Anlayamıyorum ben bu adamı!!!!

İste bunun için zaman gerekiyor canim...bende senin gibiydim balık burcuyum...herseye ağlar kırılır üzülürdüm...zamanla anlayacaksın erkeklerin yapısını...bu senin hayalinde canlandırdığın tarzda bir erkek yok....gercekten yok...bunun minimum halı var...bunu kafanda kabul edersen belki bakış acın değişebilir...çok ilgi istiyorsun artık bunlar sevgililik döneminde kaldı..bak dikkat et çok ilgi istiyorsun dedim...erkekler ilgi gösterir ama çok ilgi göstermezler...ben genel konuşuyorum canim yanlış anlama ama geneli böyle...cokk ilgili olursa da sıkılırsın emin ol...benim esim sürekli beni arar..ne yapıyorsun ne ediyorsun...ir arkadasıma gibiyim on kere arar....sıkılıyorum İnan...sende asicaksin bunları emin ol...biraz rahat ol...

Sevgili ve nisanli oldugu donemde duygusal, romantik, surekli simartan, pohpohlayan, sizi sevgi sozcuklerine bogan biri miydi?

O size yapmıyorsa siz yapın. Alışık değilse siz alıştırın, neden herşeyi karşı taraftan bekliyoruz ki :S

Erken yaşta başlayan ve evlilikle sonuçlanan ilişkilerde hep duyduğum bir sıkıntı.
Erkek kadının elini tutuyor dalıyor pembe bir rüyaya: Eve gelince yemeğim hazır, hep mutlu hep güleryüzlü, özel yaşamında istekli bir hanım, dırdır etmeyen, fazla ilgi istemeyen.
Kadın erkeğin elini tutuyor dalıyor pembe bir rüyaya: Sürekli ilgi, sürekli alaka, romantiklikler, mumlar çiçekler..
Ama gerçek şu ki dışarıda ve evde sorumluluklar, sürekli kendi yoluna yönlendirmeye çalışan, istediği kalıba sokmaya çalışan eşler. İşyerinde ve ev işlerinin verdiği stress ve yorgunluk..
Evlenmeyin demiyorum kendim de evliyim anlatmak istediğim biraz daha makul beklentileriniz olsun, mutlu olun.

öncelikle filmlerde ve romanladaki gibi bir aşk yok. bunu kabul et.

sonra erkeklerin laf sokulmasından hoşlanmadığını, sürekli konuşan ve sorgulayan kadınlara olan ilgilerinin azaldığını bil. ayrıca ağlayan kadınlara da tahammül edemiyorlar.

anladığım kadarıyla çok gençsin. Açık öğretim oku, KPSS ye hazırlan kendini meşgul etmeye bak.

eşin eve gelince güzel karşıla, o ne yaparsa yapsın. yemekten sonra (genelde karınları doyunca keyifleri yerine gelir) gögsüne yatarak, dizine yatarak film izle. saçlarını okşamasını iste... nasıl sevilmek istiyorsan ona göster ama bunu gösterirken sert iğneleyici yada ağlamaklı olma... öğretmen gibi de konuşma... duygulu ve seksi ol...

seni nasıl sevmesi gerektiğini bilmiyor olabilir, yada senin nelerden hoşlandığını anlamamış olabilir.

bu adam seni seviyor, sevmese evlenmezdi... bunu unutma...

Son düzenleme:

canım evliliğin çok yeni...eşinde sende alışma süresindesiniz.. bende 2,5 yıllık evliyim ve evliliğimin tam 1 yılı emin ol senin gibi düşüncelerle üzüntülerle geçti.. zamana bırak tatlım emin ol oturcak yerine... çok güzel olcak herşey...ben senden daha çok kafaya takıyordum belki ama şuan inan eşim biraz uzaklaşsa gitse kafamı toplasa felan diyorum sonra saçmalama kızım sen çok mutlusun diye kendime geliyorum zaman ver canım evliliğinize...herşey güzel olcak

Klasik model :)

Ah keşke hep flört dönemindeki gibi kalabilsek...

Günlük hayatınızı rutinden çıkarmaya çalış.Akşam çıkmak için program ayarla.Sinema olur,tiyatro olur,yürüyüş,hatta misafirlik bile olabilir.
Merak ettiğiniz bir filmin cd sini alabilirsin.Ortak izleyeceğiniz tv programları belirleyebilirsin.
Eşinle sen flört edebilirsin.Ummadığı zamanda tatlı bir ima,bir laf atma gibi şaşırtıcı şeylerden sözediyorum.Sana uyacaktır...

Kursa gitmene izin vermiyorsa evde yapabileceğin uğraşlar var.Çarpı işi işleyip bunları bloglarında paylaşanlar var.Bana çok zevkli gibi geliyor mesela....

Evlilikte taktikler yapilmasina son derece karsiyim.

Adam bana mesafeli davranacak ben de suslenicem, guzel giyinicem, super bir sofra hazirlayip onu kendime cekicem.

Boyle birsey yok!

Evlendiginiz kisi sizi makyajsiz da sevmeli, pijamaliyken de ayni ilgiyi gostermeli.en dogal halinizle bile bagrina basabilmeli. Aksi durumda o adam sizi seviyor olamaz. Genel yaziyorum bunlari, konu sahibine degil.

Niye kendinizde ariyorsunuz esinizin ilgisizligini? Ve neden 17 yas ergen askiyla yaklasmasini bekliyorsunuz?

Bence bu noktada sorun var.

haklısın zaten ben bile ilk aylardan daha olgun yaklaşabiliyorum artık eşimin düzgün bi işi yok şuanda ve ailesiyle kalıyoruz ama benim sabrım yok ayrı ev uzak bi şehir aklımda hep bunlar var

Ahhh şöyle güzel bi işe başlasa eşim mesela adanada...sonra tutsam şöle güzel bi ev zevkime göre döşesem sonra bebişim olsa onun odasını daha doğmadan zevkime göre döşesemmm ahhhh...rengarenk ciciler alsak ona akşam kendi evimde beklesem artık eşimi dua edin nolur

evlilik böyle birşey işte canım herşeyin sevgili yada nişanlılık dönemi gibi olmasını bekleme gerçi siz çok yeni evlisiniz ama genelde erkekler evlenince bir rahatlıyorlar odunluk damarları ağır basmaya başlıyor.sana tavsiyem birincisi filmlerdeki gibi aşkları falan unut biraz beklentilerini azalt ikincisi sen eşine yaklaş ne istiyorsan ondan ne bekliyorsan açık açık söyle erkekler ince düşünmez düşünmesini sağlamak senin işin ama bunu yaparken dırdır eden kadın konumuna düşme adamı boğma canım

canım hepsi zamanla olacak şeyler.. istediklerin çok uçuk hayaller değil ki ... inşAllah Rabbim daha da fazlasını verir sana.. sadece sabır..eşinin sana soğukluğunda mutlaka iş problemi ve aile yanında olmanızında etkisi çook büyüktür...sık dişini canım

Son düzenleme:

arkadaşım anlattığına göre ailesiye aynı evde yaşıyorsunuz ayrı eve çıkmadığınıza göre durumunuz yok belli ki
adam ne yapsın yeni evlisiniz borcunuz vardır illa ki onları takıyodur kafasına erkekler ohh evlendim rahatım evimde oturayım karıma sevimli hareketler yapayım süsleniyim diye düşünmüyorlar bu evi geçindirmesi gereken borçları ödemesi gereken birileri olmalı deme o kadar düşünce arasında nasıl romantik davransın hem bu işler öyle duayla hayalle olacak işler değil sizinde çabalamanız lazım yoksa daha çok hayal kurarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…