Arkadaşlık diye birşey kalmadı bunu anladım acı sekilde hep kıskanıldım ama hep sonunda baktım ki yanlızım.. 10 yıla dayanan arkadaslığımızın sahibi sevgili dostummm sözde tabi beni sattı ! Ben mi cok safım onlar mı cok geniş anlayamadım hiçç... Bir sevgilim vardı ama ben dostumu 1. plana alır onu bile sallardım hep yanında oldum arkadasımın hep düşündüm onu ama şimdi ne oldu ?? Ben sevgilimden ayrıldım o çok sevgili dostum kendi sevgilisiyle gülüp eğleniyor işte arkadaslık bu kadar! Belkide karsımdakinin şerefsizliğindendir. Sonucta o beni kaybetti artık bulamayacak onu bu kadar düşünüp yanında olanı ben alıstım güçlüyüm. Şimdi ise yeni bir ortam okul ve yeni arkadaslar.. 4 kişi bi grup olduk ama içimizden biri o kadar dedikoducu ki sürekli bıkbıkbık birilerini eleştiriyo hemde ilk günden yaa tanımadan ! Pisliğin kokusunu alıyorum artık tecrübe var nasıl olsa yinede biraz daha bekleyeyim diyorum ama cok sinirim bozuldu en son ben hariç diğerlerine bişiler söledi bana neden sölemesin ki kesin şimdi de benim hakkımda konuşuyo! Ne yapıcağımı bikmiyorum diğerlerini kazanıp onsuz olmak istiyorum ya oooffff istemiyorum o dedikoducuyu ! Bıktım böyle aptal küçük beyinli kıskanc insanlardan .. Greksiz kapasitesi zayıf varlıklar ağır konustum evet ama sinirliyimmm hemmdee çokkk bölelerine karsı...