Anlatamadıklarımı buraya yazıyorum fikirlerinizi tecrübelerinizi almak istiyorum

Anliyorum seni canim ama onlar bitmez. Bizde 1 senelik evliyiz. Ben daha o borclarin hic birine girmedk. Iki sene yurtdsndyz gelince ev kurlcak. Falan filan hicbisymz yok sifirdan hersyi yapcaz. Bende iki tane istyrm pes pese artik gidince hepsini yavas yavas baslicaz. Dusunuyoruz bazen cok zor napcaz falan diyoruz ama. Olcak bi sekilde ins. Sennde hayrli zamnda olur ins
Amin canim insallah seninde herşey düzene girer de mutlu mesut yasarsın yuvanda bebeklerinle

Bence borçlar yüzünden annelik duygusundan mahrum etmeyin kendinizi .. 27 yaş az değil ben erken evlendim kızım 11 yaşında ben 28 .. o zamanlar lise mezunu biriydim durumumuz da iyi değildi kaynana ile filan oturdum kızım doğduktan sonra ne maddiyat ne kaynana sorunu ne de başka bişey gözüme görünmedi varım yoğum evladım onun için neler yapabilirim kendimi geliştirip nasıl bi gelecek hazırlayabilirim yoluna girdim ve açıktan üniversite okudum kpss hazırlandım çok şükür üniversite bitti memur oldum ve şuan 2. Bebeğime hamileyim .. dicem o ki her bebek kısmetiyle gelir annelik duygusu oyle güçlü bir şey ki insanın pençeleri oldugunu gösteriyor .. evladım olmasaydı ne okurdum ne de uğraşırdım sorunlarım da bitmezdi borcum da ..

Back
X