- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
Merhaba kızlar, Erkek arkadaşımla kısmetse yaza düğün planlıyorduk, İki senedir beraberiz. Farklılıklarımız var birçok ilişkide olduğu gibi Dolaysıyla anlaşmazlıklarımız oluyor ama bazıları çok yoruyor. Geçen gün bazı nedenlerden dolayı Onun beni eskisi gibi sevmediğini düşündüğümü söyledim. O da öyle bişi olmadığını söyledi ama tatmin etmedi Cevapları. birkaç kere daha üsteledim bu sefer bana Özürlü müsün gerizekalı lafları etti. O öyle deyince ben de sinirlendim ve kavga ettik, ayrılma noktasına bile geldik. Ben de hatalı olabilirim ama hemen tepki gösterip böyle aptal vs demesi Özenli olmadığını ve sevgisini sorgulatıyor. Normalde sevgisini gösteren, Anlayışlı iyi bir insandır. Ama anlaşamadığımız konularda ağzından gelen gidiyor. Daha önce de konuştuk bunu çok sinir olsan da kötü laflar etme diye ama Kendisi o sırada kendine hakim olamadığını, söylediklerini önemsemem gerektiğini, zaten küfür bile sayılmadığını söylüyor. Normal mi karşılamalıyım yani? Ya da o da mı yoruldu tükendi bilemiyorum. siz böyle durumlar yaşadınız mı? Nasıl bir çözüm buldunuz? Evlilikte sevgi mi yoksa anlaşmak mı önceliklidir? fikre çok ihtiyacım var.