Anlayamıyorum ben bu adamı!!!!

inşalalh o günleri görebilirim hayallerim gerçekleşir bunlar o kadar içimdeki kafamdan atamıorum bi türlü

Bence sende bir süre onun gibi davran,kaçan kovalanır hesabı.Birde kabullen.evlenince böyle oluyor.

Tabi şu da var daha yeni evlisin.Ben 4 sene sonra kabullenmeyi öğrendim.o yüzden takmıyorum da:) Ama bir arkadaş daha yazmışbekletini azalt diye.Bencede çok büyük beklenti içine girme.Hem hiçbişey filmlerde gözüktüğü gibi olmuyor ki.Adı üstünde film.herşey abartı derecesinde yaşanıyor.Sen durumları oluruna bırak.Kabullenmeye çalış.Yoksa yıpranan sadece sen olursun.Eşin yan gelip yatar:))

Bu diziler varya ah bu diziler.
Televizyonu yazilan, yönetilen, oynanan bir hayal kutusu bir magicbox olarak görüp izlerkende öyle izlenmedigi sürece, iliskiler hep yavan kalacak kisilere sanirim.
Peki hergün basroller kadar ayaklar yerden kesik yasanabilirmi gercek hayatta:)
Peki insanin sevilmeyi, ilgi görmeyi istemesi garipmi?
Sanirim kendimiz olabilsek, isteklerimizi gidip alsak ama bilsekki biz Süleyman in Hürrem i , Ezel in Eysan i , Behlül ün Bihter i degiliz.
Zaten onlarda gercek degil ve bizim sevgi dolu bir öpüsmemiz bile onlarinkinden daha gercek, biziz cünkü bu ve bu sicaklik bu öpüsme gercek!!

sen çok şey istiyosun ama

offf offf çok bişi istemiorumki benyine çıkmazda hissetmeye başladım kendimi hiç umudum yok ne evim olacak nede ben huzurlu olacağım bi mucize lazım off offf

erkekler biz kadinlar kadar evlilige adapte olamiyor, sorumluluk olsun ayni ev icinde beraberk yasamak olsun bunlari hemen kabullenemiyorlar. bi erkegin evlilige alismasi en azindan 5 seneyi aliyor. en azindan benim esim öyle yani hatta 10 sene de diyebilirim. cünkü biz kadinlar daha duygusaliz ergenlikten evlenene kadar. evlendikten sonra da devam etmesini istiyoruz. esimle ben birbirimizi cok seviyoruz ama ilk evlendigimiz yillar da ayni senin esin gibiydi. kavgalarimiz küslüklerimiz ilgisizligi hic bitmezdi. kacan kovalanir hesabi. ama beni sevdigini biliyorum hani bundan emindim. ama adam odun iste bildigin. ben beklentilerimi azalttim simdi ben kaciyorum o kovaliyor esime bi haller oldu 13 seneden sonra cicim ayini yasatiyor bana 3 cocuktan sonra. ama keske bunu ilk yillarda yapsaydi ben isten geldigin de özledim seni derdim anlamazdi, simdi o bana aynisini yaapiyor. özledim seni diyor. ben tazecikken nerdeydin be adam diyorum :)) yani suan da sen de o da adaptasyon sorunu yasiyorsunuz. eger esin seni seviyorsa ilgisi de zamanla, alistikca cogalicaktir diye düsünüyorum. sinan cetin bi keresinde söyle demisti; insanlar ilk evlendigi zaman askla evlenir ama paylasimlari azdir cünkü hic tanimadigin bi insan var karsinda huynu bilmedigin yabanci bir beden ama yillar sonra o iki kisi bütünlesir. esinin bi yeri agrisa sen o aciyi icinde hissedersin. artik iki yarim degil bir bütün olmussunuzdur. evde senin benim diye kavramlar gecmez. artik o sizindir, sen ben yoktur biz vardir. bu laf cok hosuma gitmisti. sizde zamana birakin ve kacin erkekler kovalamayi severler..

öncelikle şunu söylemeliyim yorumunuz beni umutlandırdı inşallah eşimde kısa zamanda bana tamamen alışır bensiz olamaz olur inşallah başka bi sorun ev sorunu hala kendimize ait bi evimiz yok

Kendinize ait ev yok derken? Kayınvalidenin yanında falan mı kalıyorsunuz bacım?
Belki işi yorucudur, belki maddi sıkıntıları vardır onlara üzülüyordur.
Sen naz yap işve yap biraz
Dizilerdeki gibi bir aşk istemişsin ya, maalesef öyle bir hayat yok gerçek hayat farklı oluyor

İnşallahh biraz daha yumuşar zamanla da mutlu olursunnnn

offf offf çok bişi istemiorumki benyine çıkmazda hissetmeye başladım kendimi hiç umudum yok ne evim olacak nede ben huzurlu olacağım bi mucize lazım off offf

Cnm bende senin gibi hep esimin ilgisizliğinden yakınır ağlardim onun askı bana hic yetmez gibi gelirdi k.vaildem uzak olsun isterdim fakat bebegim olunca eşim falan aklıma gelmiyor hic bebisine bakmaktan ve k.vaildem hep bizle kalsın yardım etsin istiyorum inan su anda 5 dk esimle sohbet etmeye vaktim yok ama hic kafama takmıyorum çünkü bebeğimi düşünüyorum sürekli

ben bebek oluncada pek değişmem sanırım hani yok bebeğim şuan bilmiorum ama benim bebeğim o ama ya

Evliliğimin ilk zamanları benimde böyle beklentiyle geçti :)))
Hayat filmlerdeki gibi olmuyor malesef...

İlk zamanlar küstüm içimden konuştum bekledim..bekledim..bekledim..
Ama gördüm ki olaylar böyle değişmiyor..benim küstüğümü bile anlamamıştı kızlar düşünsenize :)))
Baktım ki ne istiyorsam söylemeliyim..yoksa üzülen hep ben oluyorum..karşımdakininde haberi bile yok :))

Beklentiyi azalttım...ne doğumgünü ne de yıldönümü...
maddi sıkıntılar..hayatın koşuşturmacasında ben bile unutuyorum özel günleri...
eşimi de anlamaya çalıştım yoğun bir iş hayatı var.

Beni sevdiğini her zaman söyler bunu biliyorum sevdiğini hissediyorum ya yetiyor bana...sende istediğin şeyleri söylemelisin...bekleyerek değişiklik elde edilmiyor malesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…