anlatmak içimi dökmek istedim

üzülenecek hatta acınacak haldeyim.dğn geceden beri çok kötüyüm kafamda gelgitler çok üzgünüm haketmediğim şeyleri yaşıyorum gururum çok incindi.sevmiyorum ama neden hala bu adamla birlikteyim onu da bilemiyorum

Dengesiz insanla hayat geçirmek zor babamdan biliyorum kolay gelsin Umarım hakkınızda hayırlısı neyse o olur

canım ya yazklarını okuyunca inan kendi evliliğimin ilk zamanlarını tekrar yaşadım aynı şeyleri yaşamışız eksiği var fazlası yok sevgililik dönemide aynı bi an benmi yazdım acaba dedim okurken seni yanlış yönlendirmek istemem ben çok sabrettim sustum Rabbime hep dua ettim allahım öyle bişe yaşatki bnm kıymetimi anlasın dedim Rabbim dualarımı kabul etti çok zor bi dönem yaşadık eşimin işinden dolayı o dönemde kıymetimi anladı herşerde bi hayır vardır derlerya bizimkisi tamda öyle oldu şükürler olsun şimdi iyiyiz sende dua et bol bol rabbine sığın bi gün mükafatını alacaksın emin ol..

Canım sen ilk önce yakın dostlarına, sonra da ailene açıl. Sağlıklı düşünemiyorsun; yaşadıkların seni çok etkilemiş belli.

Kimsenin ailesi evladım boşanıcak diye sevinmez tabii, ama şu senin yaşadıklarına yıllarca katlandığını duysalar eminim daha çok yıkılırlar. Bu şekilde bir yaşama kaç kıl katlanacaksın ki? Bir beş yıl sonrayı görebiliryor musun? Kaldı ki sen kimse üzülmesin, ben dul kalmayayım diye bir ömür sessiz kalmayı planlıyor gibi bir halin var.

Sen ailenin vereceği tepkiyi kuruyorsun kafanda, ama bilemessin ki, danış büyüklerine hele bir. Belki baban abin konuşur faydası olur. Sen sahipsiz misin? Öyle olmadığını bilsin eşin! Sen ailenin kıymetlisi değil misin? Kolay mı yetişiyor bir evlat? Elin oğluna hizmet et, hem evde hem dışarıda çalış, sonra bağırsın sövsünler birde üstüne, buna mı razı olacak ailen?

Danışın, konuşun akıl alın, dertlerinizi paylaşın. Düzelmeyecekse en güzeli çocuk olmadan ayırmak yolları. Yoksa bir çocuk ömür boyu bu adama bağlar sizi.
.

tşk ederim çok güzel yazmışssınz aileme bikaç kez anlattım ilk önce çok kızıyolar ona kendince o yokken sonra bana biraz idare et diyolar.babam aslında karşısına alıp konuşmak istiyor ama diyorki adam sinili diyor kaldıramayacağım bi laf söylerse bu iş kötü olur diye korkuyor.kaç kez istemedi babam şimdide böyle olması ağrına gidiyor.

düzelir mi bilemiyorum çok yoruldum yüreğim çok kırık.

karar veremiyorum aslında ayrılmak en doğrusu çünkü anladımki eşimin bu evliliği yürütmeye niyeti yok

hiç kimse sizin kadar değerli değil ne olursa olsun kımseye kendınızı ezdırme yetkısını vermeyın kısılıgınızden ederler sızı
bu da ınsanın olumunden beter bısı ben yasamıs bırı olaraktan altını cızerek musade etme dıyorum.Kıymet bılınmıyor her turlu
kotu oluyorsun neden gururundan onurundan olasın kı? Kaybetmeye korkusu yoksa senınde olmasın guselım kendını bulunmaz hınt kuması
sanmıs bırazda sen musade etmıssın...Erkekler her zaman ayrılık anında sefıl olan taraf oluyor artık yasalarımız kadınlardan yana çoğu zaman
gorun bazı şeylerı o korkuyu ona vermek ıcın cabalayın korkmuyosa cekın gıdın aılenızın yanına bıraz bakalım napıyo uyarın anlatın boşamaya razıysa agzına sakız ettıği gıbı bu kadar basıtse evlılık yuva esınızın gozunde bence o noktada bıtırın bu zıhnıyetle yurumıyecegı ortada barı coluk cocugunuz olmadan noktayı koyun ....

ben evi terketsem gider hemen anasının dizinin dibine.gururumu ayaklar altında dünkü rezilliğinden sonra hala pişkin pişkin davranıyor arıyor konuşuyoruz hiçbişey olmamış gibi davranıyor gözünde suçlu sadece kendi değil ben suçluyum

arsızın bırı o zaman eşiniz kusura bakmayında bolesıne ancak bunu derım benım esım gıbı yanı sızınkıde bakın kaybedıcek bıseyınız yok o zaman bır mektub yazın cekıp gıdın degersız davranan bır adamın soyadını tasımaya degmez bazı ınsanlar o kadar bencıldırler kı yapılanları yasattıklarını yasatılanları gormez hep karsı tarafı suclu ılan ederler bu tarz ınsanların cıddı kısılık problemlerı var gıdıp tedavı olmaları gerek bızı hasta etmeye cabalıyolar mudehalesız kalıncada nıketım sonumuz bu oluyo bız hasta oluyoruz yol yakınken dur deyın zatewn sızı kaybetmeyı goze aldıysa bıter !Lütfen hayata onunla gelmedınız onsuzda yasamayı kendınıze ogretın ve kendınızı ezdırmeyın ya deger bılmeyı ogrenıcek yada kaybedıcek kımse kımsenın kolesı degıl hukmu altına gırıp benlıgı hıce sayılsın

çok doğru söyluyorsunuz benimde aklıma bazen bi mektup bırakıp gitmek geliyor eşim neden bu kadar dengesiz davranıyor anlamıyorum.benim boşanmaktan çok çekindiğimi biliyor.aileleri nişanlılktan beri hep kavga gürültülü olduğumuz için artık bişey diyemiyorlar ayrılcaz desek ses etmeyecek gibiler bıktılar gibi

bakın amacım sızı ayırmak degıl sadece degerınızı vermesını saglamak zaten bunu anlamayacak kapasıte mevcutsa bıtmesı en hayırlısı kaybedıcek neyısınız var meslegınız var ananız babanız arkanızda cok sukur kafasını onune alıp dusunsun bıraz zaten degerınızı bılmıyorsa hıcbırseyı haketmıyodur guzel bır mektup yazın hersyeı anlatan sızı hıce saydıgını yasadıklarınızı bunlardan ders almadıgını devamlı sızı tehtıt ettıgını vs oturup dusunsun kararını versın olmayacaksa bıtmesını ısteyın donerse zaten sızındır donmesse bu evlılık hıc yasanmamıs demektır zor bılıyorum yazarken ama ınanın ben yasadım hala yasıyorum keske once bole davransaydıda cocugum olmadan sılıp atsaydım su anda kendıme degıl evladıma kıyamıyorum 27 aylık bır oglum var ve cok etkılenıyo anlatabılıyormuyum?Memekette erkekte cok kadında hıcbırsey dunyanın sonu degıl sız sız olun sıze deger verene deger verın sonra canınız 2 kat yanmasın...

dün o kadar yaptığı rezillikten sonra akşam yine ben gidip yanına konuştum bu böyle olmaz dedim öfken sevginden ağır basıyor dedim evet dedi sonra çok pişman oluyor bence ama kuyruğu dik olduğundan indirmiyor. sürekli boşanma lafını getirme dedim beni sen buna alıştırdın diyor ilk başlarda sinirlendiğimde bir kaç kez demiştim ama sonrasında bi konuşma yaptı benimle bidaha hiç demedim
ailesine karşı çok iyi olmama rağmen sürekli bi kulp arıyor nedendir bilemiyorum hala en ufak bişeyde sen bi kere olsun aileme gidelim demiyorsun diyor halbuki derim ben günahımı alıyor.ailesi çok kıymetli onun için.

ailesi artık sensin onun senın kıymetın onlardan once gelemıyorsa sonrası fecı sonrasını merak edıyosan vaktın oldugu vakıt actıgım konuları oku sana ders olsun arkadasım yasadıklarımı yasa ıstemem bır ınsan aılesıyle esı arasındakı farkı ayırt edemıyorsa sorun orda başlıyor ve o sorun hiç kapanmıyor emın ol bazen sevgıden onemlı seyler vardır gurur ıyı bırsey degıl gecen gun kanal 7 de cevat akşit hoca bir konuşma yaptı o kadar hoşuma gıttı kı ıbret alınacak bır cumlesını soyleyecem."EVLENDİKTEN SONRA AİLELERİMİZ BİZE ANCAK AKRABA OLURLAR ÇÜNKÜ AİLE ARTIK KARI KOCADIR DEDİ" ne kadar dogru bır laf bu dılerım her erkek bunu farkeder bırgun bıten evlılıklerın %80 aileler yuzunden bıtıyor ... malesef sonrasıda aldatma,içki,kumar vs.............

Son düzenleme:

çok güzel sözmüş.şimdi mesela akşam nasıl bi tavır takınmalıyım sizce

biz bu kadar mı aciziz ya ?o senin ailene gidelim diyor mu?mis gibi işin var niye kendine bunu yapıorsun.seninde ona mecbur olmadığı hissettir lütfen..,nasıl başlarsa öyle gider...

çok güzel sözmüş.şimdi mesela akşam nasıl bi tavır takınmalıyım sizce
tavırla fılan olacak ıs degıl bu ya alıp karsınıza duzgunce konusmalısınız dınlemeyıp asabılesecegını dusunuyorsanız bır mektup yazıp cebıne cuzdanına koyabılırsınız... bılemıyorum tavır benım hoslanmadıgım bıseydır olayları cozmek yerıne daha cok karıstırdıgı ıcın...

Eşinizin sizi boşanmayla tehdit etmesi çok çirkin. Bir daha böyle bir şey olursa bu iş konuşmakla olmaz mahkeme şurada deyi verin ...

Canım eşinizle olur olmaz sebeplerden kavga etmemeye çalışın. Ailesiyle farklı düzenler desiniz sonuçta bence onlara da çok takılmayın.

Evlilik zor iş, sabır istiyor gerçekten...

Siz ses çıkarmadıkça o sizi nasılsa çekmeye mecbur gibi görüp daha da üste çıkacak
Çocuğun yokken boşan kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…