- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.004
- 798
Bunu ben bencilce yaşamak olarak düşünmüyorum. Özel hayat diye bir şey var. Arkadaşım diye attığım her adımı neden haber veriyim ki? Eşim olsa neyse. Her şeyin bir sınırı olmalı. Her yaptığım şeyi durmadan herkese açıklama yapmak hayatı ne kadar zorlaştırır düşünsene...Bencilce yaşamak çok çok farklı bir şey...eğer bu işte bencillik söz konusu ise, burada bencillik konu sahibinde bana göre de.Evet kimi davet ettiğine karışamaz ama çok yakınlarsa, çağırmadığı veya herhangi bir açıklama yapmadığı için karşıdaki kırılabilir. Bu kadar bencil yaşayacaksak da hayatımıza arkadaş, dost adı altında kimseyi sokmayacağız. Bu açıklamayı bekletecek kadar yakın olmayacağız. Hem birinin en yakın arkadaşı olup, hem de "hiçbir açıklama yapmak zorunda değilim." diyemezsiniz bence.
Sosyal medyada paylaşılmış zaten, saklanmamış. Ben de yorum kısmında doğum gününü kutlarım ve çağrılmadığım için de alınmam. Her gittiğim yere, her evimdeki özel şeye, her evime misafir geldiğinde tüm arkadaşlarımı çağırsam ya da her sosyal medyada paylaştığım her fotoğrafa arkadaşımı da alınır diye katarsam işin içinden çıkamam. Arkadaşız diye koloni halinde yaşamak zorunda değiliz. Herkesin evi ayrı, yaşantısı, derdi ayrı. Gerçek dostluk "eğer o beni çağırmıyorsa bir sebebi vardır" diye düşünmektir bana göre de....
Valla inadimdir ,ben olsam yapardım.Ozellikle onları ekip,başka arkadaşlarla parti yap