Anlaşmalı boşanmayı temyiz ettim

ankesenamun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
183
76
98
merhaba arkadaşlar
daha evvelde bu foruma evliliğimle ilgili sorunlarımı yazmıştım.eşimin ısrarı üzerine anlaşmalı boşanmayı kabul ettim.mahkeme gerçekleştikten sonra bana yakınlık göstermeye çalıştı,isevdiğini söyledi lişkide bulunmak istedi reddettim ardından da hakaret küfür etti reddettiğim için.bunun üzerine zorlanarak kabul ettiğim anlaşmalı boşanmayı temyiz ettim.acımı hafifletsin diye. maddi manevi talepte bulunmamıştım anlaşmalı boşanmada.o anki ruh halimle bunları görecek halim
yoktu son olanlardan sonra artık bu kolaylığı haketmediğini düşündüm.şu an dava temyizde bana dil döküyor temyizi geri çek diye.çekmeyi düşünmüyorum şimdilik.kararım anlaşmalıyı çekişmeliye çevirip manevi tazminat davası açmak.
ama çok yıprattı beni bunlar.bir yandan uğraşmayayım ne hali varsa görsün diyorum birazda maalesef çok duygusal bi insan olduğum için vicdan yapıyorum bi yandna da buunu haketti diye düşünüyorum.bilemiyorum.paylaşmak istedim beklemedeyim işte

canım öncelikle allah kolaylık versin.. çok zor şeyler yaşamışsın; ama kendini yıpratmaya değmez sanki bu saatten sonra. bırak ne hali varsa görsün; ama canım yeterince yandı, artık gğçlüyüm diyorsan, sonuna kadar uğraş derim. ama çok yorgunsun sanki

Eski eşinizin boşanmadan sonra yaptıkları hiç hoş değil süphesiz.

Anlaşmalı boşanmalarda taraflar temyizden feragat ederler diye biliyordum, ama anlaşılan sizinki öyle değilmiş. Tüm bu temyiz, tazminat işleri sırasında umarım eski eşiniz daha fazla canınızı sıkmaz. İşi böyle hakarete vardıran adamlardan uzak durmaya çalışmak bazı durumlarda daha iyi olabilir belki, ama öte yandan onu durdurmanın tek yolu bu şekilde davranmak da olabilir. Bence bu saatten sonra, ne şekilde davranırsam bu adamı kendimden daha kolay uzaklaştırabilirim diye düşünüp, temyiz tazminat gibi konuları ona göre değerlendirin.

Gerekçe olarak ne yazdınız bilmiyorum ama anlaşmalı boşanmalarda temyizden aksi karar çıkma olasılığı çok düşükdür

yaptığınız protokolü burda görme imkanımız olmadığından ve temyiz sebeplerini neye dayandırdığınızı bilmediğimden eğer usulden bir bozma olmazsa esastan red gelir diye düşünüyorum ve kararınız onanır

onu sinir etmek için değil de,

manevi açıdan yıprandığım için bunu yapıyorum diye şartlandırın kendinizi.,

ilişki derken cinsel ilişkide mi bulunmayı teklif etti?

Anlaşılır gibi değil ya , bu erkeklerin tutumu!!!!!

Ayrıldığın bunca eziyet ettiğin boşandığın eşine neden sonra geri dönersin ????Birsey ya devam eder ya biter bunların bu ikiz ruh hallerini gördükçe iyice nefret ediyorum hepsinden :95: Once ayrılır , sonrada barışmak ister . bu dünyayı kendi oyuncakları sanıyorlar ve etraflarında herkezin pervane olmasını bekliyorlar .İstedikleri olmadımıda küfür , hakaret , vsvs liste uzarda gider .

Arkadaşım kendini en mutlu nasıl hissedeceksen onu yap .Mücadele edip ona dünyayı dar etmek istiyorsan yap,ama kendini yıpratmadan , psikolojini bozmadan ,yeni hayatını olumsuz etkilemesin bu mücadele .

Ama dersen ben duygusalım bu durumdan çok etkilenirim hayatımı olumsuz etkisi olur , Allah'a havale et , inan bir gün duyarsın ahının tuttuğunu !!!

Temiz bir sayfa açmışsın , sakın bu sayfayı karalamsına izin verme !!!!

muhtemelen temyizden red çıkar. sizinkisi sonradan akıllanma gibi bir durum olmuş çocuk var mı bilmiyorum naçizane tavsiyem boşverin uğraşmayın allaha havale havale etmenin dayanılmaz hafifliğini ruhunuzda güzel etkilerini de zamanla hayatınızda görün derim ben saygılarımla:)

Son düzenleme:

evet canım yeterince canım yandı bunu yaptığımda kendimi daha iyi ve güçlü hissettim.

açıkçası tutuştu kendisi.bi bağırıp çağırıyo alacaksın temyizi geri 1yıldan önce dönmez diye yargıtaydan.bi de yumuşak davranıyo canım cicim sen dünyanın en tatlı insanısın ayaklarına giriyo dengesizleşti iyice.adam bana mahkemeden sonra biz böyle daha iyi anlaşıyoruz evli olmak zorunda değiliz sevgili olup sevgili gibi görüşelim dedi.

onu sinir etmek için değil de,

manevi açıdan yıprandığım için bunu yapıyorum diye şartlandırın kendinizi.,

ilişki derken cinsel ilişkide mi bulunmayı teklif etti?

zaten sinir etmek için yapmadım cnaım bunu.gururumla oynadı gerçekten.mahkemeden sonra bi kaç kez görüştük işlemler için her seferinde bana cinsel ilişki teklifinde bulundu.tabi kapalı bi ortamda değiliz sözel olarak ikna etmeye çalışıyo sevdiğini falan söylüyo.reddedince de ağır hakaret küfür ediyo ardından telefonla.

canım barışmak istese yine anlşıycam adam resmen bana sevgilisi olmamı benimle ilişkide bulundmadan duramadığını,boşanmış olup görüşmeye devam etmeyi teklif ediyo
temyizi yapmaktaki maksadım bu yaptıkları karşısında verdiğim kolaylıkları haketmemesidir.ben çıksın gitsin hayatımdan diye anlaşmalı boşanmayı kabul ediyorum maddi manevi bişey talep etmiyorum adam bana ne teklif ediyo.
kendisine temyizden dönmesi için en az 1yıl beklemek istemiyosan git kendi davandan feragat et tekrar çekişmeli dava açalım çünkü ben haklarımı alıcam manevi tazminat davası açıcam dedim.

evet sonradan akıllanmada sayılabilir tetiklenmede.kendisi beni buna zorladı resmen.ettiği hakaretleri söylediklerini yazmaya çekiniyorum o kadar yani.bu kadar kolaylıkla bu işin içindne çıkmayı haketmiyor.biliyorum anlaşmalı olduğu için boşanma muhtemelen temyizden red çıkar ama bu en az bi yıl sürermiş avukatıma danıştım.şu süre zarfında huzursuz olması da beni mutlu etti.artık haketti her türlü kolaylığı sağlamıştım evliğin 1yılı dolması için kalan sürede çıkıp ayrı bir evde hiç bi şekilde rahatsız etmeden yaşamıştım.ama bunları haketmedi.yaşadığı sıkıntı yeter bana inanaın canımı hiç bi şekilde en son yaktığındna fazla yakamaz zaten
temyizden red de gelse 1yıl sıkıntısını yaşasın.benim için sorun yok çünkü bunu yapmak huzur verdi

dün akşamda temyizi geri çekmem için görüşmek istediğini sadece konuşacağımızı söyledi.tamam dedim gittim havadan sudan konuştu sonra temyizi geri çek bak böyle ikimizde sürüncez dedi yok sen sürünürsün bana farketmez kararlıyım git davandan fergat et çekişmeli dava açalım dedim.bunu deyince tuttu beni öpmeye çalıştı :)) ne tuhaf dimi :) ittim polis çağıracağımı söyledim.bu arada şehrin biraz dışında bi yerdeyiz dışarıda.adam normal değil,sonra bana cinsel yönden aşırı bağımlı olduğunu söyledi.bunun için sevgili olmak istediğini falan söyledi.adam normal değil.
ama ben artık oldukça güçlü olduğumu düşünüyorum gülüp geçiyorum yaptıklarına söylediklerine.en azındann temyizden dönemsini bekler red gelsede

ciden normal değil bu adam ne demek cinsel yönden sana bağımlıyım falan:26:bence hiç uğraşma bu psikopatla.aksine bir an önce çıkar hayatından yüzüne bakma
bana çok dengesiz geldi seni bu 1 yılda daha çok rahatsız etmesin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…