- 13 Haziran 2015
- 142
- 14
- 18
- Konu Sahibi pembecikolatam
-
Tessekur ederim tatlim,,Hakan geçmişte hatalar yapmış cemre de bu hataları unutup olmamış gibi davranmalıy mış. gökten de üç elma düşmüş
İş cemreye düşüyo burda tabiTessekur ederim tatlim,,
Yani sorun Cemrede mi?
İkiside sıkıntı çekecek ama daha çok cemre çekecek gibi görünüyor.
Çünkü: sanırım hakanın geçmişinde cemrenin hoşuna gitmeyecek şeyler yaşanmış ve cemre nin bunları unutması hatırlamaması ve karşısına çıkan olumsuzluklara pozitif yaklaşması gerekiyor.
İş cemreye düşüyo burda tabi
Yani aklından kötü şeyler geçirmemeli. En ufak bir sorunda eskileri hatırlayıp umutsuzluğa kapılmamalı.Iyiki varsiniz, yardimci oluyorsunuz..
tessekur ederim size canim..
peki burda kalbi temiz tutmali alakali sey nedemek bu konuda?.sorabilirmiykm
Tsk ederim peki sorun cemredeyse neden "bunlari asarlaraa yaziyor peli: bu durumda hakanda mi biseyleri asmasi gerekiyor?Yani aklından kötü şeyler geçirmemeli. En ufak bir sorunda eskileri hatırlayıp umutsuzluğa kapılmamalı.
Kısacası geçmişi unutup yepyeni bir sayga açmalı
İkisininde çabalaması gerekiyor ama çoğunlukla cemre çaba göstermeliAma ozaman "bunlari asarlarsa" neden yaziyor peki madem cemreye is dusuyor?
İki Side cekmek zorunda değilMerhaba canlar? Size bir hikayeden bahsetmek istiyorum... Türkcem idare eder, yazabiliyorum ama bazen anlamakla zorluk cekebiliyorum..
Hakan bide Cemre diyen iki tane genç varmis, Hakan ve cemre 'in birlikte cikicagi yolda sikintilari olcakmis, bunlari asarlarsa guzel seyler yasicaklarmis fakat Cemre kalbini temiz tutmali ve gecmise asla donmemeli? Herzaman önune bakmali..
Simdi bu hikayede tam olarak ne anlatilmaya calisiyor?
Sikinti ceken kim? Hakan mi Cemremi?
Hakan ise neden sizce?
Cemre ise neden sizce?
Beraber bi yola girmişler .iki Side çekecek galiba kan kardeş mi bunlarİki Side cekmek zorunda değilçok kısa bir hikaye bu cnm
Cemre cekiyor fakat hakan neyden dolayi cekiyor onu anliyamadim?Beraber bi yola girmişler .iki Side çekecek galiba kan kardeş mi bunlarbirde bu hikâye yineyden uydur dunuz
Engel varmis yaniCemre cekiyor fakat hakan neyden dolayi cekiyor onu anliyamadim?
Evet cemre ozaman sikinti cekiyor..Hakan cemreye sıkıntı çektirecek kişi .
Hikaye de gird gelişme olsa Sonic u söyledirdik bu hikâye de cemre siz hakan da sevgili adayaniz. Mi kızCemre cekiyor fakat hakan neyden dolayi cekiyor onu anliyamadim?
Cemre cekiyor fakat hakan neyden dolayi cekiyor onu anliyamadim?
Evet cemre ozaman sikinti cekiyor..
ama ozaman neden "bunlari asarlarsa" ortada bi engel var... bunlari asmalari gerek yaziyor buda demek oluyorki hakanda sikinti cekiyor dogru mu?
Tak tersi de olabilir.Burda bi yanıltma da olabilir.Zamaninda cemre çok çektirmiş de olabilirHikaye de gird gelişme olsa Sonic u söyledirdik bu hikâye de cemre siz hakan da sevgili adayaniz. Mi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?