Anlayan bakabilirmi hamileyim 14 haftalik ara deger diyor

Anne olma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
68
3
36
34
Anti rubbela ara deger icin enfeksiyon hastaliklarina gitmemi soyledi
1000022644.webp

Ense kalinligi cikti ikili tesette sivi almak ben istemedim siviyi aldirmak

Ense kalinligi cikti ikili tesette sivi almak ben istemedim siviyi aldirmak
değerlerini anlamadım ama benim 12 haftalıkken ense kalınlığı çıkmıştı, sonra kalbi durdu meğer 69 kromozomluymuş 1 yumurtayı 2 sperm döllemiş, inşallah senin böyle bir şey değildir sıkıntı yoktur

değerlerini anlamadım ama benim 12 haftalıkken ense kalınlığı çıkmıştı, sonra kalbi durdu meğer 69 kromozomluymuş 1 yumurtayı 2 sperm döllemiş, inşallah senin böyle bir şey değildir sıkıntı yoktur
Merhaba bir şey soracağım ondan önce herhangi bir uyarıda bulunmadı mı doktorlar, yani 12. haftaya kadar herhangi bir belirti göstermedi mi

Merhaba bir şey soracağım ondan önce herhangi bir uyarıda bulunmadı mı doktorlar, yani 12. haftaya kadar herhangi bir belirti göstermedi mi
yok hiç belirti göstermedi, 3. gebe kalışımdı bu sefer 12.haftaya geldik bu bebek sağlıklıdır deyip mutlu olmuştum, bi anda ensesi kalın dedi perinotolaga yönlendirdi o da aynı şeyleri söyledi sonra kalbi durdu zaten, inşallah senin sağlıklıdır bebeğin, bu forumda araştırdım senin gibi ensesi kalın denilip sağlıklı doğum yapan da çok.

Testen anlayan yokmu benim icin cok onemli gityim hastaneye hocaya soracagim dedi hoca beni nezaman ariycak beli degil bebegkme bi sikinti olurmu

Back
X