Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
whatsap profilime kim baktı bunu nasıl öğrenebilirim whatsap plus filan diyorlar ama bir türlü yapamadım yardımcı olacak olan varsa aşırı mutlu olurum ve çok da hayra geçer :)
whatsap profilime kim baktı bunu nasıl öğrenebilirim whatsap plus filan diyorlar ama bir türlü yapamadım yardımcı olacak olan varsa aşırı mutlu olurum ve çok da hayra geçer :)
Bir tanıdığım öyle bir şey kurmuştu telefonuna. Profiline tıkladığımız an bildirim gidiyordu ona. Son görülmesini istediği saate göre ayarlayabiliyordu falan baya özellikleri vardı. Söylediğine göre çok zor bunu yapmak, app storedaki programlar gibi değil
Bir tanıdığım öyle bir şey kurmuştu telefonuna. Profiline tıkladığımız an bildirim gidiyordu ona. Son görülmesini istediği saate göre ayarlayabiliyordu falan baya özellikleri vardı. Söylediğine göre çok zor bunu yapmak, app storedaki programlar gibi değil
Ben yüklemiştim eskiden ama samsungtu telim. İphonelara sakın yüklemeyin öyle şeyler. Ama güzel uygulama çevrimdışı olabiliyorsun son görülmeni sabitliyorsun vs :)
Bır kere bir arkadasım denemısti bu uygulamayı ama sene bilmem kac idi. 2017 sanırım. Farklı bir nodan deneme yaptık. Telefon ust kısmından bildirim göruldu.şu no çevrımıcı seklinde bir uyarıydı sanırım.. yanı evet var boyle birsey. Ama sıkıcı cunku ugrastryor bıraz.