- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Bakismak diyorsun ama ya sadece bunun icin degil yarin birgun bir ilskim oldugunsa kdiye dusunuyorum. Bilmem evet oyleyim sanirimHele bir sevdiğinle ilişkşn olsun sonra düşün daha bakışmaktan öteye gidememişken bunu düşünmek çok saçma değil mi
Edit:Ay ayrıca ne takıntılısın ya rezil oldum konuna da baktım ilk kez mi aşık oldun kuzum sen
Haklisiniz :)İnsanlar ayrılabilir ne var bunda elini bile tutmamissin bu korkun ne korkma kendine güven ezik biri olursun erkek arkadaşına karşı geçmişe mazi derler unutma.
Neyse kız erkeğe dürüstlük olsun diye bir şey dersin o durur durur olmayacak yerde o noktadan vurur dikkat et ben olsam hep gizlerim yaniBakismak diyorsun ama ya sadece bunun icin degil yarin birgun bir ilskim oldugunsa kdiye dusunuyorum. Bilmem evet oyleyim sanirim
Sakın ola anlatmayın namus meselesine dönüşür bu olay... Ne demek bir arada olmak yan yana oturmak, hiç kimse kabul edemez bunu. Ben bir kere el ele tutuştum hala vicdan azabı çekiyorum, beni böyle sevecek bir adam bulamadığımdan evlenemedim
Ama bence karsimdaki dunyanin en masum insani. Sahi seven insan laf sokar incitir miAy ne vicdan yapmışsın! Bırak Allah aşkına sen bakismistim diye vicdan yapıyorsun. Karşındaki bu zamana kadar bununla yetinmemistir. Aşkın kitabını yazmistir. O sana itiraf ediyor mu? Hayır. Kendinizi kalıplara koyup kalıbı çoktan aşmış insanların karşısında eziklemeyin. Sen masumane anlatırsın. Sonra o, bu zamana kadar yaşadıklarını hiç yaşanmamış sayar, gelir sana ilk kavgada laf sokar. Ne gerek var?
Of ya ciddi misiniz ama obur turlu vicdan azabi cekerimSakın ola anlatmayın namus meselesine dönüşür bu olay... Ne demek bir arada olmak yan yana oturmak, hiç kimse kabul edemez bunu. Ben bir kere el ele tutuştum hala vicdan azabı çekiyorum, beni böyle sevecek bir adam bulamadığımdan evlenemedim
Elini bile tutmadim dedim yaElini tuttuysan o iş yaş.
Böyle bi sırrı da saklaman hata olur.
Mecbur mu ama sevmiyorum onu her seyinden nefret edecek kadar sogudumBiz hiç böyle şeyler yaşamadık biriyle birlikte oturduysan elini tutmasa bile o senin helalindir onunla evlenicen mecbur
Keske sadece bunu demekle olsa ben cok uzuluyorum daha dogmamis cocuklarima bile haksizlik yaptim babalarindan baska bi adama canim dedim askim dedim ofAranızdaki bir şey geçmemiş ki, sorarsa sadece konuştum ve uyuşmadık dersin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?