Anlayamadım..

hayalhanem06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
75
52
3
Merhaba kızlar. Bir kac saat önce bir görücü geldi. Kızla oğlan konuşsunlar dediler. Odada konuştuk herşey çok iyiydi birbirimizi tanıyormuşuz gibiydi ve hep bakıyordu. Sonrasında gittiler numarasını bıraktıkları icin ben Zeynep diye mesaj attım cevap yazmadı. Aracı aradı yarın olumlu olumsuz karar verip dönecekler diye. Gercekten guzel gittigini düşünmüştüm sizce de olumsuz diyecekler gibi gelmedi mi? Eger konusmak isterse kendimi geri cekmeyi düsünüyorum yaptığından dolayı. Fikirleriniz icin simdiden tesekkurler..

bu işlerde sizi önceden gördü ise ve istedi ise cevabı siz verirsiniz. ama ailesi soyle bir kız var diyince iki tarafta karaa verir sonucta oda evlenecek illaki tanıyacaksınız birbirinizi .
erkenden numara alıp vermeniz yanlıs olmus.yada onlar sacmalamıs demeliyim ne siye önceden no bırakıyorlar

Öncelikle senin fikrin önemli,onların sana sorması gerekir olumlu mu değil mi diye.sonuçta onlar sana görücü gelmiş.hem keşke demeyi sevmiyorum ama keşke msj atmasaydın.sen burda tamamen iyi niyetlisin bu çok açık.sanırım o aile biraz kendini beğenmiş öyle hissettim.bekle bakalım ne diyecekler.cevap her ne olursa olsun kendinden ödün verme.

Gercekten anlayam
Cidden oyle oldu.

Reactions: Yeu
aynen oyle cok haklisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…