- Konu Sahibi BensuCansu
-
haklisiniz aslinda.. boyle nereye kadar.. belki beni daha cok sevicek biri cikar karsima
ne diyeyim, bu face'i icad edenin Allah belasini versin baska birsey demiyrm!!! onlar kolaylik bulup herkesle konusuyrlar o sitede...
Belki dedigime karsi cikan olacaktir ama face'de durmadan olayanan erkek daha adam olmamistir demek, hala cocukca vakit geciriyr.. ztn cok sacma buluyrm o siteye.
neyse gelelim sana, bence bitirme ama sende umursama. bazilariizin dedigi gibi belki sorunlari vardir, sikiliyrdur onlar boyle ilgiye gelemiyrlar anladigim kadariyla, birak kendi haline, ama bitirme, sende sakin ol, kendi keyfine bak, uzulme, eger seni seviyrsa sorunlari duzelince sana geri gelir eskisi gibi olur.
Vede sunuda ekliyeyim, erkekler baskiyi sevmezler. seni rahatsiz eden bir sey olunca hemen saldirma, yanlis birsey yapmadan once bir dusun ve bir ozet cikar, kendini onun yerine koy ve kim hakli kim haksiz gzlce dusun. Sonra hakli sen olursan, sevgilinle anlayacagi ve gzl bir sekilde konusmaya calis. iyi bir ani bekle, mesela sinirli dglken, yada yorgun veya yogun dglken. Sakin saldirici yada onu inata bindirecek sozlerle baslama konuya. gzlikle anlat, onada soz hakki ver. ondan sonra birak kendi haline, yani zaman ver ona, bakarsin iki gun sonra soylediklrin ise yarar bakarsin bir ayi bulur.. ama guclu adaletli sakin ve sabirli davranirsan daha Ö^nde olursun ve uzulmezsin...
cok uzun yazdim ama napayiminsallah ise yarar
bahsettiğin özel şeyler eğer benim anladığım şeyse, merak etme herkes konuşuyor öylehayir cok guzel yazdn haklisin sabirli olmam gerekior. ama iste kizlarin fotografina yorum yapior kizlar onun duvarina yazior felan bu benm canimi skior. biz arada cok ozel seylerde konusuyoruz belki bunlari konusuoruz diye ayrilmiodur benden diye dusundm bir ara
bahsettiğin özel şeyler eğer benim anladığım şeyse, merak etme herkes konuşuyor öyle
yerimseniben
evet canm o özel seyler :) belki o yzden ayrilmiodur diye dusundm bir sure kafami kurcladi.. benm simdi ne yapmam gerekio peki kizlar?
Yani ayrilmiycam sabirli davrancam.. ama o kizlarla neden konustugunu sormam gerekio
hayir cok guzel yazdn haklisin sabirli olmam gerekior. ama iste kizlarin fotografina yorum yapior kizlar onun duvarina yazior felan bu benm canimi skior. biz arada cok ozel seylerde konusuyoruz belki bunlari konusuoruz diye ayrilmiodur benden diye dusundm bir ara
bu facede bıktırdı beni, benimki de konuşuyo valla hiç tanımadığı kızlarla, niye yapıyosun bunu diyince maksat eğlence, makara yapıyorum diye acaip bi bahanesi var ama bence bu aldatmadır, kendisine de söledim, artık kendine bi çeki düzen vericek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?