- Konu Sahibi Minimini22
Kaç yaşında hediye olayı çok saçma çiçek falan olsa neyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam sizi cokmu begendiIyi aksamlar,
2 gün once arkadasim vasitasiyla birisiyle tanistim benden olgun biri ciddi niyeti oldugunu dusundugum icin gorusmeye devam edelim dedim
Sevgililer gununu sordu gorusurmuyuz diye is programını bilmiyorum haberlesiriz diyerek gectim
Bugun ismimim oldugu kolye atmis almayi dusunuyor sanirim
Tuhaf hissettim yogunum sonra goruselim diyerek gecistirdim
Ne oluyor bu tam olarak
Insan kendine gelince yorum yapamiyor sanirim
Demek istediğim burdan anlayamazsınız adamın niyetini. İyisine de yazarlar kötüsüne de sen gözlemleBende benzerini yaşadım 14 şubata 1 ay vardı biz konuşmaya başladığımız da . O gün görüşmek istedi görüştük bana altın sonsuzluk kolyesi almış ve şuan 1 yıldır görüşüyoruz nişanlıyız yeni
Hareketleri abartı ve sıkıntılı gelince yazmamaya başladım ama kendisi sürekli arayıp mesaj atıyordu. Sonra bikaç gün susup tekrar günaydınla başlıyordu taramalı gibiKorktugum sey buydu
Nasil tavir sergilemistiniz
Bisey soylemediAdam sizi cokmu begendi
2. Gunden hic bole duymamustum cmts tanistik dun 1 bugun 2 yaniArkadas vasıtasıyla niyeti ciddi birini taniyip. Görüşmeye devam edip hediye alcagini soyleyinci ne oluyor anlamıyorum demek mi? Kral hareket
Nişanlandınız diye adamın normal olacağı anlamına gelmiyor. Belli başka bir üye yazmış olsa istisna diye sallamazdım ama sizi cinsellik konularınızdan hatırladım. Pek sağlıklı bir çift değilsiniz bana göre o yüzden yazasım geldiBende benzerini yaşadım 14 şubata 1 ay vardı biz konuşmaya başladığımız da . O gün görüşmek istedi görüştük bana altın sonsuzluk kolyesi almış ve şuan 1 yıldır görüşüyoruz nişanlıyız yeni
Kafalamaya çalışıyor belli ki sizi. 2 aya kalmaz evlenme teklif eder2. Gunden hic bole duymamustum cmts tanistik dun 1 bugun 2 yani
Tersleme tabii ki. Sana acele geliyorsa bunu önce netliğe kavuştur derim.Terslemekle terslememek arasi kaldim
Ne hediyesi erken degil mi
Adam ciddiye benziyorIyi aksamlar,
2 gün once arkadasim vasitasiyla birisiyle tanistim benden olgun biri ciddi niyeti oldugunu dusundugum icin gorusmeye devam edelim dedim
Sevgililer gununu sordu gorusurmuyuz diye is programını bilmiyorum haberlesiriz diyerek gectim
Bugun ismimim oldugu kolye atmis almayi dusunuyor sanirim
Tuhaf hissettim yogunum sonra goruselim diyerek gecistirdim
Ne oluyor bu tam olarak
Insan kendine gelince yorum yapamiyor sanirim
Oyle mi dersinizAdam ciddiye benziyor