Anlatmazsam çatlayacağım

MinervaMcGonagall

"Be a voice, not an echo."
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
2.399
6.263
158
Bugün iş çıkışı arkadaşı yol üzerinde bırakacaktık. Arabayı kullanan arkadaş ve ben hariç bir de bu yolda bırakacağımız arkadaş var, önde o arkada ben oturuyoruz. Arkaya yanıma bırakmış bilgisayar çantasını. İçinden bir şey almamı istedi, açtım baktım bir iki saniye sonra o da arkaya döndü aynı gözü kurcalıyoruz. O an fark edemedim ama bayağı saçma sapan şekilde arıyoruz ellerimiz değiyor falan. Bu böyle devam ederken aniden kafasını kaldırdı yüzüme baktı, ben de şaşırıp bakmaya başladım. Gözüne far tutulmuş tavşan gibiydim büyük ihtimalle. O an bir etkileşim mi oldu kızlar ben anlayamadım. Akşamdan beri bu olayın sıkıntısını atamadım. Neden böyle oldu bilmiyorum. Sevgilime karşı suçlu hissediyorum galiba.

Merkür mü geriliyormuş yine. Ben de diyorum, her duyduğum kötü olaya niye bu kadar çok üzülüyorum.:cry: Niye bilmiyorum, Merkür gerilerken duygusala bağlıyorum. Ne zaman bitecekmiş gerileme?
Bir şey olmamış gibi davranın, unutulur gider, siz de unutursunuz.

Niye arkadasinizin çantasına elinizi sokuyorsunuz ki ? Verin çantayi kendi baksın.
Bence sizde bir şeyler hissettiniz. Yoksa bu kadar vicdan yapmazdınız. Buyutulecek bir şey yok bunda çünkü.

Çok ağırdı valiz falan vardı üstünde, "minerva bakar mısın bi" deyince uzatmak aklıma gelmedi. Çok gayrı ihtiyari gelişti. Etkileşimden kastım karşılıklı bir şey zaten, beğenmiş olmak bile istemem hiç düşünmek istemiyorum o yüzden

Merkür mü geriliyormuş yine. Ben de diyorum, her duyduğum kötü olaya niye bu kadar çok üzülüyorum.:cry: Niye bilmiyorum, Merkür gerilerken duygusala bağlıyorum. Ne zaman bitecekmiş gerileme?

Beni de mahvediyor ya. Vatan şaşmaz için bile bayağı üzüldüm ki doğum kadar ölüm de hayatın doğal akışı kafasındayım.. Hep bi gerilim, hep bi diken üstünde olma hali var etrafımdaki herkeste de... Buradan merküre sesleniyorum önüne baksın ilerlesin artık lütfen :(

Eylülün 5'inde mi 9'unda mı ne bitiyor tam hatırlayamadım

Ay filmlerdeki gibi aynı :KK49: yalnız sizin erkek arkadaşınız var :duduk: şaka bi yana çok abartmayın bence bi anlık bişey olmuş ama sanki siz birazcık etkilenmişsiniz o andan

Golgeyle birlikte 19 .ama 5 eylulde rahatlama kesin :)

Golgeyle birlikte 19 .ama 5 eylulde rahatlama kesin :)

Bayram tatilinde inzivaya çekilip minimum insanla etkileşimde bulunacağım valla :D Yürüyen merdivende yürümeyen insanlara bile sataşasım geliyor kendimi frenliyorum, öyle bir gerginlik var üzerimde :bicak:

Back
X