- 30 Nisan 2016
- 75
- 52
- 3
- Konu Sahibi hayalhanem06
-
Benim bildigim de öyle aptalca yarin donecegiz diye telefon ettiler.İyide cevabı sizin vermeniz gerekiyor değil mi?
Öncelikle senin fikrin önemli,onların sana sorması gerekir olumlu mu değil mi diye.sonuçta onlar sana görücü gelmiş.hem keşke demeyi sevmiyorum ama keşke msj atmasaydın.sen burda tamamen iyi niyetlisin bu çok açık.sanırım o aile biraz kendini beğenmiş öyle hissettim.bekle bakalım ne diyecekler.cevap her ne olursa olsun kendinden ödün verme.Merhaba kızlar. Bir kac saat önce bir görücü geldi. Kızla oğlan konuşsunlar dediler. Odada konuştuk herşey çok iyiydi birbirimizi tanıyormuşuz gibiydi ve hep bakıyordu. Sonrasında gittiler numarasını bıraktıkları icin ben Zeynep diye mesaj attım cevap yazmadı. Aracı aradı yarın olumlu olumsuz karar verip dönecekler diye. Gercekten guzel gittigini düşünmüştüm sizce de olumsuz diyecekler gibi gelmedi mi? Eger konusmak isterse kendimi geri cekmeyi düsünüyorum yaptığından dolayı. Fikirleriniz icin simdiden tesekkurler..
İş görüşmesi amacıyla yapılan mülakat sonuda söylenen script gibi...
Numaramı vermek amacali atmistim ne bileyim yaNiye hemen mesaj attınız ki dünden gönüllüymüş gibi. Onlar niye olumlu-olumsuz dönecekler ayrıca ? Yani niye onlar karar bildiriyor , sizin bildirmeniz daha uygun değil mi ?
Gercekten anlayamÖncelikle senin fikrin önemli,onların sana sorması gerekir olumlu mu değil mi diye.sonuçta onlar sana görücü gelmiş.hem keşke demeyi sevmiyorum ama keşke msj atmasaydın.sen burda tamamen iyi niyetlisin bu çok açık.sanırım o aile biraz kendini beğenmiş öyle hissettim.bekle bakalım ne diyecekler.cevap her ne olursa olsun kendinden ödün verme.
Canim babami aradilar. Beni degilE sizi olumlu olumsuz yarin arayacagiz dediklerinde diyemediniz mi noluyoruz karar mercii benim diye
E sizi olumlu olumsuz yarin arayacagiz dediklerinde diyemediniz mi noluyoruz karar mercii benim diye
aynen oyle cok haklisinÖncelikle senin fikrin önemli,onların sana sorması gerekir olumlu mu değil mi diye.sonuçta onlar sana görücü gelmiş.hem keşke demeyi sevmiyorum ama keşke msj atmasaydın.sen burda tamamen iyi niyetlisin bu çok açık.sanırım o aile biraz kendini beğenmiş öyle hissettim.bekle bakalım ne diyecekler.cevap her ne olursa olsun kendinden ödün verme.
O deseymis o zamanCanim babami aradilar. Beni degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?