anlayamadığım tavırlar

heceyarisi

I wanna feel your love until end of time...
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
582
204
kızlar kafama takıldı öncelikle bunu sormak istedim. evliliğimde biraz sorunlar var diye bebek konusunu erteleme kararı aldım kendimce. eşim zaten erken diyordu. yalnız korunma yöntemi olarak hap kullanıyorum. en son adetimin ilk gününden itibaren 21 gün aynı saatlerde içtim. 7 gün ara verip tekrardan başlamak gerekiyor ya, şimdi eczaneye sordum oda adet görene kadar bekleyin dedi. korkum şu ki adetim sürekli gecikir. şu anda bile hiç ağrım yok. bu süre zarfında olan ilişkide hamile kalma olasılığım var mı? ayriyeten pcos olduğunu da söylemek istedim.
asıl sorun ise ben sürekli istiyorum dedikçe eşim çok erken dedi. onun önceden olan çocuğu var yazımı okuyanlar bilir. aklım başıma gelince biraz onun boşboğazlığı yüzünden daha hazır olmadığım bir şeyi istediğimi farkettim. yani resmen hırs yapmışım kendime. bide pcos olduğundan ya kalamazsam diye de korku var. Allahtan ki farkettim ve vazgeçtim bu tavrımdan. Ben deli gibi isterken sürekli erken diyen adam şimdi istemiyorum belki 3-5 sene sonra hem üniversitem var daha derken şimdi o üstüme geliyor. niye istemiyorsun ne değişti falan diye. ya resmen yalvarttı kendini bana şimdide sorun ediyor. diğer kadını kıskandım resmen onun benim çok sevdiğim adamdan çocuğu var ve deli gibi seviyor o çocuğu benim neden yok diye hissettim. benden neden istemiyor diye kendimi yedim. diğer kadın ilkini 5 aylıkken aldırmış. sırf ikinci hamileliğinde olan çocuğu aldırmasın diye evlenmiş kadınla. bunları düşündükçe çok üzüldüm. yani bana bunu yapan kendisiydi. şimdi ise bu tavırlarına anlam veremiyorum. sırf üzmemek için şimdi istiyorum deyip eskiye dönmekte istemiyorum. biraz uzun oldu kusura bakmayın. ama insan size açılınca biraz daha fazla rahatlıyor..

ilk eşini kıskanmayın bence buna hakkınız yok ama tabi eşinizin sizden istememesi falan sinir bozucu, eşiniz biraz dengesiz olabilir bir isteyip bir istememekle ilgili, bence biraz daha bekleyin

ilk eşini kıskanmayın bence buna hakkınız yok ama tabi eşinizin sizden istememesi falan sinir bozucu, eşiniz biraz dengesiz olabilir bir isteyip bir istememekle ilgili, bence biraz daha bekleyin
bende beklemek istiyorum şu anda bütün kötü duygularımı üzüntülerimi attım arkama. kadını umursamıyorum artık ama şimdi çocuk var ortada ister istemez bir kontakt var arada. umrumda değil bu durum. ama şimdide eşimin bu tavrı garip geliyor.

bende beklemek istiyorum şu anda bütün kötü duygularımı üzüntülerimi attım arkama. kadını umursamıyorum artık ama şimdi çocuk var ortada ister istemez bir kontakt var arada. umrumda değil bu durum. ama şimdide eşimin bu tavrı garip geliyor.

eşiniz garip davrandığı için biraz daha bekleyin bence iyice anlayın, sanırım bazı erkeklerde bu durum var siz geri çekilince kendine güveni gidiyor ve üstüne düşüyor, siz bir konuyla ilgili üstüne düşüncede istemem falan ayaklarına yatıyor, bu tarz erkekler var, onu iyice çözün ona göre davranın bence denge konusunda, yani siz isteyince istemez ama siz istemeyince ister gibi düşünün,

eşiniz garip davrandığı için biraz daha bekleyin bence iyice anlayın, sanırım bazı erkeklerde bu durum var siz geri çekilince kendine güveni gidiyor ve üstüne düşüyor, siz bir konuyla ilgili üstüne düşüncede istemem falan ayaklarına yatıyor, bu tarz erkekler var, onu iyice çözün ona göre davranın bence denge konusunda, yani siz isteyince istemez ama siz istemeyince ister gibi düşünün,
bende o yüzden geri adım atmak istemiyorum sırf üzülmesin diye. yani şu anda hap mevzusunu onunla da konuşmuştum farklı korunma yöntemi kullanmamız için. ama ilk defa bu kadar içten konuştu ve evet doğru zaman değil belki ama kalırsanda hep desteklerim seni falan dedi. aam erkek işte geri adım atmaya gelmez:KK48:

ilk yazdığınla ilgili konuşacağım doğum kontrol hapına adet olsan da olmasan da 7 gün ara verilir 8. gün tekrar başlanır o eczacı saçmalamış.

7 gun ara verip baslayin, hapi biraktiktan sonra 3 gun icinde regl olursunuz zaten, olmasaniz da 7. Gun tekrar baslamalisiniz.

7 gun ara verip baslayin, hapi biraktiktan sonra 3 gun icinde regl olursunuz zaten, olmasaniz da 7. Gun tekrar baslamalisiniz.
3 gün içinde olmuyor işte bende. pcos var ve adet düzensizliği yaşıyorum. genelde hep gecikir adetim

3 gün içinde olmuyor işte bende. pcos var ve adet düzensizliği yaşıyorum. genelde hep gecikir adetim

Oncekinde yazdigim gibi regl olmasaniz da 7. Gun baslamalisiniz, dogum kontrol hapi bikac ay icinde reglinizi duzenler zaten, duzenlemese bile siz ayni duzendr 21 gun kullanıp 7 gun ara vererek devam etmelisiniz.

Oncekinde yazdigim gibi regl olmasaniz da 7. Gun baslamalisiniz, dogum kontrol hapi bikac ay icinde reglinizi duzenler zaten, duzenlemese bile siz ayni duzendr 21 gun kullanıp 7 gun ara vererek devam etmelisiniz.
çok teşekkür ederim yardımlarınız için. eşimde kafamı karıştırmıştı çünkü belki o istediği için. şu an tam net oturdu kafamda

X