Anlaşmazlıkların bi çözümü var mı

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
Merhaba kızlar, Erkek arkadaşımla kısmetse yaza düğün planlıyorduk, İki senedir beraberiz. Farklılıklarımız var birçok ilişkide olduğu gibi Dolaysıyla anlaşmazlıklarımız oluyor ama bazıları çok yoruyor. Geçen gün bazı nedenlerden dolayı Onun beni eskisi gibi sevmediğini düşündüğümü söyledim. O da öyle bişi olmadığını söyledi ama tatmin etmedi Cevapları. birkaç kere daha üsteledim bu sefer bana Özürlü müsün gerizekalı lafları etti. O öyle deyince ben de sinirlendim ve kavga ettik, ayrılma noktasına bile geldik. Ben de hatalı olabilirim ama hemen tepki gösterip böyle aptal vs demesi Özenli olmadığını ve sevgisini sorgulatıyor. Normalde sevgisini gösteren, Anlayışlı iyi bir insandır. Ama anlaşamadığımız konularda ağzından gelen gidiyor. Daha önce de konuştuk bunu çok sinir olsan da kötü laflar etme diye ama Kendisi o sırada kendine hakim olamadığını, söylediklerini önemsemem gerektiğini, zaten küfür bile sayılmadığını söylüyor. Normal mi karşılamalıyım yani? Ya da o da mı yoruldu tükendi bilemiyorum. siz böyle durumlar yaşadınız mı? Nasıl bir çözüm buldunuz? Evlilikte sevgi mi yoksa anlaşmak mı önceliklidir? fikre çok ihtiyacım var.

Ben de maalesef çok saygısızım. Böyle bir nedenden dolayı değil ama (ki ilişkimizde sevgi tartışılacak bir unsur hiç olmadı) ben de kavgalarda ağzımı tutamıyorum biraz. Karşımdaki de öyle sakin sessiz ki. Diyorum ki Allah gerçekten dağına göre kar veriyor. Ama kimse de beni çekmek zorunda değil. Bu yüzden kendimi çok törpüledim. Yani siz ona demiyorsanız onun da kendini törpülemesi, kavgadan sonra sizin saygılı halinizi düşünüp utanması ve kendi davranışını tartması lazım. Kendi farkına varmadan siz ne deseniz boş. Çünkü ben kendim fark ettim. Ben bu kadar saygısızken onun ne kadar sakin olduğunu fark ettim. Ama şunu da vurguluyorum ki ilişkimizde hiç sevgimizi tartışmadık, bu yüzden düzelir mi düzelmez mi siz daha iyi bilirsiniz

Eşimden hiç böyle laf duymadım. Bundan sonra duyacağımı da sanmam. Nasıl başlarsa öyle gider düşüncesindeyim.

Ama bir insanı boğup boğup, sonra da anlamsız davranışlarla karşılaşmak çok olasıdır. mesela ben olsam arayıp sormayı kesip, eski ilgiyi göstermeyebilirim.

Merhaba kızlar, Erkek arkadaşımla kısmetse yaza düğün planlıyorduk, İki senedir beraberiz. Farklılıklarımız var birçok ilişkide olduğu gibi Dolaysıyla anlaşmazlıklarımız oluyor ama bazıları çok yoruyor. Geçen gün bazı nedenlerden dolayı Onun beni eskisi gibi sevmediğini düşündüğümü söyledim. O da öyle bişi olmadığını söyledi ama tatmin etmedi Cevapları. birkaç kere daha üsteledim bu sefer bana Özürlü müsün gerizekalı lafları etti. O öyle deyince ben de sinirlendim ve kavga ettik, ayrılma noktasına bile geldik. Ben de hatalı olabilirim ama hemen tepki gösterip böyle aptal vs demesi Özenli olmadığını ve sevgisini sorgulatıyor. Normalde sevgisini gösteren, Anlayışlı iyi bir insandır. Ama anlaşamadığımız konularda ağzından gelen gidiyor. Daha önce de konuştuk bunu çok sinir olsan da kötü laflar etme diye ama Kendisi o sırada kendine hakim olamadığını, söylediklerini önemsemem gerektiğini, zaten küfür bile sayılmadığını söylüyor. Normal mi karşılamalıyım yani? Ya da o da mı yoruldu tükendi bilemiyorum. siz böyle durumlar yaşadınız mı? Nasıl bir çözüm buldunuz? Evlilikte sevgi mi yoksa anlaşmak mı önceliklidir? fikre çok ihtiyacım var.
Bu durumu normallestırmeye calısıyor .Size gerızekaglı deyıp sonrada kufur etmedıgını cıddıye almaman gerektıgını soyluyor .şakamı bu ?Evlenmeyın bıyle bırıyle .

Saygısız biri sevgililik süresinde bile tahammül edilemez.Evlilik hayatında bir ömür boyu böyle bir adama tahammül edebilirmisiniz oda size kalmış .Belki kendini frenliyor şimdilik .Evlenince en ufak bir tartışmada küfürlerin hakaretlerin havada uçuşmayacağı nerden malum .Ben saygının olmadığı yerde sevgininde olamayacağını düşünenlerdenim .

Cok terbiyesiz birisi ile berabersin.

Daha sevgiliyken size saygısı olmayan adamın evlenince sihirli değnek değmiş gibi değişmesini beklemeyin.
Hatalı da olsanız kimse kimseye hakaret edemez. Hakaret ederek konuşan kendini savunan insanlar konuşmayı ve iletişim kurmayı beceremeyen insandır benim gözümde.
Evliliği bir süre daha ertelemeniz lazım.

Son düzenleme:
Ayrılma noktasına bile geldik ne ki
Ayrılmam laizm zaten.
Sinyalleri görmüyor musun
Hakaretvari konuşmalara evlenince 5 misline çıkar

Geçen gün bazı nedenlerden dolayı Onun beni eskisi gibi sevmediğini düşündüğümü söyledim. O da öyle bişi olmadığını söyledi ama tatmin etmedi Cevapları. birkaç kere daha üsteledim bu sefer bana Özürlü müsün gerizekalı lafları etti.

Sana öyle laflar etmesini tasvip etmiyorum ama üstelemende can sıkıcı bir durum.
Sanırım senin sevgin azaldı karşı tarafı sorguluyosun.

"Beni seviyor musun? Peki dün mü çok seviyordun bugün mü ? Ama ben bugün sevdiğini hissetmedim açıkla beni ikna et?! " konuşmaları anlaşmazlık değildir onu söyleyeyim .Kimsenin de sizi sevdiğini bu konuşmalarla anlayamazsınız ..ama size birisi sizin kırılmanızdan ,ondan uzaklaşmanızdan korkmadan "gerizekalı ,aptal" diyebiliyorsa bilin ki sevilmiyorsunuzdur

Çok saygısız. 😔
En nefret ettiğim şey, saygısızlık dağ gibi sevgileri aşındırıp bitirir.

Sizin ilişkinizi bilen yakın arkadaşlarınıza (ortak arkadaş olmasın dikkat edin) danışın. Zaten bitmekte olan bir ilişkiyi iteliyor olabilirsiniz, aman dikkat.

Benim size bazı başka sorularım olacak:
1) Zor gününüzde yanınızda oldu mu? Mesela hastalandığınızda sizinle ilgilenir mi?
2) Özel günlerinizi hatırlıyor mu, hediye/çiçek alır mı, süpriz yapar mı?
3) Aile/para gibi ciddi meseleleri konuşabiliyor musunuz? İletişiminiz nasıl?

Gerçekten sevgisini gösteren biri ise sizi üzmemek için öfke kontrolü için tedavi alması lazım. Bu mesele çözülmeden ileri adım atmayın derim.

İyiyken herkes iyidir, asil bakmaniz gereken kisim anlaşamadiginiz zamanlardaki hali zaten. Sevgi herseye yetmez, seviyormus gibi de davranmiyor zaten.

"Kendisi o sırada kendine hakim olamadığını, söylediklerini önemsemem gerektiğini"

Şu kısım kesinlikle yalan. Her kizdigi kişiye hakaret edebiliyor mu? Ailesi, iş yerindeki üstü, müşterisi??? Her önüne gelene gerizekali diyerek toplumda barinamazdi. O kendine hakim olamamak size işler anca ya da sizin gibi tepki almayacagini bildiklerine hakaret eder anca. Hakim olamamak diye bisey yok, kendinizi kandirmayin sizde.

Çok saygısız. 😔
En nefret ettiğim şey, saygısızlık dağ gibi sevgileri aşındırıp bitirir.

Sizin ilişkinizi bilen yakın arkadaşlarınıza (ortak arkadaş olmasın dikkat edin) danışın. Zaten bitmekte olan bir ilişkiyi iteliyor olabilirsiniz, aman dikkat.

Benim size bazı başka sorularım olacak:
1) Zor gününüzde yanınızda oldu mu? Mesela hastalandığınızda sizinle ilgilenir mi?
2) Özel günlerinizi hatırlıyor mu, hediye/çiçek alır mı, süpriz yapar mı?
3) Aile/para gibi ciddi meseleleri konuşabiliyor musunuz? İletişiminiz nasıl?

Gerçekten sevgisini gösteren biri ise sizi üzmemek için öfke kontrolü için tedavi alması lazım. Bu mesele çözülmeden ileri adım atmayın derim.
Sorularınızın hepsine evet diyebilirim. Normal zamanda öyle bi saygısızlığı yok ama bir konuda onu anlamadığımda böyle davranabiliyor. Ve hatta beni suçluyor ben söyletiyormuşum bu lafları. Bu tezatlığı anlamıyorum ben de. Bir insan sevip de aynı zamanda böyle olabiliyor mu? Sevip aldatan insanlar var kafam karışık
Teşekkür ediyorum

Back
X