Anlayan yardim etsin lutfen

esmanur7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
323
162
53
35
Kizlar yardim edin kafayi yiycem 2 ay once yeni evime tasindim icini yeni yaptirdim laminat supurgeliklerimin bi tanesi yetismedi bos duruyordu bugun arasinda 3 tane kucuk kahverengi tuylu gibi bedeni olan bocek gordum oldurdum bunun gibi bitaneside gecenlerde giyisi odamda duvardaydi nedir bu bilgisi olan varmi??? Kahverengi tuyle kapli beneni cok kucuk susam kadar ve ezince hemen eziliyo yumusakta bi bocek nolur akil verin suanda ilaclama yaptiramam

Bahce katinda falan mi eviniz? Havalandirmak icin uzun sure acik birakirsam bu aralar evime bocek girebiliyor sanirim soguklardan dolayi sicak yer ariyorlar. O aralikta olmalari tesaduf de olabilir. Biraz gozlemleyip anlamaya calisin. Olmadi ev tipi bocek ilaclarini denersiniz. Bir de foto yukleyebilirseniz belki biyolog olanlar varsa bocegi taniyabilirler.

Evet bahceli evim var korkudan havalandirma bile yapmiyorum cok fazlabidaha gorursem resim atacagim ama o anda supurgeye cektim direk

Ay öyle bir tarif etmişsiniz ki böceği gözümde canlanınca...

Artık tüm böcek ailesine okadar alıştım ki gördüğüm zaman kağıtla yakalayıp bahçeye atıyorum . Eski evimdede fareler vardı , resmen evde fare besliyorduk . Kapanları yiyecek koyup kurardık fare yada fareler nanik yaparcasına bi güzel yer giderlerdi

Vallahami yaaglamak uzereyim nasil basa cikicam ben
Ev sigortası ilaçlamayı kesinlikle tavsiye etmiyor , en son cagre olarak bakıyor. Böcekleri rahatsız eden kokular var bence onu araştırın. Evin her bir köşesine koyuyorsunuz böcekler kokudan rahatsız olup giremiyor oralara .

Hiçbir şey şu koyu kahve hamam böcekleri kadar kötü olamaz. Defalarca ilaçlatmamıza rağmen daha yeni kökünü kestik. Bence Bayer’in jel ilaçlarına bakın önlem için alın. Çabuk çoğalan cinsten bir şeyse ve yerleşirlerse başa çıkamazsınız, dediğiniz böceği çok anlayamadım ama.

Temizlikte sirke kullanilmasi tavsiye edilmis kuzum ,isisevermis kendisi acikta yiyecek birakmayin vs demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…