bundan 3 hafta kadar önce birisiyle tanıştım.evlilik niyetine görüşmeye başladık belki de ben öyle sandım.ben, ciddi, saygılı, seviyeli bir görüşme isterken, tanıştığım kişi, baştan beri beni sevgilisi olarak gördü samimi laflarla bana hitap etmeye başladı ve benden beklentileri olduğunu sezmeye başladım.ilk tanıştığımız gün çok güzeldi gayet seviyeliydi,hoşlandım, beğendim onu.ancak her gece telefonda görüşmek için aramaya başladı aradığı bir şey değil farklı konulara girmeye başladı.ben tersleyince de bana şunları söyledi:"konuşarak cinselliği yaşayalım sonra zaten gerçeğini yaşayacağız...vs." ben bundan dolayı kendisine çok kızdım telefonu suratına kapattım tepkimden korktuğu için bir iki gün arayamamış beni.sonra aradı ona bunun yanlış olduğunu bu konuşmaları istemediğimi karşısındaki kıza değer veren erkeğin böyle davranmayacağını ve yeni tanıştığı bir kızla bir erkeğin bu tür konularda konuşmasının şık olmadığını söyledim.onun da bana cevabı şu oldu ben seni sevgililim olarak görüyorum seni seviyorum her şeyi seninle yaşamak istiyorum beni anlamanı istiyorum lütfen beni susturma bu kadar katı olma benim bunlara da ihtiyacım var seni görünce senin sesini duyunca kendimi kaybediyorum...gibi laflar etti
şimdi sizlere sormak istediğim şu arkadaşlar:Benim daha önce çıktığım kişi falan olmadı bunu o da biliyor.ben bir kişiyle evlilik adına seviyeli olarak saygıyla sevgiyle görüşmek, nişandan sonra, düğüne yakın da cinselliği genel çerçevede ayrıntıya girmeden konuşmak tarftarıyım.bu kişinin beklentileri, söyledikleri bana tuhaf geldi.ve bitirdim.ço ağır laflar söyledim o ise bana, beni unutmayacağını benden vazgeçmeyeceğini söyledi.bu kişinin henüz birkaç haftalık tanıdığı birisine böylesine açılması böyle konulara girmesi hoş mu böyle bir erkekle evlenilir mi? yatalım desem hiç acımadan yatacak zihniyette birisi.kendisini tehlikeli buluyorum.Uzaklaştığıma şükrediyorum, bilmiyorum.
28 yaşındayım karşıma adam gibi biri çıkmadı,çıksa elini bir ömür tutucam hiç bırakmayacağım.ben sevgili falan istemiyorum ki beni sevecek sahiplenecek sert ama mert olacak dürüst olacak benden iğrenç beklentileri olmayacak ömürlük bir insan istiyorum.her şeyi evlendiğimde yaşamak istyorum.çocuk sahibi olmak istiyorum.çok üzülüyorum, kafama takmayayım diyorum ama zaman zaman bunalıma giriyor insan.erkekler neden böyle?sen aşık olmak sevmek istersin duygusal olursun karşıdaki ise sadece ihtiyacını düşünür bencil insanlar.
şimdi sizlere sormak istediğim şu arkadaşlar:Benim daha önce çıktığım kişi falan olmadı bunu o da biliyor.ben bir kişiyle evlilik adına seviyeli olarak saygıyla sevgiyle görüşmek, nişandan sonra, düğüne yakın da cinselliği genel çerçevede ayrıntıya girmeden konuşmak tarftarıyım.bu kişinin beklentileri, söyledikleri bana tuhaf geldi.ve bitirdim.ço ağır laflar söyledim o ise bana, beni unutmayacağını benden vazgeçmeyeceğini söyledi.bu kişinin henüz birkaç haftalık tanıdığı birisine böylesine açılması böyle konulara girmesi hoş mu böyle bir erkekle evlenilir mi? yatalım desem hiç acımadan yatacak zihniyette birisi.kendisini tehlikeli buluyorum.Uzaklaştığıma şükrediyorum, bilmiyorum.
28 yaşındayım karşıma adam gibi biri çıkmadı,çıksa elini bir ömür tutucam hiç bırakmayacağım.ben sevgili falan istemiyorum ki beni sevecek sahiplenecek sert ama mert olacak dürüst olacak benden iğrenç beklentileri olmayacak ömürlük bir insan istiyorum.her şeyi evlendiğimde yaşamak istyorum.çocuk sahibi olmak istiyorum.çok üzülüyorum, kafama takmayayım diyorum ama zaman zaman bunalıma giriyor insan.erkekler neden böyle?sen aşık olmak sevmek istersin duygusal olursun karşıdaki ise sadece ihtiyacını düşünür bencil insanlar.