Anlatmazsam çatlayacağım

Ne bakiyorsun ki der gibi bakmissindir.
Ellerine bilerek mi değdi ki bu?
Birdaha göruscek misiniz?

"Niye bakıyoruz ki şu an birbirimize" tarzı sorgulayıcı bir bakışım vardı evet.. Valla inanın bilmiyorum, bir defter arıyorduk öyle o gözün sağına soluna bakarken eller değdi biraz. Bir de o ön koltuktan tam arkasındaki boşluğa uzanmaya çalışınca tam da göremiyordu galiba. Bayağı anlamsız bir sahneydi ya :/

Başka hangi etkileşimimi biliyorsunuz? :) Bu konuda anlattığım olay da film tadında değildi bence, kısacık bir andı. O yakıştırmayı siz yaptınız, ben de "asıl erkek arkadaşımla tanışmamız çok güzeldi" dedim. Tabii benim için çok özel olduğundan objektif bakamıyor olabilirim.. Bir de anlatım yönümün kuvvetli olması açtığım konuların hikaye tadında gelmesini sağlıyor olabilir :)
ben size bir yakıştırma yapmadım yalnız. Kedili konunuzu ve bunu kastederek filmlerdeki gibi, hoş anlar olduğunu kastetmiştim. Kötü bir şey de demedim zaten, neden savunmaya geçer gibi cevap yazmışsınız onu da anlamadım ya neyse :işsiz:

Bugün iş çıkışı arkadaşı yol üzerinde bırakacaktık. Arabayı kullanan arkadaş ve ben hariç bir de bu yolda bırakacağımız arkadaş var, önde o arkada ben oturuyoruz. Arkaya yanıma bırakmış bilgisayar çantasını. İçinden bir şey almamı istedi, açtım baktım bir iki saniye sonra o da arkaya döndü aynı gözü kurcalıyoruz. O an fark edemedim ama bayağı saçma sapan şekilde arıyoruz ellerimiz değiyor falan. Bu böyle devam ederken aniden kafasını kaldırdı yüzüme baktı, ben de şaşırıp bakmaya başladım. Gözüne far tutulmuş tavşan gibiydim büyük ihtimalle. O an bir etkileşim mi oldu kızlar ben anlayamadım. Akşamdan beri bu olayın sıkıntısını atamadım. Neden böyle oldu bilmiyorum. Sevgilime karşı suçlu hissediyorum galiba.

Bende de öyle bir şey olmuştu. Daha doğrusu eskiden değer verdiğim birini rüyamda görmüştüm. Evleniyorduk. Ama düzmece idi. İkimizde biliyorduk benim sevdiğim birinin olduğunu. Neyse rüya bu ya. Uyandım. Böyle tuhaf bir his içimde. Mesaj attım bende nasılsın iyi misin diye. O da iyi filan dedi. Görüşelim bigün filan yaptı. Maalesef sevgilim bu konuda sert diyip konuyu kapamıştım. Uzuuuun zamanlar önce. Ama ilginç bir histi. Anlıyorum. Hiç vicdan azabına gerek yok. :))) Gayet doğal.

Siz bu kisiden etkilenmissiniz bence.Bu da demek oluyor ki erkek arkadaşınızı ya yeterince sevmiyorsunuz ya da artık aliskanliga dönüşmüş sizinki.İçinize dönün kendinizi sorgulayin belki de kaderinizdir o kisi

Dizilerdeki gibi olmuş:KK70: nolacak ya rahat olun

Teşekkür ederim :)

ben size bir yakıştırma yapmadım yalnız. Kedili konunuzu ve bunu kastederek filmlerdeki gibi, hoş anlar olduğunu kastetmiştim. Kötü bir şey de demedim zaten, neden savunmaya geçer gibi cevap yazmışsınız onu da anlamadım ya neyse :işsiz:

Ya o kadar da gülücük koydum polemik amacıyla yazdığım düşünülmesin diye ama yazılı iletişimde bunun önüne geçmek hayli zor.. Sadece neden öyle düşündüğünüzü öğrenmek ve açıklama yapmak istemiştim. Mune de uyarıya gelmiş ortada bir şey yok :D

Bende de öyle bir şey olmuştu. Daha doğrusu eskiden değer verdiğim birini rüyamda görmüştüm. Evleniyorduk. Ama düzmece idi. İkimizde biliyorduk benim sevdiğim birinin olduğunu. Neyse rüya bu ya. Uyandım. Böyle tuhaf bir his içimde. Mesaj attım bende nasılsın iyi misin diye. O da iyi filan dedi. Görüşelim bigün filan yaptı. Maalesef sevgilim bu konuda sert diyip konuyu kapamıştım. Uzuuuun zamanlar önce. Ama ilginç bir histi. Anlıyorum. Hiç vicdan azabına gerek yok. :))) Gayet doğal.

Aştım ben de o rahatsızlığı :) Biraz dikkat ettim, erkek arkadaşım da çıkışta almaya geldi vs. Yanlış anlaşılma ihtimalinin önüne geçtim. Çok sağolun :)

Siz bu kisiden etkilenmissiniz bence.Bu da demek oluyor ki erkek arkadaşınızı ya yeterince sevmiyorsunuz ya da artık aliskanliga dönüşmüş sizinki.İçinize dönün kendinizi sorgulayin belki de kaderinizdir o kisi

Yani insan bu olabilir duyguları değişebilir ama hiç uzaklaşmadım erkek arkadaşımdan.. Yoksa kendimi sorgulardım bu konuda :)

Back
X