Anlayamadım..

Dönüş oldu arkadaşlar. Annem ve babam beni dinlemeyip olumsuz diye aramadilar. Aracı arayıp olumsuz olduğunu söyledi..
Şuan sinirden patlıyorum yaaa bu nasıl saçmalıktır bu nasıl artistliktir...keşke sen onlardan önce davranıp olumsuz deseydin.

Canım ben ne diyim ki babama söyledim sen ara olumsuz de dedim oda dinlemedi beni. Suan cok ezik duruma dustum.
Tatlım lanet gitsin yüzlerine boşver yaaa öyle EGO'sunu kaşıtan insanlar için kendini üzdüğüne deymez sen ezik duruma düşmedin de onlar gereksiz bi artistlenmeye girmiş o durum saçma zaten. Ben seçilmem seçerim der gibi. Ucu kurtulmuşsun yaaa böyle saçma sapan insanlar ilerde seni ezme çabasında olur hep. Şükür namazı kıl bence

ay ben bile sinirlendim ya ne demek onlar arayıp olumsuz diye haber veriyor ne kadar ayıp! ayrıca bu görücü usulü tanışmalarda erkek zaten kızı daha önce bir şekilde görmüş olmuyor mu? ne kadar kaçsam da bir kaçkez başıma geldi oradan biliyorum . en sonuncusu bir komsumuzda tepsimiz kalmış, annem börek yapıp götürmüştü. komsu ısrarla benim gelip almamı istedi, annem birini yollarım dedikce yok illa bumpbump gelsin alsın deyince kıllanmıstım zaten eşofmanla gittim amacım kapıdan alıp kaçmak ama illa içeri gir diye kolumdan çektiler nerdeyse, bir girdim içerde bir aile açmışlar gözlerini bana bakıyor hemen ayaküstü tanısıp kaçmıştım. sonra görücü gelmek istediklerini söylemişler çocugun fotografları falan atıldı bana, yani ben okeylersem geleceklerdi falan filan. bundan once de birkaç böyle girisim oldu sagdan soldan.

neyse yani özetle sizdeki durum saçma olmus. sen de kendine kızma o damat adayı denen zibidi demek ki sana görüşmede öyle bir enerji vermiş sen de bir adım atmak istemişsin . ya var ya Allah bilir sen o msajı attın diye ne kadar kolay kız demek böyle herkese hemen mesaj atacak diye düsünmüstür o örümcek beyinli. şöyle düsün ,belki de o mesajı atman seni o yanlış insandan kurtardı? belki de o saçma sapan insanı tanıyıp ilerde üzülecektin.

bundan sonra da görücü gelirse sizinkilere söyle daha temkinli davransınlar, kız evi olduklarını hissttirsinler . biz kızımızla bir konuşalım size haber veririz, siz de oglunuzla konusun hayırlısı neyse o olsun desinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…