• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlayan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuzz :(?

evrembus

14.09.2014 ∞ ♥
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
1.456
520
148
açılmış konulara mesaj attım ama çoğusundan cevap alamadım yarın doktora gidene kadar stresten ölmek istemiyorum :5: kafama çok takıyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar tahlil sonuçlarımı yazsam pko ihtimali var mı yazabilir mmisinz ? içime dert oldu yarına kdar sabredemyrm sonucu aldım ama doktor yoktu yarın tekrar gidicem bakalım sizde bi yorumlasanız çok sevinirim estradiol:52 tsh:2.39 lh:8.75 fsh:7.44 prolaktin:20 benim takıldıgım nokta lhnin fshden yüksek olması oldu beni tedirgin eden o sizce fsh e normal mi :26:: mutlaka anlayanlar vardır aranızda içime biraz su serpinde rahatça uyuyaym nolur :26: :16:

merhaba sonuçlarınıznormal endişe edecek bir durum yok. pco değerleriuyle uyumlu değil. fsh da yüksek değil. sevgiler.

açılmış konulara mesaj attım ama çoğusundan cevap alamadım yarın doktora gidene kadar stresten ölmek istemiyorum :5: kafama çok takıyorum lütfen yardımcı olun arkadaşlar tahlil sonuçlarımı yazsam pko ihtimali var mı yazabilir mmisinz ? içime dert oldu yarına kdar sabredemyrm sonucu aldım ama doktor yoktu yarın tekrar gidicem bakalım sizde bi yorumlasanız çok sevinirim estradiol:52 tsh:2.39 lh:8.75 fsh:7.44 prolaktin:20 benim takıldıgım nokta lhnin fshden yüksek olması oldu beni tedirgin eden o sizce fsh e normal mi :26:: mutlaka anlayanlar vardır aranızda içime biraz su serpinde rahatça uyuyaym nolur :26: :16:

merhaba bende bırsey sorucam sıze
benım hormonlarımada bakabılırmısınız

fsh 5.63
lh 4,87
estradiol 86
prolaktın 0.42
tsh 2.89

estradıol yuksek bu ne demek oluyor ? :2::2:

doktor hanımmerhaba,
acaba benim sonuçlarıma da bakmanız mümkün müdür?
ben de pko var (yumurtalık görünümü pko adet gecikmesi ve yumurta gelişmeme problemim vardı)
4 aydır metformin içerikli ilaç içiyorum. yumurtlamamı sağladı. kilo sorunum yok.

fsh 4.46
lh 3.61
prolaktın 12.3
tsh 1.265
e2 26
serbest T4 1.08

bir arkadaşım TSH nin en uygun 2 -2.5 aralığı olduğunu düşük olduğundan bebeğin tutunmasında sıkıntı yaratabileceğini söylemişti
daha önceki ölçümlerimde 2.6 civarı idi. bir sorun teşkil eder mi?
cevap için teşekkürler

Son düzenleme:
merhaba değerleriniz normal aslında estrodiol değeriniz biraz yüksek bu da geçen aydan hormon üretmeye devam eden artık bir folikül, minik bir kist olabileceğiniz gösterir. sorun yok.

merhaba bende bırsey sorucam sıze
benım hormonlarımada bakabılırmısınız

fsh 5.63
lh 4,87
estradiol 86
prolaktın 0.42
tsh 2.89

estradıol yuksek bu ne demek oluyor ? :2::2:

merhaba değerleriniz normal. tiroid testiniz de dahil olmak üzere sorun yok. sevgiler.
doktor hanımmerhaba,
acaba benim sonuçlarıma da bakmanız mümkün müdür?
ben de pko var (yumurtalık görünümü pko adet gecikmesi ve yumurta gelişmeme problemim vardı)
4 aydır metformin içerikli ilaç içiyorum. yumurtlamamı sağladı. kilo sorunum yok.

fsh 4.46
lh 3.61
prolaktın 12.3
tsh 1.265
e2 26
serbest T4 1.08

bir arkadaşım TSH nin en uygun 2 -2.5 aralığı olduğunu düşük olduğundan bebeğin tutunmasında sıkıntı yaratabileceğini söylemişti
daha önceki ölçümlerimde 2.6 civarı idi. bir sorun teşkil eder mi?
cevap için teşekkürler

merhaba değerleriniz normal aslında estrodiol değeriniz biraz yüksek bu da geçen aydan hormon üretmeye devam eden artık bir folikül, minik bir kist olabileceğiniz gösterir. sorun yok.

çok tesekkur ederım hocamm menepoza gırıyorum sandım adetlerım okadar azaldıkı 1 2 gune dustu doktorum aldıgım ılacların yan etkısı olablecegını soyledı ama korkuyorum iştee :43:
bırde benım prolaktın sorunum vardı onun ıcın ılac alıyordum 7 aydır 57 ıken suan 0.42 olmus ılacı ıcmemelıyım dımı?

hayır ilacı kulanmanıza gerek yok normale gelmiş.

çok tesekkur ederım hocamm menepoza gırıyorum sandım adetlerım okadar azaldıkı 1 2 gune dustu doktorum aldıgım ılacların yan etkısı olablecegını soyledı ama korkuyorum iştee :43:
bırde benım prolaktın sorunum vardı onun ıcın ılac alıyordum 7 aydır 57 ıken suan 0.42 olmus ılacı ıcmemelıyım dımı?

douglasta minimal effüzyon izlenmiştir ne demektir dk. hanım ? bugün ultrason verdiler çektirdim içim rahat girmiştim bi şey yok dmi dedim dudagını ısırarak birazda tebessümle var dedi kokulu akıntı oluyo mu dedi evet dedim herneyse sonuçta bu yazıyodu ve kafama çok takıldı doktor hiç açıklama yapmadı sadece istersen doğum kontrol hapı kullanabilirsin istersende agrıya katlan ama bence katlan dedi :/ katlanmayı seçtim, size danışmak istedim ne dersiniz önemli bi şey mi ilerleme gibi bi durum söz konusu mu ?

doktor hanım size bi sorum daha olacaktı eşimin sperm testi ile ilgili
testi yorumlarsanız çok sevinirim.

Motilite : Hızlı İleri Hareketli: %66 Yavaş İleri Hareketli: % 5 Yerinde Hareketli: % 6
Hareketsiz : %23

1.cc deki Sperma : 45.405.000 30-80 milyon/ml
Total Sperma : 168.000.000 (makler counting camber) 70 -250 milyon/ejekülat
Vitalite : %77
H.O.S Test : %70 >% 60 Normal %50-59 Şüpheli
(Hipo Ozmolar Şişme Testi) < %50 Anomali
Lökosit : 545.000 / ml < 1.000.000 /ml

WHO(Dünya Sağlık Örgütü)Criteria
Normal yapı : %71 Anormal Yapı : %29 > %50 Normal

KRUGER STRİCT CRİTERİA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :43
Normal Yapı : % 21