- 7 Aralık 2022
- 262
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi dilaraylmaz
-
Testi görmedim ama zaten kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz varsa da erken test yapmak için. Beta 2 ise umut var bence, Ne zaman hamile olduğumu düşünsem yada günüm geçse beta verince 0. İle başlayan birşeyler çıkıyor. Her ihtimale karşı tedbiren antibiyotik kullanmayı erteleyinKızlar merhaba ben 5 yıllık evli ve 4 yaşında bi oğlum var biz uzun zamandır korunmuyor çocuk sahibi olmak istiyoruz ama nedense olmuyor bi kere kimyasal gebelik geçirdim 3 gün önce acayip bi karın ağrısı ile acile kendimi zor attım idrar yolu enfeksiyonu dediler tabi o sırada beta da istediler betam 2.0 geldi beklenen adete bu arada 5 gün var ben nedense bugün öyle içime doğdu gittim erken gebelik testi alıp yaptım fotoğrafını eklicem böyle çıktı şimdi ben hamileyim değilmişim kafam karmakarışık
Attım şimdi testi hani 3 gün önce verdim ya belki geç döllenme mi oldu acaba anlamadımkiTesti görmedim ama zaten kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz varsa da erken test yapmak için. Beta 2 ise umut var bence, Ne zaman hamile olduğumu düşünsem yada günüm geçse beta verince 0. İle başlayan birşeyler çıkıyor. Her ihtimale karşı tedbiren antibiyotik kullanmayı erteleyin
Evet antibiyotik verdi ama ben nedense alıp test yapmak istedim hala da duruyor içmedim henüzTesti görmedim ama zaten kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmaz varsa da erken test yapmak için. Beta 2 ise umut var bence, Ne zaman hamile olduğumu düşünsem yada günüm geçse beta verince 0. İle başlayan birşeyler çıkıyor. Her ihtimale karşı tedbiren antibiyotik kullanmayı erteleyin
HCG düşük olduğu için silik bir çizgi oluşmuş bnde aynı durumu yaşadım sizinle adetimden 1 hafta önce acile gitmem gerekmisti HCG baktıklarında düşük bir değer çıkmıştı 1 gibi faln net hatırlayamıyorum değeri şu anda üzerinden zmaan geçtiği için daha sonra adet gecikmesinden sonra pozitif görmüştum sizde antibiyotik kullanmanız gerekiyormus mâdem bir daha kan verip öyle kullanmaya başlayın
Bugünde bitti zaten 4 günüm var beklicem galibaHCG düşük olduğu için silik bir çizgi oluşmuş bnde aynı durumu yaşadım sizinle adetimden 1 hafta önce acile gitmem gerekmisti HCG baktıklarında düşük bir değer çıkmıştı 1 gibi faln net hatırlayamıyorum değeri şu anda üzerinden zmaan geçtiği için daha sonra adet gecikmesinden sonra pozitif görmüştum sizde antibiyotik kullanmanız gerekiyormus mâdem bir daha kan verip öyle kullanmaya başlayın
ya bende 3 gün önce adama hamile değilim dedim şimdi nasıl söyliycem :)))Umut vermek istemiyorum ama elimde olmadan yazıyorum :) Bende adetten 4 gün önce yaptım aynen bu şekilde gölge çıktı ama erken gebelik testi değildi sıradan kaset testi, eşime gösterdim dedim ben görüyorum var, o da dalga geçti hayali çizgi görüyorsun yok çizgi dedi. Adete kadar hergün tekrarladım adet günü ancak silik çizgiye dönüştü. Geç döllenme olmuş
Kaset test yaptım onda da silik çizgi gördüm de kuruma çizgisi sanıp elimle silerken bozdum ahahahah:))ya bende 3 gün önce adama hamile değilim dedim şimdi nasıl söyliycem :)))
Gebelikte enfeksiyon için toz şase ilaç veriyorlar tek seferlik. İsterseniz aile hekiminize gidip gebelik şüphem var deyip antibiyotik yerine toz şase yazdırabilirsiniz. Enfeksiyon tutunmayı zorlaştırabiliyor çünkü. Şuan tam tutunma zamanı olabilir elinizden geldiğince bol su için farkını idrarda hemen göreceksinizEvet antibiyotik verdi ama ben nedense alıp test yapmak istedim hala da duruyor içmedim henüz
Tabi enfeksiyon değeriniz ne bilmiyorum çok değilse normal kabul ediliyor gebelik başlangıcında olabilir su için diyorlar. Çoksa da ilaç yazıyorlarGebelikte enfeksiyon için toz şase ilaç veriyorlar tek seferlik. İsterseniz aile hekiminize gidip gebelik şüphem var deyip antibiyotik yerine toz şase yazdırabilirsiniz. Enfeksiyon tutunmayı zorlaştırabiliyor çünkü. Şuan tam tutunma zamanı olabilir elinizden geldiğince bol su için farkını idrarda hemen göreceksiniz
Bana bi hap bide dediğiniz gibi tek içimlik vermiş halada ağrılarım oluyor idrarım sarı köpüklü ve kokuyor yani baya var herhaldeTabi enfeksiyon değeriniz ne bilmiyorum çok değilse normal kabul ediliyor gebelik başlangıcında olabilir su için diyorlar. Çoksa da ilaç yazıyorlar
Ama şimdi olurda bebek falan varsa diye korkuyorum biraz daha bekleyip anlıyacağım güzel yorumlarınız için teşekkür ederimTabi enfeksiyon değeriniz ne bilmiyorum çok değilse normal kabul ediliyor gebelik başlangıcında olabilir su için diyorlar. Çoksa da ilaç yazıyorlar
Rica ederim umarım sonuçlarınız gönlünüze göre çıkar ❤Ama şimdi olurda bebek falan varsa diye korkuyorum biraz daha bekleyip anlıyacağım güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
İnşallah eşime söylemilimiyim peki böyle şeylerin biri ikisi olmuyormuş her zaman da ayrı bi heycanmışRica ederim umarım sonuçlarınız gönlünüze göre çıkar ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?