Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlayan bakabilirmi hamileyim 14 haftalik ara deger diyor
değerlerini anlamadım ama benim 12 haftalıkken ense kalınlığı çıkmıştı, sonra kalbi durdu meğer 69 kromozomluymuş 1 yumurtayı 2 sperm döllemiş, inşallah senin böyle bir şey değildir sıkıntı yoktur
değerlerini anlamadım ama benim 12 haftalıkken ense kalınlığı çıkmıştı, sonra kalbi durdu meğer 69 kromozomluymuş 1 yumurtayı 2 sperm döllemiş, inşallah senin böyle bir şey değildir sıkıntı yoktur
yok hiç belirti göstermedi, 3. gebe kalışımdı bu sefer 12.haftaya geldik bu bebek sağlıklıdır deyip mutlu olmuştum, bi anda ensesi kalın dedi perinotolaga yönlendirdi o da aynı şeyleri söyledi sonra kalbi durdu zaten, inşallah senin sağlıklıdır bebeğin, bu forumda araştırdım senin gibi ensesi kalın denilip sağlıklı doğum yapan da çok.