etapta Suan ise fikrim degıstı tahmınıme gore boşanmadan kızda gözterıyorlar buna..Suan demek ıstedıgım su anlaşmalı boşanırsam hıc bırsey alamam cekısmelı boşanmak ıstıyorum elınde ne var ne yok almak ıstıyorum sız olsanız nasıl hareket edersınız?

Arkadaslar benımle evlıyken başka kadınlarla gorusuyo desem sonuçta yalan degıl bunun ıcınde daha fazla hak kazanma sansım olurmu?

Arkadaslar benımle evlıyken başka kadınlarla gorusuyo desem sonuçta yalan degıl bunun ıcınde daha fazla hak kazanma sansım olurmu?
Olmaz.
Aldatıldıktan sonra adamı affedip evliliğe devam ederseniz, bunu ileri sürerek boşanma davası açamazsınız.

Konunuzu hatırlıyorum. Böyle karaktersiz için strese girmeye hiç gerek yok. Boşanın ve önünüze bakın. O kimi alırsa alsın mutsuz edecek,siz en azından kendi paranızı yiyip içip gezersiniz

Cekismeli bosanma nerden baksan iki uc yilini alir
Boyle rezil bir adamla o kadar sure daha baginin kalmasina katlanabilecek misin? Ben olsam anlasmali bosanir yoluma giderim

Arkadaslar esım benı bir güzel sömürdü kullandı eskı konularımda durumu anlatmıştım aılesıne ev aldı ve onu ödüyor maaşıyla bızde kıradaydık evın gecımı bendeydı..Bunun dışında anlaşamadığımız konuda coktu inasanların ve aılesının dolduruşuna gelen bencil bir adam ve evı terk ettım..Bu baya yalvardı düzelicem dıye afet benı dıye ama ınanmıyorum..Cunku nısanlıykende böyle yaptı degısmedı ..Suan arayıp bana sureklı bırını buluyo annem ama ıstemıyorum senı istiyorum dıyo umrumda degıl..Yalnız ben anlaşmalı boşanmayı duşundum ılk etapta Suan ise fikrim degıstı tahmınıme gore boşanmadan kızda gözterıyorlar buna..Suan demek ıstedıgım su anlaşmalı boşanırsam hıc bırsey alamam cekısmelı boşanmak ıstıyorum elınde ne var ne yok almak ıstıyorum sız olsanız nasıl hareket edersınız?

Ben olsam uğraşmam
Bitmiş bir evliliğin ardından adamla boğuşmam
Yok hak, yok tazminat hayatımın içine etmiş bir adamın iğnesini bile istemem
Çekişmeli davalar çok uzun ve yıpratıcı oluyor

Mahkeme ispatsız hiç bir ithamı kabul etmez, bunun için delil gerekir
Sözle ifadeyi, telefon konuşmalarını hatta çoğu zaman internet görüşmelerini bile delil olarak kabul etniyorlar
Somut olarak ispat edebileceğiniz bir ilişki var ise belki, eğer ilişki ayrı yaşadığınız dönemde olmuşsa onu da kaale almıyorlar

ispat mesajlarda hakaret tanık varsa kolay ev kimin üstüne? bizde öyle bir dava açtık hatta eve satılmaz tedbir konuldu

Anlaşmalı olsaydi zaten simdi bu halde olmazdiniz ama eger imkan varsa bosa gitsin ugrasma fazla
Ama yok ben ugrasirim.sorun degil diyorsan git bir avukata, uzman gorusuyle hareket edersin
Bir de adamin ailesinden sana tanık olacak kimse var mi? Onlar da yardimci olur belki

eşinin evi onun maaşı, eve ödediği tutarın yarısını alır evliyken ev aldıysa ama borcu devam ediomuş ...evin yarısını bile alabilirsn evliykenmi aldı ?

Son düzenleme:
Süreç uzadıkça yıpranırısn bu da var ama donuna kadar almak dıye de bişey var gücün varsa uğraş arkadaşım davanın peşini bırakma ama gücüm yok diyorsan ne hali varsa görsün başkasıyla evlense nolcak annesinin bulduğu kız da görecek yüzlerini

İspat ve deliller doğrultusunda hareket etmezseniz mahkeme sizi şifaen yani sözlü olarak ithamda bulunduğunuz hiçbir konuda ciddiye almaz hatta sizi dinlemez üstüne terslerde.
Elinizde delil şahit varsa ve bunları mahkemede kanıtlarsanız çekişmeli olarak boşanın yoksa çekişmeli boşanma size sadece zaman kaybettirir.
Sizin dava açmanız mahkeme de her zaman kadın olmanız sebebiyle size avantaj sağlar.
Eşinizin anne ve babasına ev aldığını yada banka ödemelerini eşinizin yaptığını sizin kira da oturmanız vs bunları ispat edebilirseniz çok süper olur.
Siz önce otrurup mahkemeye sunacağınız sebepleri ve delillerini düşünün ona göre hareket edin derim.

evi eşi krediyle almış maaşını göstermiş ve ailesi oturuyor diye ispat et evi geçindirdiğini kirayı direk size ödettiğği çıkar ,evin ödendiği kısmın yarısını alırsn o evde satılır borca gider mağdur olduğunu mağdur edildiğini dilekçede belirt enfazla 1 sene sürer

Hanımefendi anlaşmalı boşanın tanık bile dinletmeden sessiz sedasız olur.taleplerinizi karşılıklı konuşun imzalayın protokol.protokole göre hakim karar veriyor.adam yanaşmazsa nafaka vs.taleplerinize mecbur çekişmeli olacak

Back
X