- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Sadece bana boyle.baskalariyle çok iyi..enerjimi aliyor bi tavirlari..gulerek ,eğlenerek bi günaydın diyorum ortaliga..kizin suratı mahkeme duvarı gibi.sanki canına kast ettim..Onu görmezden gel hepten kudursun..O da ne çok onemsemis kendini..Sen onun varlığını takmayarak bunu değiştir bence..
Sadece bana boyle.baskalariyle çok iyi..enerjimi aliyor bi tavirlari..gulerek ,eğlenerek bi günaydın diyorum ortaliga..kizin suratı mahkeme duvarı gibi.sanki canına kast ettim..
Yaa zaten yakın zamanda depresyon gini bir şey uasadim.badireler atlattum.boyle küçük şeyleri çok kaldiramiyorum.Zannedersem haklisiniz.Ama benim için kolay bir şey değil bu.Yine de denicem.Hic de umrunuzda olmasın ,siz de gülüp geçin diğer arkadaşlarla o yokmuş gibi davranın.
Size yaşattığının mislini yaşatın .
Zira ben öyle yapıyorum bizim de öğretmen sayımız az .
Kimse kendini benden üstün göremez kabul etmem alasını onlara yaşatırım . Az önce bile müdürüme mesaj attim okumuş cevap vermemiş , hemen cevabını yapıştırdım yenilerdenim diye bana böyle bir muamele yapamaz.
Bence siz yeni bir taktik geliştirin , herkesle hoşsohbet olun ondan uzak durun. taa ki kendisi gelip size bunun sebebini sorana kadar
Anlayamadım neden ki.Utanmasam eşcinsel olduğunuzu soyleyecegimbu ne viyy
Sanki sevgilinizden bahsediyorsunuz gibi neden ne bilim bi insan ancak sevgilisinı bu kadar takar.Anlayamadım neden ki.
Anladım.Sanki sevgilinizden bahsediyorsunuz gibi neden ne bilim bi insan ancak sevgilisinı bu kadar takar.
Yani ne biliyim bana yüzünü buruşturan kadın icin yapacagim en fazla sey nanikAnladım.
Mizacim gereği boyleyim maleaef..Yani ne biliyim bana yüzünü buruşturan kadın icin yapacagim en fazla sey nanikolurdu herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?