Anlatmak ve Sizlere sormak istiyorum.Erkeklere kızıyorum.

Tatlım uzak dur bence bu adamdan ,kendini yük altında bırakmadan senden faydalanmaya çalışıyor ok belli,

telefonunda engelle arayamasın ,iyi niyetli dürüst biri bunu yapmaz evlilik düzenini ukrumunu isteyen karşısındakine saygılı olur senin cinsel açıda üstüne gelmez ,

niyeti belli ,sana ne derse desin güvenip inanma ........

kendini üzmene bile değmez. en azından niyetini baştan belli etmiş her işte vardır bi hayır.

Artık o eski mert, dürüst erkek tiplerinden maalesef yok denecek kadar az kaldı. Kendi tecrübelerimden ve arkadaşlarımın görüştükleri erkeklerden biliyorum ki ya cinsellik ya da maddi anlamda bayanları sömürmek amaçlılar :ssz:

işte ben de buna yanyorum.pis emellerine bizleri alet etmeye çalışan, kendi çıkarları için karşısındaki bayanı gözünü kırpmadan harcayabilen erkekler çoğalıyor galiba.anladığım kadarıyla eskiden erkekler, tersmiş, kabaymış belki ama sahip çıkarmış korurmuş kollarmış,evine karısına çoluğuna çocuğuna maddi manevi bakarmış. mertmiş.sert ama mert...şimdi çoğu niyeti bozmuş bekarı bir ayrı, evlisi bir ayrı: evindeki gül gibi karısıyla mutlu olmayı başaramayan gözü dışarıda erkekler var.

bundan 3 hafta kadar önce birisiyle tanıştım.evlilik niyetine görüşmeye başladık belki de ben öyle sandım.ben, ciddi, saygılı, seviyeli bir görüşme isterken, tanıştığım kişi, baştan beri beni sevgilisi olarak gördü samimi laflarla bana hitap etmeye başladı ve benden beklentileri olduğunu sezmeye başladım.ilk tanıştığımız gün çok güzeldi gayet seviyeliydi,hoşlandım, beğendim onu.ancak her gece telefonda görüşmek için aramaya başladı aradığı bir şey değil farklı konulara girmeye başladı.ben tersleyince de bana şunları söyledi:"konuşarak cinselliği yaşayalım sonra zaten gerçeğini yaşayacağız...vs." ben bundan dolayı kendisine çok kızdım telefonu suratına kapattım tepkimden korktuğu için bir iki gün arayamamış beni.sonra aradı ona bunun yanlış olduğunu bu konuşmaları istemediğimi karşısındaki kıza değer veren erkeğin böyle davranmayacağını ve yeni tanıştığı bir kızla bir erkeğin bu tür konularda konuşmasının şık olmadığını söyledim.onun da bana cevabı şu oldu ben seni sevgililim olarak görüyorum seni seviyorum her şeyi seninle yaşamak istiyorum beni anlamanı istiyorum lütfen beni susturma bu kadar katı olma benim bunlara da ihtiyacım var seni görünce senin sesini duyunca kendimi kaybediyorum...gibi laflar etti
şimdi sizlere sormak istediğim şu arkadaşlar:Benim daha önce çıktığım kişi falan olmadı bunu o da biliyor.ben bir kişiyle evlilik adına seviyeli olarak saygıyla sevgiyle görüşmek, nişandan sonra, düğüne yakın da cinselliği genel çerçevede ayrıntıya girmeden konuşmak tarftarıyım.bu kişinin beklentileri, söyledikleri bana tuhaf geldi.ve bitirdim.ço ağır laflar söyledim o ise bana, beni unutmayacağını benden vazgeçmeyeceğini söyledi.bu kişinin henüz birkaç haftalık tanıdığı birisine böylesine açılması böyle konulara girmesi hoş mu böyle bir erkekle evlenilir mi? yatalım desem hiç acımadan yatacak zihniyette birisi.kendisini tehlikeli buluyorum.Uzaklaştığıma şükrediyorum, bilmiyorum.
28 yaşındayım karşıma adam gibi biri çıkmadı,çıksa elini bir ömür tutucam hiç bırakmayacağım.ben sevgili falan istemiyorum ki beni sevecek sahiplenecek sert ama mert olacak dürüst olacak benden iğrenç beklentileri olmayacak ömürlük bir insan istiyorum.her şeyi evlendiğimde yaşamak istyorum.çocuk sahibi olmak istiyorum.çok üzülüyorum, kafama takmayayım diyorum ama zaman zaman bunalıma giriyor insan.erkekler neden böyle?sen aşık olmak sevmek istersin duygusal olursun karşıdaki ise sadece ihtiyacını düşünür bencil insanlar.

:)) yavrum adam bakmış bu kız ancak evlilik ayağına yatarsam benimle konuşur demiş, o da bunu yapmış, seninle evlenme niyetinde falan değil, bakmış ayakta uyutabilir miyim diye sen de yememişsin..
28 yaşındasın çok güzel isteklerin var ama bunlar hayalden öteye gitmez, gözünü aç ve kimseye güvenme, adam gibi adam pek kalmadı gelirse de şansına. bu kadar romantik olma.

:)) yavrum adam bakmış bu kız ancak evlilik ayağına yatarsam benimle konuşur demiş, o da bunu yapmış, seninle evlenme niyetinde falan değil, bakmış ayakta uyutabilir miyim diye sen de yememişsin..
28 yaşındasın çok güzel isteklerin var ama bunlar hayalden öteye gitmez, gözünü aç ve kimseye güvenme, adam gibi adam pek kalmadı gelirse de şansına. bu kadar romantik olma.

adam gibi adam kalmadı ya da çok az var bilemiyorum.beklediğim gibi bir insan çıkmazsa karşıma, evlenmek istemem nasip...ama hayat yalnız çekilmez aile bir yere kadar.duygusalım romantiğim doğru.

koşarak uzaklaş derim
başka da bişe demem
tanıştıranlar da iyi tanımıyorlarmış
bu ne yaaaa

3 haftada size bunları söylüyorsa 3 aya kalmaz gel yatalım da der
normal değil kesinlikle uzaklaşın hatta kaçın o adamdan
hem 3 haftada nasıl vazgeçilmez olmuşunuz :37: saçmaa
sizi kandırmaya çalışıyor

Tatlım uzak dur bence bu adamdan ,kendini yük altında bırakmadan senden faydalanmaya çalışıyor ok belli,

telefonunda engelle arayamasın ,iyi niyetli dürüst biri bunu yapmaz evlilik düzenini ukrumunu isteyen karşısındakine saygılı olur senin cinsel açıda üstüne gelmez ,

niyeti belli ,sana ne derse desin güvenip inanma ........

Teşekkür ederim.telefondan aramıyor.çok ağır konuştum, biliyor tavrımı aramaz, arayamaz.dışarıda bunu gören bilen adam sanar.devlet memuru çevresinde de seviliyor ama demek ki adamın iç dünyası epey fırtınalıymış.

niyetini en başta belli etmiş kendini ve amacını çok kısa bi sürede tanıtmış. Senin için iyi olmuş canım daha 1 ay bile geçmeden adam kendi ihtiyaçlarının peşine düşmüş.

Back
X