Anlaşmazlıkların bi çözümü var mı

Sorularınızın hepsine evet diyebilirim. Normal zamanda öyle bi saygısızlığı yok ama bir konuda onu anlamadığımda böyle davranabiliyor. Ve hatta beni suçluyor ben söyletiyormuşum bu lafları. Bu tezatlığı anlamıyorum ben de. Bir insan sevip de aynı zamanda böyle olabiliyor mu? Sevip aldatan insanlar var kafam karışık
Teşekkür ediyorum

Sorunuza cevap olarak sevse de sevmese de farketmez, zira ettiği laflar zaten sevginin kendisini hemen çürütüyor. Kısa bir süre sonra içteki o sevgi kırıntısı da ölüyor zaten, sadece zaman meselesi.

Sizinle neden böyle konuştuğunu anlaması lazım. Madem ki zor gününüzde yanınızda duruyor, tedavi yolunu önerin.

Kendisine hakim olamadığının o da farkında, sorunlarıyla yüzleşmediği için durumu sizi suçlayarak açıklamaya çalışıyor. Halbuki başka sevgili de bulsa aynı sorunla boğuşacak.

Sorularınızın hepsine evet diyebilirim. Normal zamanda öyle bi saygısızlığı yok ama bir konuda onu anlamadığımda böyle davranabiliyor. Ve hatta beni suçluyor ben söyletiyormuşum bu lafları. Bu tezatlığı anlamıyorum ben de. Bir insan sevip de aynı zamanda böyle olabiliyor mu? Sevip aldatan insanlar var kafam karışık
Teşekkür ediyorum
Normal zamanda durup dururken nıye hakaret etsın zaten? Gunydın gerızekalı mı yazsın cok afedersınız. Kendı kendıne sınırlenıp hakaret edıyo sıze. Izın vermeyın lutfen

Back
X