• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşmazlıklar neden bu kadar fazla oluyor?...

Bitti.. Her şey bitti.. O kadar çok emek verdiğim, 3 yıldır büyük bir aşk'la, sevgiyle büyüttüğüm ilişkim... Hala inanamıyorum. Ben bu kadar çok aşıkken, tek bir yalan bile söylemezken ona.. En küçük beyaz yalanım bile yoktu ona karşı. Oysa o nasıl olur da bana yalan söyler? 2. şansıydı bu. İlk şansını da yalan söyleyerek kaybetmişti.. Ama bu son şansıydı onun. Bir daha asla ama asla onunla olmak değil onun yüzünü bile görmek istemiyorum. hayatım durdu sanki öylece donuk bir şekilde duruyorum. Boş boş bakıyorum etrafa. Ne ben ne de çok büyük aşk'ım bunları haketmemişti. Hiç kimseden göremiycek benden gördüğü kadar sevgiyi, aşkı, ilgili, şefkati... Sevgiliden de öteydik ben onu 'erkeğim' diye tanımlıyordum. En yanlış tanımları kullanmışım.. İçim çok dolu.. Nefes alamıyorum, kalbim de çok büyük bir ağırlık var...Ben onun için bir çok kişiyi kırdım en önce kendimi kırdım kendi tabularımı kırdım sözlerime ihanet edipte geri geldim ona. Düzelmiştir değişmiştir diye.. Yine aynısını yapmaz diye... Yanıldım hemde çok kötü bir şekilde.. Aşk'ı tam anlamıyla onunla yaşadım ve onunla bitirdim. Her şeyden çok sevdiğim adeta taptığım insan sana hakkım helal değil Allah'ım büyüktür bu yaptıkların yanına kalmayacak.....

:14:

Neden çok şaşırdım ?
Üzülme lütfen biliyorum kolay değil bende yaşadım çünkü aynılarını fakat iyi olmaktan başka çaremiz yok güçlü olmalısın.
Allah sana sabır versin inş.

Geçmiş olsun... Her şeyin hayırlısı. :26:
Sağol canım barıştık her şeyi tek tek açıkladı ve doğru söylediğine inandım. Ama bazen öyle şeyler oluyor ki sanki gerçek değil de yalanmış gibi geliyor..Ne kadar güvensen de bir şüphe duyuyorsun...Bundan sonra ayrılık olur mu olmaz mı bilmiyorum ama tek istediğim şey hakkımda en hayırlısı !

ben şu an yalnızım ama son sevgilimle 2 ay boyunca bi kere bile kavga etmedik.4 -5 aydr tanışıyorduk son 2 ay çıkmaya başladık. tanıştığımzdan beri en ufak tartşmamız olmadı. bn alttan alan bi insan değilm. ondan önceki erkek arkadşlarmla cddi tartşmalarım olmştur. ama onda olmadı hiç. ordan anlamalıydm bizmkinn gerçek bir ilşki olmadğnı :1: yani şnu dmek istiyorum. tartşmalar işin tuzu biberi. olmazsa olmazı ama tabi abartmamk lazım :32:
Sürenin az olmasıyla alakalı olabilir mi acaba? başlarda bir şey demeye çekinir ya insan ya da vs. Ama ne kaa güzee inşallah tartışmalarınız hiç olmaz. Tabikide tuzu biberi arada tatlı tatlı tartışmayı severim ben :54:

üzülme dicem ama boşuna tabi
benimde ilşkm yeni btti ben sana göre dha şanslıyım çünkü uzun sürmemşti zaten.
istediğin gibi ağla acını yaşa paylaş
bi süre sonra geçtiğini görüceksin
geçmicek gibi geliyor ama geçicek canım
her acı ilk günkü gibi kalsaydı kimse dyanamazdı ayrılıklara ölümlere
Üzülme demek gerçekten saçma oluyor böyle konularda ama diycek bir şey olmayınca mecbur 'üzülme' lafına sığınıyoruz. Üzüldüm hem de çok fazla üzüldüm. O günden beri iştahım hiç yok kahvaltıyla duruyorum şu anda ve hiç acıkmadım. Bir yandan iyi aslında zayıflamaya çalışıyordum :1: neyseeee teşekkür ederim canım zaten böyle zamanlarda içinden ne geliyorsa onu yapacaksın yoksa rahatlayamıyorsun. Hiçbir şey kalıcı değil her şey gelip geçiyo ama nasıl geçiyo ?...

Neden çok şaşırdım ?
Üzülme lütfen biliyorum kolay değil bende yaşadım çünkü aynılarını fakat iyi olmaktan başka çaremiz yok güçlü olmalısın.
Allah sana sabır versin inş.
Çok sağol canımmm . yaşayan biliyor çok kötü bir şey ama allahım daha kötü acıları yaşatmasın bize. İyiyim aslında ama içimde hala bir kırıklık var o ayrılık yaşanınca insan da garip bir etki bırakıyor. Bundan sonra gerçekten şu ayrılık denen illeti yaşamak istemiyorum. Ne nalet bir şey insanı kesinlikle bambaşka hallere sokuyor....

Back