Anlayamadigim durum

Iyi aksamlar,
2 gün once arkadasim vasitasiyla birisiyle tanistim benden olgun biri ciddi niyeti oldugunu dusundugum icin gorusmeye devam edelim dedim
Sevgililer gununu sordu gorusurmuyuz diye is programını bilmiyorum haberlesiriz diyerek gectim
Bugun ismimim oldugu kolye atmis almayi dusunuyor sanirim
Tuhaf hissettim yogunum sonra goruselim diyerek gecistirdim
Ne oluyor bu tam olarak
Insan kendine gelince yorum yapamiyor sanirim
Adam sizi cokmu begendi

Bende benzerini yaşadım 14 şubata 1 ay vardı biz konuşmaya başladığımız da . O gün görüşmek istedi görüştük bana altın sonsuzluk kolyesi almış ve şuan 1 yıldır görüşüyoruz nişanlıyız yeni

Bende benzerini yaşadım 14 şubata 1 ay vardı biz konuşmaya başladığımız da . O gün görüşmek istedi görüştük bana altın sonsuzluk kolyesi almış ve şuan 1 yıldır görüşüyoruz nişanlıyız yeni
Demek istediğim burdan anlayamazsınız adamın niyetini. İyisine de yazarlar kötüsüne de sen gözlemle

2 günde bana pek samimi gelmedi. Niyeti ciddi olsa bile bu kadar çabuk hareket etmesi🙄 bilemedim.
Sevgili değilsiniz 14 şubatta hediye almak bile saçma bana göre.

Korktugum sey buydu
Nasil tavir sergilemistiniz
Hareketleri abartı ve sıkıntılı gelince yazmamaya başladım ama kendisi sürekli arayıp mesaj atıyordu. Sonra bikaç gün susup tekrar günaydınla başlıyordu taramalı gibi :bicak:
Ayy aklıma geldikçe hala acayip oluyorum. Konuşmaya çalıştım olmayacağını anlattım anlamadı. Hayatımda birisinin olduğunu söyledim, engelledim bu sefer de farklı numaralardan ulaşmaya çalıştı. Çok şükür kurtuldum o da büyük ihtimal başkasını takıntı haline getirdi.
Diyeceğim o ki kısa sürede hele ki bikaç gün de hediye olaylarına girdiyse dikkatli olmanda fayda var. İlişki moduna girmeden yokla iyice, zaten rahatsız oluyosan ters bişeyler vardır. sonra ilişkideyiz kafasında bela oluyorlar.

Arkadas vasıtasıyla niyeti ciddi birini taniyip. Görüşmeye devam edip hediye alcagini soyleyinci ne oluyor anlamıyorum demek mi? Kral hareket

Takıntılı alert 🙄🙄🙄
Nişanlandınız diye adamın normal olacağı anlamına gelmiyor. Belli başka bir üye yazmış olsa istisna diye sallamazdım ama sizi cinsellik konularınızdan hatırladım. Pek sağlıklı bir çift değilsiniz bana göre o yüzden yazasım geldi

Dikkatli davran sevgi bombardımanı yapıp sonra cekmeler felan narsist adamlar daha bir sürü düzgün adam çok nadir bulunuyor oda yüzde 0,1 felan bence iyice tart...yaş kaç çok çocuksu ve vıcık bir tip mis gibi geldi bana biraz cool olsa diyeceğim de belkide aşırı duygusal ama 2 günde bu yoğun duygusal akıma nasıl girdi sorunlu olabilir...yani bir kız olsa okey derimde erkeklerde bir tık daha mantik ön planda oluyor genelde

Dikkatli davran sevgi bombardımanı yapıp sonra cekmeler felan narsist adamlar daha bir sürü düzgün adam çok nadir bulunuyor oda yüzde 0,1 felan bence iyice tart...yaş kaç çok çocuksu ve vıcık bir tip mis gibi geldi bana biraz cool olsa diyeceğim de belkide aşırı duygusal ama 2 günde bu yoğun duygusal akıma nasıl girdi sorunlu olabilir...yani bir kız olsa okey derimde erkeklerde bir tık daha mantik ön planda oluyor genelde

Ya bana pek tuhaf gelmedi nedense 😂 eşimle tanışalı 2 hafta bile olmamıştı,evlenelim mi biz demiştim 🙈 10 yıldır da evliyiz ve harika anlaşırız. İçine sinmiş de olabilir,bi gözlemleyin bakalım

Iyi aksamlar,
2 gün once arkadasim vasitasiyla birisiyle tanistim benden olgun biri ciddi niyeti oldugunu dusundugum icin gorusmeye devam edelim dedim
Sevgililer gununu sordu gorusurmuyuz diye is programını bilmiyorum haberlesiriz diyerek gectim
Bugun ismimim oldugu kolye atmis almayi dusunuyor sanirim
Tuhaf hissettim yogunum sonra goruselim diyerek gecistirdim
Ne oluyor bu tam olarak
Insan kendine gelince yorum yapamiyor sanirim
Adam ciddiye benziyor

Back
X