- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi TrakyaKizcesi
Bitti.. Her şey bitti.. O kadar çok emek verdiğim, 3 yıldır büyük bir aşk'la, sevgiyle büyüttüğüm ilişkim... Hala inanamıyorum. Ben bu kadar çok aşıkken, tek bir yalan bile söylemezken ona.. En küçük beyaz yalanım bile yoktu ona karşı. Oysa o nasıl olur da bana yalan söyler? 2. şansıydı bu. İlk şansını da yalan söyleyerek kaybetmişti.. Ama bu son şansıydı onun. Bir daha asla ama asla onunla olmak değil onun yüzünü bile görmek istemiyorum. hayatım durdu sanki öylece donuk bir şekilde duruyorum. Boş boş bakıyorum etrafa. Ne ben ne de çok büyük aşk'ım bunları haketmemişti. Hiç kimseden göremiycek benden gördüğü kadar sevgiyi, aşkı, ilgili, şefkati... Sevgiliden de öteydik ben onu 'erkeğim' diye tanımlıyordum. En yanlış tanımları kullanmışım.. İçim çok dolu.. Nefes alamıyorum, kalbim de çok büyük bir ağırlık var...Ben onun için bir çok kişiyi kırdım en önce kendimi kırdım kendi tabularımı kırdım sözlerime ihanet edipte geri geldim ona. Düzelmiştir değişmiştir diye.. Yine aynısını yapmaz diye... Yanıldım hemde çok kötü bir şekilde.. Aşk'ı tam anlamıyla onunla yaşadım ve onunla bitirdim. Her şeyden çok sevdiğim adeta taptığım insan sana hakkım helal değil Allah'ım büyüktür bu yaptıkların yanına kalmayacak.....
![]()
Neden çok şaşırdım ?
Üzülme lütfen biliyorum kolay değil bende yaşadım çünkü aynılarını fakat iyi olmaktan başka çaremiz yok güçlü olmalısın.
Allah sana sabır versin inş.