Anlayamıyorum bu insanlari

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Çalıştığım okuldaki bayan arkadaşın tavırları benim sorunum.Donem basından beri bir ayarlı giderli.Derdi ne anlamadim.Bu sene tanıştık.Tanistigimizdan beri boyle.
Selam,sabah vermez.Verdigim selami almaz.arkadaslarla topluca sohbet ederiz,dinlemez,bakmaz,alakadar olmaz. Beni görünce arkasını döner filan.
Sonra onunla görüşen kişi benimle de arkadas.oyle sohber ederken onun beni soğuk bulduğunu filan soyledi.neyse ben durumu düzeltmeye çalıştım.ayni ortamda bulunduk.Konustuk filan.birbirimizi yanlış tanımışız filan dedik..iyi ,güzel şeyler konuştuk ve ayrıldık..bir iki gün güzel her sey..kiz sonra yine ayni..
Aynı tripler ,aynı hareketler..Bana karşı yaptığı bariz bi hareket yok.sorunum sadece yaklasimlari..Simdi diyeceksiniz "ne taktın be"..Zaten okul ortamımız biraz küçük bi arkadaş benim için onemli.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes birbirine nazik ve saygılı davranmalı sonucta.bi de bir insan neden benden nefret eder ki durduk yere..Nefret dolu bakışlar ,hal ve hareketler beni çok uzuyor..Insan kendini degersiz hissediyor..
Bi dusunun..hic bir sebep yokken yanınızdan uzaklasan.sizi gördüğünde başka bir tarafa giden,yönünü ceviren..Siz nezaketen bir şeyler söylediğimizde cevap vermeyen..Yani anlayacağınız sebepsizce sizi sevmeyen insanlara karşı ne yapardiniz..

Onu görmezden gel hepten kudursun..O da ne çok onemsemis kendini..Sen onun varlığını takmayarak bunu değiştir bence..
Sadece bana boyle.baskalariyle çok iyi..enerjimi aliyor bi tavirlari..gulerek ,eğlenerek bi günaydın diyorum ortaliga..kizin suratı mahkeme duvarı gibi.sanki canına kast ettim..

Hic de umrunuzda olmasın ,siz de gülüp geçin diğer arkadaşlarla o yokmuş gibi davranın.
Size yaşattığının mislini yaşatın .
Zira ben öyle yapıyorum bizim de öğretmen sayımız az .
Kimse kendini benden üstün göremez kabul etmem alasını onlara yaşatırım . Az önce bile müdürüme mesaj attim okumuş cevap vermemiş , hemen cevabını yapıştırdım yenilerdenim diye bana böyle bir muamele yapamaz.
Bence siz yeni bir taktik geliştirin , herkesle hoşsohbet olun ondan uzak durun. taa ki kendisi gelip size bunun sebebini sorana kadar

Ben de küçük bir okulda öğretmenim 12 kişiyiz yarısı kadın yani ben dahil 6 tane kadın hoca var ama eğer okulumda böyle bir kişiyle karşılaşsam umrumda olmazdı,siz düzeltmeye çalışmışsınız yine aynı tavırları sergiliyormuş niye takıyorsunuz ki. O sizi görmüyorsa siz de onu görmeyin farz edin ki o kişi okulda yok. Sadece o ve siz olsanız belki can sıkıcı olurdu ama başka arkadaşlarınız varken biri sizle konuşmamış diye kendinizi üzmeyin yani.

Hic de umrunuzda olmasın ,siz de gülüp geçin diğer arkadaşlarla o yokmuş gibi davranın.
Size yaşattığının mislini yaşatın .
Zira ben öyle yapıyorum bizim de öğretmen sayımız az .
Kimse kendini benden üstün göremez kabul etmem alasını onlara yaşatırım . Az önce bile müdürüme mesaj attim okumuş cevap vermemiş , hemen cevabını yapıştırdım yenilerdenim diye bana böyle bir muamele yapamaz.
Bence siz yeni bir taktik geliştirin , herkesle hoşsohbet olun ondan uzak durun. taa ki kendisi gelip size bunun sebebini sorana kadar
Yaa zaten yakın zamanda depresyon gini bir şey uasadim.badireler atlattum.boyle küçük şeyleri çok kaldiramiyorum.Zannedersem haklisiniz.Ama benim için kolay bir şey değil bu.Yine de denicem.

Back
X