Anlayamadıgım tekme şekli

birx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
530
707
53
Merhaba arkadaşlar deneyimli annelere sorum olacak ben 27 haftalık ikizlerime hamileyim allaha şükür allah isteyen herkese nasip etsin. Sorum şu son 2 yada 3 gündür karnımda kalp atışına benzer hareketler hissediyorum pıt pıt atıyor 1 yada 2 dakika kadar sonra normale dönüyor noluyo hiç anlamadım acaba bu normal mi neden oldugunu hiç anlamış degilim.

Konuyu yanlış yere açmışsın sanırım, bir de herkesin hamileliği farklı farklıdır sonuçta bence doktoruna sorsan daha sağlıklı cevap alırsın diye düşünüyorum.

Muhtemelen hıçkıriktir bahsettiginiz anne karninda da oluyor duzenli bi sekilde ve kisa suruyor
Bizimde çok başımıza gelirdi

Evet düzenli kalp atışı gibi pıt pıt yapıyor ama hissediyorum tekme gibide geliyo ama bu kadar düzenli tekme atamazlar diye de düşünüyorum

Yalanci kasilmalar olabilir. Eger oyle ise haftaniz cok erken mutlaka danışın doktorunuza.

27 haftalık hamilesiniz ve bu olana şaşırıyor musunuz?
Herkes bilgili olmak zorunda mı? Belki ilk hamileliği, belki bir önceki hamileliklerinde böyle durum başına gelmedi. Demek ki bilmiyor kadın, neden hemen böyle diyorsunuz ki.

Evet düzenli kalp atışı gibi pıt pıt yapıyor ama hissediyorum tekme gibide geliyo ama bu kadar düzenli tekme atamazlar diye de düşünüyorum
Hıçkırıyor çok güzeli eskiye gittim geldim bi an oğlumda olmadı ama kızımda çok olurdu bu durum korkulacak bi durum yok sağlıkla gelsin insallah bebeginizz

Ritmik şekilde pıt pıt ediyor ve birden başlayıp birden bitiyorsa, genelde de 30 saniyeden uzun sürüyorsa hıçkırıktır 😇 içiniz rahat etmezse kontrolünüzde doktorunuza danışırsınız. 👶🏻👶🏻

Herkes bilgili olmak zorunda mı? Belki ilk hamileliği, belki bir önceki hamileliklerinde böyle durum başına gelmedi. Demek ki bilmiyor kadın, neden hemen böyle diyorsunuz ki.

Bu yoruma bende çok şaşırdım bilmedigim için soruyorum zaten hemen laf sokma derdinde oluyo bazıları ilk hamileligim bilsem zaten sormazdım sizede teşekkür ederim cevabınız için

Ayy bu bebikler anne karnında birde hıçkırıyor mu ya çok tatlııığğ

Ben de bir şey sorabilir miyim
Hep tekmeliyorlar mı gün içinde nasıl bi duygu anneler :KK68:

Bu yoruma bende çok şaşırdım bilmedigim için soruyorum zaten hemen laf sokma derdinde oluyo bazıları ilk hamileligim bilsem zaten sormazdım sizede teşekkür ederim cevabınız için
Sorun değil bende anlamadım yani, burası "kadınlar kulübü" adı üzerinde kadınlar. Kadınlarla alakalı her türlü şeyi sorabiliriz, sizde sormuşsunuz laf sokmaya hiç gerek yoktu yani.
Anneme sordum çoğu doktor anlamıyor ama bir doktor söylemişti dedi, hıçkırıkmış onlar. :-)

Back
X