Anlayan varsa yardım etsin lütfen

deliraporu

Bir sınır yoksa hiç sınır yoktur.
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
410
312
18
Ben sizinle bir sey paylasmak istiyorum. 1 yillk bir iliskim var ve erkek arkadaşımı gercekten cok seviyorum. Ama bir sorun var. bundan 2 yil once hayatımda baska biri vardi ilk sevgilim.unutamadım falan demeyeceğim korkmayın.umrumda bile değil. ama söyle bir durum var.arkadaşlarimiz hep ortak oldugu icin arkadas ortaminda konusu açılıyor.zaten onunla sevgili oldugum icin pismanim.biraz da bundan kaynaklı aklıma gelip duruyor ama bir merak bir his yok.bu beni vicdanen rahatsız ediyor.bu durumu yasayan oldu mu acaba ? fikirlerinizi merak ediyorum

eğer erkek arkadaşına önceden de bir ilişkim vardı tarzı bir konuşma yaptıysan (burda kastım bak şu kişiyle ilişkim vardı değil benim senden önce de ilişkim olmuştu tarzı bi konuşma) kafana takman gereken bir sorun göremiyorum ben ortada. şu anki erkek arkadaşını seviyorsan onu da unuttum gitti banane diyebiliyosan neyin vicdan rahatsızlığını çekebilirsinki rahat ol bence

tabii ki her seyi anlattim ona da.kendisiyle hicbir bagim yok ve umursamiyorim ama pismanligimdan ve surekli adının geciyor olmasindan dolayi aklima geliyor ve kendimi erkek arkadasima karsi suclu hissediyorum

tabii ki her seyi anlattim ona da.kendisiyle hicbir bagim yok ve umursamiyorim ama pismanligimdan ve surekli adının geciyor olmasindan dolayi aklima geliyor ve kendimi erkek arkadasima karsi suclu hissediyorum
geçmişten hiçbir zaman pişmanlık duymamalısın. her hata sana bişey öğretmek için var. hatalarından ders aldıktan sonra iyiki demelisin. burada da iyiki o adamla bir ilişki yaşamışım yoksa doğru insanla karşılaştığımı anlayamayacaktım. ayrıca neden suçlu hissedesin ki yaşanmış bitmiş gitmiş sakladığın bişey yok varsın ismi geçsin sokakta geçenden farkı ne ki şu an o ismin senin için bi anlamı yok. pişmanım demeye devam ettiğin sürece aklın diğer ilişkinde takılı kalacak ve sen işte o zaman şu anki sevgiline haksızlık etmiş olacaksın. boşver o sadece bu ülke sınırları içinde yaşayan bi yabancı de geç

gercekten cok haklisiniz. pişman oldugumu dusundukce aklima geliyor.sanirim bu düşüncemi bir kenara bırakabilirsem aklima da gelmez. maalesef ki geçmişe takık yaşayan bir insanım. şimdi sizi kıracak bir sey soylesem mesela 5 ay sonra bile aklımda olur ve üzülürüm

bu tamamen senin beyninde biten bir şey. biz ne dersek diyelim

Eger kafanda bitirmis olsaydın umursamazdın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…