Anlaşmazlıklar

fikir verin

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
27
9
6
27
Herkese merhaba bu konu hakkında farklı insanların fikirlerini almak istediğim için yazmak istedim. Eşimle babamın hastalık ve ölüm zamanına denk gelen bir tanışmamız oldu o boşlukta bana iyi geldiği için mi bilmiyorum tanıştık ve babam öldükten 1 sene sonra evlendik şuan 3 yaşında bir oğlum var .Bazı şeyleri görmezden migeldim bilmiyorum ama değişik tavırları vardı beni ortada doğru düzgün bir şey yokken ağlattığı sürekli bir sorguda gibi hisssettigim zamanlar oldu sonrasında babamın hastalığı vardı başka şehirde tedavi oluyordu ailemle tanışmak istiyordu bu yüzden bir kere ayrılma noktasına bile gelmiştik ama evlendik ve hamile kaldım ve doğumdan kısa bir süre sonra bir kadına çicek gönderdiğini o söylemeden telefonuna gelen mesaj sayesinde öğrendim kadının ona yardımcı olduğunu ve teşekkür etmek amacıyla gönderdiğini söyledi o süreden sonrada hep mesajları sildi hiç telefonunda başka bir şeye rastlamadım ,çok titiz bir insan olduğunu biliyordum ama en küçük şeyde tartışmalar başlatmaya başlamalar ama sürekli ve ayda bir yada 1.5 ayda bir birliktelik istiyor oda ben söyleyince bazen kendimi kötü hissettiğim söylemlerine de karşı karşıya kaldım, bazen hissediyorum sanki evliliği kabullenemiyor 3 yaşında bir oğlumuz var yanına gelsin onunla uğraşsın hemen bunalıyor ve bir kere o uyurken ses çıkarıdıgı için tartaklayıp kötü şeyler de söylediği olmuştu, dışarı çıkıp birşeyler yapmak istediğimde hep erteliyor istemiyor çocugu bahane ediyor benim ne istediğime hiç önem vermiyor,daha bir sürü şey var ama açık açık yazamıyorum sevgimin azaldığını hissediyorum artık boşanmayı düşünüyorumm her tedavi alması gerektiğini söylediğimde kabul ediyor gibi konuşuyor ama sonra vazgeçiyor bende artık çok yoruldum bitirmek istiyorum

Herkese merhaba bu konu hakkında farklı insanların fikirlerini almak istediğim için yazmak istedim. Eşimle babamın hastalık ve ölüm zamanına denk gelen bir tanışmamız oldu o boşlukta bana iyi geldiği için mi bilmiyorum tanıştık ve babam öldükten 1 sene sonra evlendik şuan 3 yaşında bir oğlum var .Bazı şeyleri görmezden migeldim bilmiyorum ama değişik tavırları vardı beni ortada doğru düzgün bir şey yokken ağlattığı sürekli bir sorguda gibi hisssettigim zamanlar oldu sonrasında babamın hastalığı vardı başka şehirde tedavi oluyordu ailemle tanışmak istiyordu bu yüzden bir kere ayrılma noktasına bile gelmiştik ama evlendik ve hamile kaldım ve doğumdan kısa bir süre sonra bir kadına çicek gönderdiğini o söylemeden telefonuna gelen mesaj sayesinde öğrendim kadının ona yardımcı olduğunu ve teşekkür etmek amacıyla gönderdiğini söyledi o süreden sonrada hep mesajları sildi hiç telefonunda başka bir şeye rastlamadım ,çok titiz bir insan olduğunu biliyordum ama en küçük şeyde tartışmalar başlatmaya başlamalar ama sürekli ve ayda bir yada 1.5 ayda bir birliktelik istiyor oda ben söyleyince bazen kendimi kötü hissettiğim söylemlerine de karşı karşıya kaldım, bazen hissediyorum sanki evliliği kabullenemiyor 3 yaşında bir oğlumuz var yanına gelsin onunla uğraşsın hemen bunalıyor ve bir kere o uyurken ses çıkarıdıgı için tartaklayıp kötü şeyler de söylediği olmuştu, dışarı çıkıp birşeyler yapmak istediğimde hep erteliyor istemiyor çocugu bahane ediyor benim ne istediğime hiç önem vermiyor,daha bir sürü şey var ama açık açık yazamıyorum sevgimin azaldığını hissediyorum artık boşanmayı düşünüyorumm her tedavi alması gerektiğini söylediğimde kabul ediyor gibi konuşuyor ama sonra vazgeçiyor bende artık çok yoruldum bitirmek istiyorum
Evlilik kabullenmemesi adamın hayatında ya başkası var ya sizi sevmiyor yani sevgisizlik bu

Sizi de üzüyor oğlunuzu da üzüyor…
Allahım yardımcınız olsun inşallah…

Sizin çaresiz, yalnız olduğunuz andan faydalanarak aceleye gelmiş evlilik sizde tam olarak tanımadan evlenmişsiniz. Olsun yinede önemli olan sizin mutluluğunuz. Ayrıca bir kadına teşekkür amaçlı çiçek gönderecekse bunu sizin bilginiz dahilinde de yapabilirdi yalan söyledi çok net aslında. Siz ne kadar evliliğe, kendisine şans verirseniz eşinizde bi o kadar kıracaktır sizi.

Gece o uyurken ses yaptığı için bir hışımla gelip yorganın üstünden üç dört defa kafasını bastırmıştı sus şimdi atıcam seni sokağa felan demişti sonrasında aradan 15 dk geçince çok pişman oldu gece uykudan uyandığı için çok sinirlendiğini söyledi genelde de oğluna karşı çok sabırsız ve tahammülsüz

Gece o uyurken ses yaptığı için bir hışımla gelip yorganın üstünden üç dört defa kafasını bastırmıştı sus şimdi atıcam seni sokağa felan demişti sonrasında aradan 15 dk geçince çok pişman oldu gece uykudan uyandığı için çok sinirlendiğini söyledi genelde de oğluna karşı çok sabırsız ve tahammülsüz
Çocuğa şiddet uyguluyor ve siz tepkisiz duruyor musunuz cidden? Acilen boşanmanız lazım bu adamdan

kadının ona yardımcı olduğunu ve teşekkür etmek amacıyla gönderdiğini söyledi
Kadın ona hangi konuda yardımcı olmuş?

dışarı çıkıp birşeyler yapmak istediğimde hep erteliyor istemiyor çocugu bahane ediyor
Hiç birlikte plan yapmıyorsanız, cocugu da sen büyütüyorsan aile olmanın ne önemi varmış acaba bunu eşine sorsaydın

Evliliği kabullenme diye bir şey yok adam büyük ihtimal aldatıyor sizi. Eve gelip gidişi nasıl? Şehir dışı bahanesi, mesai falan dediği oluyor mu?

Çocuğuna yaptığı şey bile kabullenir değil bence de bitirin..

Sizin çaresiz, yalnız olduğunuz andan faydalanarak aceleye gelmiş evlilik sizde tam olarak tanımadan evlenmişsiniz. Olsun yinede önemli olan sizin mutluluğunuz. Ayrıca bir kadına teşekkür amaçlı çiçek gönderecekse bunu sizin bilginiz dahilinde de yapabilirdi yalan söyledi çok net aslında. Siz ne kadar evliliğe, kendisine şans verirseniz eşinizde bi o kadar kıracaktır sizi.
Evet gizli bir şekilde gönderilmiş bir çiçeğin mantıklı bir tarafı yok , hiçbir zaman bunu unutamıyorum ve her açıdan kendimi değersiz hissediyorum. Bir süredir bitirmek istiyorum sürekli bir söz veriş ama aynı hatalar tekrarlanıyor sıkışmış gibi hissediyorum kendimi ailemin evindeyim şuan geri dönmeyi düşünmüyorum ama ailem barışmamı istiyor bilmiyorum..

Evliliği kabullenme diye bir şey yok adam büyük ihtimal aldatıyor sizi. Eve gelip gidişi nasıl? Şehir dışı bahanesi, mesai falan dediği oluyor mu?

Çocuğuna yaptığı şey bile kabullenir değil bence de bitirin..
Normal çalışma saatlerinde gidip geliyor telefonu da orta yerdedir öyle şeyleri yok o mesajdan sonra zaten sürekli mesajlarını siliyor telefonunda asla bir şey yok en son iki-üç gün önce yine çocuğumla ilgili bir şey yaşandı ve annemin evindeyim şuan

İnsanın evi, kalesidir. Evinizde kendiniz gibi olabilmeli, huzur bulabilmelisiniz. Evi paylaştığınız kişi eş ise, aidiyet duygunuzu besleyebilmeli, sizin güven ve istikrar ihtiyacınıza zarar verici davranışlarda bulunmamalı. Bakın sevgiden aşktan söz etmiyorum bile... Bu saydıklarım, insanın insan gibi yaşayabilmesi için asgari koşullar.

Ama o, ama bu nedenle, diken üstünde yaşadığınız yer yuva değildir. Sizde "sorgulanma" tedirginliği oluşturan, cinsel anlamda mutlu etmeyen, üstelik sadakatiyle ilgili şüpheye düşüren, sizinle evliliği yük gibi gördüğünü size düşündüren, sizin kendisinden beklentilerinizi umursamayan adam da koca değildir. El kadar çocuğa şefkatle yaklaşmakta sorunu olan adamdan, kendi adınıza da fazla bir sarıp sarmalanma beklemeyin bence...

Çok sıkıntılı bir döneminize denk gelmiş, aslında belki fark ettiklerinizi de görmezden gelecek kadar zayıf bir döneminizde, yas döneminin de verdiği ruh karmaşasıyla, tam da tanıyamadan evlenmişsiniz. Şimdi tanımışsınız. Sadece bir tek ömrümüz var şu dünyada, yazık, heba etmeyin.

Oncelikle basiniz sag olsun. Babanizin hastalik ve olum zamanina denk gelen surecte tanisip evlenmissiniz. Insan bu zamanlarda ne kadar akli basinda oldugunu dusunse bile cok saglikli dusunup saglikli kararlar veremedigi bir surecte evlenmissiniz. Normal bir zamanda tanissaydiniz belki evlilikle sonuclanmayacakti. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Back
X