- 22 Mart 2011
- 680
- 7
- 118
- Konu Sahibi burcum1988
-
sanırım beklentilerim yüksek evlenmeden önce telde ninni söleyerek uyutuodu benim eşim beni.evlendikten sonra eskisi gibi değil ya bide ben ilgiyi çok fazla istiorum.bide dünya onun üzerine kurulmuş gibi hissediorum hatalarımdan biride bu.azcık kendimi geri çekebilsem normale binecek belkide herşey
ne yapmam lazım peki nasıl yola gelecek bu adam
Sevgili ve nisanli oldugu donemde duygusal, romantik, surekli simartan, pohpohlayan, sizi sevgi sozcuklerine bogan biri miydi?[/QUO
EVET ÖZELLİKLEDE SEVGİLİYKEN AĞLARDI BİLE TELEFONDA SENİ ÖZLEDİM DİE
canım kedine hobiler edin,kurslara git.değişik bir çevren olur,sende eşinin üzerine bu kadar düşmezsin
kursada göndermez o tek başımaevet çalışsan ufak tefek şeylere kafanı takmazdın,ben de evde kalınca pek sağlıklı düşünemiyorum.
Kursa falan gitsen, ona da mı karşı çıkar?
valla açık açık konuşacaksın..
Yada kaçan kovalanır hesabı bi taktik uygulayacaksın...
Bilenler bilir daha 7 aylık evliyim ben!..ama bu süre içinde eşim beni çıldırma noktasına getirdi çoğu kez.konuşmaları çoğu zzaman o kadar dengesiz geliyorki bana yok artık diyorum.işten geliyor sokuluyorum sürekli yanına ama ben artık hep fedakar hep yaklaşan taraf olmak istemiyorum.istiyorumki oda biraz ince davransın oda biraz nazlasın beni...bir iş dönüşünü anlatayım kapı çalıyor açıyorum gözlerim parlıo tabi benim onu görünce geleceği saat yerimde duramaz oluyorum geçio içeriye yemek yio olan biteni anlatıyor gün içinde sonra 1 saat 2 saat neyse pc başına oturuyoruz ya film izlioz yada faceye falan girio sonra haydi yatağa...istiyorumki biraz ince davransan bi derdinde varmı die sorsun ama yokkkkk!!!istiyorki özledim bugünde seni desin şöle bi kucağına alıp sevsin beni yaa
ah bu taktiği uygulayabilsem ben kendimi biraz geri çeksem o ne oldu die sormaya başlıo çünkü...ama ben onun çok üzerine düşüp bu hale getirdim galiba onu
Bilenler bilir daha 7 aylık evliyim ben!..ama bu süre içinde eşim beni çıldırma noktasına getirdi çoğu kez.konuşmaları çoğu zzaman o kadar dengesiz geliyorki bana yok artık diyorum.işten geliyor sokuluyorum sürekli yanına ama ben artık hep fedakar hep yaklaşan taraf olmak istemiyorum.istiyorumki oda biraz ince davransın oda biraz nazlasın beni...bir iş dönüşünü anlatayım kapı çalıyor açıyorum gözlerim parlıo tabi benim onu görünce geleceği saat yerimde duramaz oluyorum geçio içeriye yemek yio olan biteni anlatıyor gün içinde sonra 1 saat 2 saat neyse pc başına oturuyoruz ya film izlioz yada faceye falan girio sonra haydi yatağa...istiyorumki biraz ince davransan bi derdinde varmı die sorsun ama yokkkkk!!!istiyorki özledim bugünde seni desin şöle bi kucağına alıp sevsin beni yaa
canım evliliğin çok yeni...eşinde sende alışma süresindesiniz.. Bende 2,5 yıllık evliyim ve evliliğimin tam 1 yılı emin ol senin gibi düşüncelerle üzüntülerle geçti.. Zamana bırak tatlım emin ol oturcak yerine... çok güzel olcak herşey...ben senden daha çok kafaya takıyordum belki ama şuan inan eşim biraz uzaklaşsa gitse kafamı toplasa felan diyorumSonra saçmalama kızım sen çok mutlusun diye kendime geliyorum Zaman ver canım evliliğinize...herşey güzel olcak
Ahhh şöyle güzel bi işe başlasa eşim mesela adanada...sonra tutsam şöle güzel bi ev zevkime göre döşesem sonra bebişim olsa onun odasını daha doğmadan zevkime göre döşesemmm ahhhh...rengarenk ciciler alsak ona akşam kendi evimde beklesem artık eşimi dua edin nolur
Ahhh şöyle güzel bi işe başlasa eşim mesela adanada...sonra tutsam şöle güzel bi ev zevkime göre döşesem sonra bebişim olsa onun odasını daha doğmadan zevkime göre döşesemmm ahhhh...rengarenk ciciler alsak ona akşam kendi evimde beklesem artık eşimi dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?