Anlayamadigim durum

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi aksamlar,
2 gün once arkadasim vasitasiyla birisiyle tanistim benden olgun biri ciddi niyeti oldugunu dusundugum icin gorusmeye devam edelim dedim
Sevgililer gununu sordu gorusurmuyuz diye is programını bilmiyorum haberlesiriz diyerek gectim
Bugun ismimim oldugu kolye atmis almayi dusunuyor sanirim
Tuhaf hissettim yogunum sonra goruselim diyerek gecistirdim
Ne oluyor bu tam olarak
Insan kendine gelince yorum yapamiyor sanirim

Iyi aksamlar,
2 gün once arkadasim vasitasiyla birisiyle tanistim benden olgun biri ciddi niyeti oldugunu dusundugum icin gorusmeye devam edelim dedim
Sevgililer gununu sordu gorusurmuyuz diye is programını bilmiyorum haberlesiriz diyerek gectim
Bugun ismimim oldugu kolye atmis almayi dusunuyor sanirim
Tuhaf hissettim yogunum sonra goruselim diyerek gecistirdim
Ne oluyor bu tam olarak
Insan kendine gelince yorum yapamiyor sanirim
İki günde mi bu hale geldi adam ?
Adriana Lima mısınız acaba :)
Mutluluklar :))

Bence adamın niyetini tam bilmeden yorum yapamayız ki. Nasıl tanıştırıldınız? yani adam evlilik niyeti ile mi tanıştı sizinle? yoksa öylesine bir tanışma mı? Niyeti ciddi ise size kolye almasında ben bir anormallik görmedim. Kolyenin fotosunu niye atıyor ama o bir garip, alsaymış sevgililer gününde de paket yaptırıp verseymiş.

Bence adamın niyetini tam bilmeden yorum yapamayız ki. Nasıl tanıştırıldınız? yani adam evlilik niyeti ile mi tanıştı sizinle? yoksa öylesine bir tanışma mı? Niyeti ciddi ise size kolye almasında ben bir anormallik görmedim. Kolyenin fotosunu niye atıyor ama o bir garip, alsaymış sevgililer gününde de paket yaptırıp verseymiş.
Bir arkadasim cok bahsetti soyle iyi boyle iyi niyeti ciddi dedi
Ciddiyetsiz bir durumunu gormedim

Geçen sene birisi hayatıma girmişti. Böyle çift kıyafetleri, hediye resimleri falan yollardı. Daha fol yok yumurta yokken... Sonraki tavırlarından takıntılı olabileceğini düşünüp uzaklaştım. Baya saplantılı şekilde iletişim kurmaya çalışmıştı..

Sen de dikkat et yine de. Kısa sürede böyle davrananlarla ilişkiler pek sağlam yürümüyor genelde..

Geçen sene birisi hayatıma girmişti. Böyle çift kıyafetleri, hediye resimleri falan yollardı. Daha fol yok yumurta yokken... Sonraki tavırlarından takıntılı olabileceğini düşünüp uzaklaştım. Baya saplantılı şekilde iletişim kurmaya çalışmıştı..

Sen de dikkat et yine de. Kısa sürede böyle davrananlarla ilişkiler pek sağlam yürümüyor genelde..
Korktugum sey buydu
Nasil tavir sergilemistiniz

Gerçekten ilerde saplantılı olabilir. Yinede tanımadan yanlış yönlendirmek istemeyiz tabiki de. Böyle kişiler anlaşmazlık olup ayrılık gerekince daha farklı olabiliyorlar.

Back
X