anlayamiyorum.

Mervesevecen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
188
159
33
arkadaşlar bi erkeğin kariyeri mükemmel de olsa iş ortamında falan çoook beğenilen biri de olsa özel hayatta bu kişi niye berbat oluyor. dışardan imrenilen özellikler içine girince neden bir hüsrana dönüşüyor. insanları neye göre tanıycaz dışardan bi gözle mükemmel diyorsun sonra berbat çıkıyor ..

Son düzenleme:
arkadaşlar bi insanın kariyeri mükemmel de olsa iş ortamında falan çoook beğenilen biri de olsa özel hayatta bu kişi niye berbat oluyor. dışardan imrenilen özellikler içine girince neden bir hüsrana dönüşüyor. insanları neye göre tanıycaz dışardan bi gözle mükemmel diyorsun sonra berbat çıkıyor ..
Sosyal hayatta kendini iyi gösteriyor ama karşı cinse başta iyi davranıp sonra kişiliğini gösteren çok kişi var

arkadaşlar bi insanın kariyeri mükemmel de olsa iş ortamında falan çoook beğenilen biri de olsa özel hayatta bu kişi niye berbat oluyor. dışardan imrenilen özellikler içine girince neden bir hüsrana dönüşüyor. insanları neye göre tanıycaz dışardan bi gözle mükemmel diyorsun sonra berbat çıkıyor ..
Ne mesela berbat olan, hüsran yaratan özellikler?

Erkeklerden mi bahsediyorsunuz?
Eğer konu erkeklerse #kariyer ayrı ikili ilişkiler ise apayrı konular
Maalesef erkekler maymun iştahlı bence nedeni bu...

İş ayrı sosyal hayat ayrı aşk ayrı şeyler. Çok iyi arkadaş olan biri berbat bir koca olabilir. Arkadaşı çat diye arar sevgilisiyle romantik bir andayken arkadaşıma gidiyorum der. Gece gündüz çalışır işinde çok iyidir ama hiç sevgilisine vakit ayırmaz... Daha pek çok şey sıralanabilir bir de partnerini sevmiyor öylesine takılıyor olabilir. O değil de kafanızda soru işareti bırakıp mutlu etmeyen öküzlerin ipini salın peşini de kovalamayin ne uğraşıyorsunuz

Kariyer ile karakter arasında nasıl bir bağ aradın ben sana bu soruyu sorayım öncelikle.

İnsanın mesleği, karakterini maalesef orantılı oranda iyileştirmiyor. Kariyerden önce insnalığına bakarsanız belki daha iyi birileriyle karşılaşma ihtimaliniz artar.

Yillaaaaarrr önce benden hoslanan bir cocuk tanistirildiktan sonra hayal kirikligina ugradigini söylemisti :KK70: hanim hanimcik görüntüme ragmen asiri sinariktim o zamanlar. Yani insanlarin kariyeri, egitimi, görüntüsü baska, karakteri, hayata bakisi, iliskilerdeki tutumu bambaska seyler.

Back
X