- Konu Sahibi burcum1988
-
Bilenler bilir daha 7 aylık evliyim ben!..ama bu süre içinde eşim beni çıldırma noktasına getirdi çoğu kez.konuşmaları çoğu zzaman o kadar dengesiz geliyorki bana yok artık diyorum.işten geliyor sokuluyorum sürekli yanına ama ben artık hep fedakar hep yaklaşan taraf olmak istemiyorum.istiyorumki oda biraz ince davransın oda biraz nazlasın beni...bir iş dönüşünü anlatayım kapı çalıyor açıyorum gözlerim parlıo tabi benim onu görünce geleceği saat yerimde duramaz oluyorum geçio içeriye yemek yio olan biteni anlatıyor gün içinde sonra 1 saat 2 saat neyse pc başına oturuyoruz ya film izlioz yada faceye falan girio sonra haydi yatağa...istiyorumki biraz ince davransan bi derdinde varmı die sorsun ama yokkkkk!!!istiyorki özledim bugünde seni desin şöle bi kucağına alıp sevsin beni yaa
öncelikle şunu söylemeliyim yorumunuz beni umutlandırdı inşallah eşimde kısa zamanda bana tamamen alışır bensiz olamaz olur inşallah başka bi sorun ev sorunu hala kendimize ait bi evimiz yokerkekler biz kadinlar kadar evlilige adapte olamiyor, sorumluluk olsun ayni ev icinde beraberk yasamak olsun bunlari hemen kabullenemiyorlar. bi erkegin evlilige alismasi en azindan 5 seneyi aliyor. en azindan benim esim öyle yani hatta 10 sene de diyebilirim. cünkü biz kadinlar daha duygusaliz ergenlikten evlenene kadar. evlendikten sonra da devam etmesini istiyoruz. esimle ben birbirimizi cok seviyoruz ama ilk evlendigimiz yillar da ayni senin esin gibiydi. kavgalarimiz küslüklerimiz ilgisizligi hic bitmezdi. kacan kovalanir hesabi. ama beni sevdigini biliyorum hani bundan emindim. ama adam odun iste bildigin. ben beklentilerimi azalttim simdi ben kaciyorum o kovaliyoresime bi haller oldu 13 seneden sonra cicim ayini yasatiyor bana 3 cocuktan sonra. ama keske bunu ilk yillarda yapsaydi ben isten geldigin de özledim seni derdim anlamazdi, simdi o bana aynisini yaapiyor. özledim seni diyor. ben tazecikken nerdeydin be adam diyorum :)) yani suan da sen de o da adaptasyon sorunu yasiyorsunuz. eger esin seni seviyorsa ilgisi de zamanla, alistikca cogalicaktir diye düsünüyorum. sinan cetin bi keresinde söyle demisti; insanlar ilk evlendigi zaman askla evlenir ama paylasimlari azdir cünkü hic tanimadigin bi insan var karsinda huynu bilmedigin yabanci bir beden ama yillar sonra o iki kisi bütünlesir. esinin bi yeri agrisa sen o aciyi icinde hissedersin. artik iki yarim degil bir bütün olmussunuzdur. evde senin benim diye kavramlar gecmez. artik o sizindir, sen ben yoktur biz vardir. bu laf cok hosuma gitmisti. sizde zamana birakin ve kacin erkekler kovalamayi severler..
offf offf çok bişi istemiorumki benyine çıkmazda hissetmeye başladım kendimi hiç umudum yok ne evim olacak nede ben huzurlu olacağım bi mucize lazım off offf
hani demiştim ya anlayamıorum ben bu adamı hala anlayamıorum ve sonunda bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?