Birden çok folikül görülmüş iki tarafta da. Olması gerektiği gibi.Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora muayeneye gittim ve alttan muayene oldum. Doktor her şey normal dedi kist falan da yok dedi. E nabızdan da baktım. Çocuk istiyoruz birkaç aydır. O yüzden içime kuşku düştü nedense. 27 yaşındayım. Son adetim 14 şubat. Sonuçlar fotoğraftaki gibi sizce normal olmayan bir şey var mı? Multifoliküler ne demek?
Olması gerektiği gibi yani her şey normal demekMerhaba arkadaşlar. Bugün doktora muayeneye gittim ve alttan muayene oldum. Doktor her şey normal dedi kist falan da yok dedi. E nabızdan da baktım. Çocuk istiyoruz birkaç aydır. O yüzden içime kuşku düştü nedense. 27 yaşındayım. Son adetim 14 şubat. Sonuçlar fotoğraftaki gibi sizce normal olmayan bir şey var mı? Multifoliküler ne demek?
Birden çok folikül görülmüş iki tarafta da. Olması gerektiği gibi.
Çok teşekkür ederimOlması gerektiği gibi yani her şey normal demek
Canım yanlış bilmiyorsam pkos var sende galiba.inşallah herşey gönlünce olur.Merhaba arkadaşlar. Bugün doktora muayeneye gittim ve alttan muayene oldum. Doktor her şey normal dedi kist falan da yok dedi. E nabızdan da baktım. Çocuk istiyoruz birkaç aydır. O yüzden içime kuşku düştü nedense. 27 yaşındayım. Son adetim 14 şubat. Sonuçlar fotoğraftaki gibi sizce normal olmayan bir şey var mı? Multifoliküler ne demek?
Öyle olsa doktor gördüğünde der. Polikistik de yazar. Orda yumurta haline gelememiş yeterli sayıdaki folikülden bahsediliyor. Benim tek tük oluyor mesela folikül çünkü bende amh düşük.Canım yanlış bilmiyorsam pkos var sende galiba.inşallah herşey gönlünce olur.
İşallah öyle bişey yoktur. Sonucunuzu doktora gösterdinizmi?Öyle olsa doktor gördüğünde der. Polikistik de yazar. Orda yumurta haline gelememiş yeterli sayıdaki folikülden bahsediliyor. Benim tek tük oluyor mesela folikül çünkü bende amh düşük.
Burdaki sonuç bana ait değil. Konu sahibi ekstradan bakmış meraktanİşallah öyle bişey yoktur. Sonucunuzu doktora gösterdinizmi?
Kusura bakmayın.Burdaki sonuç bana ait değil. Konu sahibi ekstradan bakmış meraktan
Yok estağfirullah ne kusuru.Kusura bakmayın.
Pkos yok canım. Yanlış bilmiyorsam pkos hastalık ve kistlerle ilgili bir şey. Benim sonucumda yazan yumurta yapımla ilgili bir durum. Doktor her şeyin temiz normal dedi zaten ben yine de danışmak istedim sadeceCanım yanlış bilmiyorsam pkos var sende galiba.inşallah herşey gönlünce olur.
İyi olmasına sevindim umarım biran önce bebişine kavuşursun.Pkos yok canım. Yanlış bilmiyorsam pkos hastalık ve kistlerle ilgili bir şey. Benim sonucumda yazan yumurta yapımla ilgili bir durum. Doktor her şeyin temiz normal dedi zaten ben yine de danışmak istedim sadece
Aminn canım Allahım isteyen herkese nasip etsin kucaklarını boş bırakmasınİyi olmasına sevindim umarım biran önce bebişine kavuşursun.
AminAminn canım Allahım isteyen herkese nasip etsin kucaklarını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?