O kadar doluyum ki buraya üye olarak içimi dökmek istedim.11 aylık evliyim. severek isteyerek evlendim.eşimle anlaşamazlıklarım vardı nişanlıyken de öncesinde ama tuhaf bi şekilde çok istedim evlenmeyi kopamadım.daha öncede sevdiğim oldu ama bi tek hatasında bıraktım bu neler yaptı bi türlü vazgeçemedim.
O kadar güzel sözler verdi ki şimdi dönüp bakıyorum hepsi boş.hepsi hevesi geçinceye kadarmış.en ufak kavgada boşarım seni diye tehdit etmeler.öyle daraldım ki niye çekiyorum bu adamı bilmiyorum.tuhaf bi saplantı.ikiyüzlü kv yılan görümceler bıktım artık.
Birgün bile ailesine saygısızlık yapmadığım halde saygısız pozisyonuna düşürülmeler.sinirlendğinde kuduran hatta kendinden geçen bi eş. Öyle yoruldum ki..
Ah annem ah babam sizin kıymetinizi bilemedim şimdi el oğlu canımı okuyor..sırf siz üzülmeyin diye sabrediyorum.ama artık bende bittim.gururum yerlerde can çekişiyor.
herşeyi neden sineye çekiyorsunuz??o kuduruyorsa sizde zamanını bekleyin o sakin olduğu bi an kudurun.siz canınzı sokaktamı buldunuz allah aşkına??birde daha 1 yıl olacak..lütfen kıymetinizi ve hadlerini bildirin onlara.ister konuşarak ,ister göstererek...
O kadar doluyum ki buraya üye olarak içimi dökmek istedim.11 aylık evliyim. severek isteyerek evlendim.eşimle anlaşamazlıklarım vardı nişanlıyken de öncesinde ama tuhaf bi şekilde çok istedim evlenmeyi kopamadım.daha öncede sevdiğim oldu ama bi tek hatasında bıraktım bu neler yaptı bi türlü vazgeçemedim.
O kadar güzel sözler verdi ki şimdi dönüp bakıyorum hepsi boş.hepsi hevesi geçinceye kadarmış.en ufak kavgada boşarım seni diye tehdit etmeler.öyle daraldım ki niye çekiyorum bu adamı bilmiyorum.tuhaf bi saplantı.ikiyüzlü kv yılan görümceler bıktım artık.
Birgün bile ailesine saygısızlık yapmadığım halde saygısız pozisyonuna düşürülmeler.sinirlendğinde kuduran hatta kendinden geçen bi eş. Öyle yoruldum ki..
Ah annem ah babam sizin kıymetinizi bilemedim şimdi el oğlu canımı okuyor..sırf siz üzülmeyin diye sabrediyorum.ama artık bende bittim.gururum yerlerde can çekişiyor.
neden kudurma noktasına geliyor ki
öfke kontrol sorunu mu var yoksa çok mu damarına basıyorsunuz acaba farkında olmadan
bi kavga örneği paylaşır mısınız
çalışıyor musunuz
eşim çok sinirli korkuyorum sinirinden yüzgöz olmayım diye çabalarken o berbat ediyor herşeyi.
evet eşimle aynı statüde çalışıyorum.
mesela kaç gün olmuş ailesine gidelim demedim diye durduk yerde sabah gezmeye giderken bağırdı çağırdı konuyu oralara getirdi.halbuki inanın ailesine gidelim diye hep derim ben hiç ikiyüzlülük yapmam hakkıma giriyor hep.
Isin var gucun var cok da dayanamiyosan cocuk olmadan bosan kurtar kadinlik gururunu niye agliyosun gururum yerlerde diye
çalışıyor olman güzel. eşini al karşına konuş biraz daha sabret baktın olmuyor bırakırsın canım.Allah hayırlısını yapsın senin için
şımarmış belli bişey sanmış kendini
g.tünü indirmenin zamanı gelmiş
sende göster dişini sessiz kalma bence
yoksa biner tepene
günahı boynuna ailesi de diyosa gelmiyosunuz noldu yoksa karın mı izin vermiyo gibi
hepten artistleşmeye çalışıyordur...
ailesine hiçbir zaman saygısızlık yapmadığım halde bana saygısızsın diyor.kardeşleri saygısızlığın alasını yaptı ses etmedi sustu.sırf gidelim hadi demedim diye bana etmediği laf kalmadı çığrından çıktı.psikopata bağladı.boşarım zerre umrumda olmazsın diyor o kadar rahat ki namus benim tabi o erkek o na ne olacakki
ailesine hiçbir zaman saygısızlık yapmadığım halde bana saygısızsın diyor.kardeşleri saygısızlığın alasını yaptı ses etmedi sustu.sırf gidelim hadi demedim diye bana etmediği laf kalmadı çığrından çıktı.psikopata bağladı.boşarım zerre umrumda olmazsın diyor o kadar rahat ki namus benim tabi o erkek o na ne olacakki
ne alakası var o erkek ona ne olacak mı?
sen bu düşünceyle gidersen daha çoook ezer seni bu adam
annen baban ailen yok mu senin yaaa dediğin lafa bak
hiçbişey olmaz Allah' ın izniyle
boşan demiyorum ama gözünü korkutmalısın yoksa
böyle sürer giderr..
[/COLOR]
Hangi "statü" de çalışıyorsunuz? Ne demek yani, boşanırsanız namusunuz n'olacak sizin?
Siz ona da istesem de boşanamam asla mesajını vermisiniz galiba. O bunu daha çok sömürür.
.
o mesajı vermişim evet.memuruz.ama nebiliyim kadınla erkek biraz farklı erkek daha kolay atlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?