Evet bahceli evim var korkudan havalandirma bile yapmiyorum cok fazlaBahce katinda falan mi eviniz? Havalandirmak icin uzun sure acik birakirsam bu aralar evime bocek girebiliyor sanirim soguklardan dolayi sicak yer ariyorlar. O aralikta olmalari tesaduf de olabilir. Biraz gozlemleyip anlamaya calisin. Olmadi ev tipi bocek ilaclarini denersiniz. Bir de foto yukleyebilirseniz belki biyolog olanlar varsa bocegi taniyabilirler.
Bilmiyorumki oyle olsa isiriklar kasintilar olmazmi yataklarada baktim bocek goremedim bide hemen eziliyor onceden yoktu bu evde basladi buTahtakurusu ise acilen ilaçlama yaptırın. Bir gecede torununun torununu görmesiyle meşhurdur kendileri.
Bide beni dusunun gorunce ne hale geldim kafayi yiyorum su andaAy öyle bir tarif etmişsiniz ki böceği gözümde canlanınca...
görsellerden bakıp kıyaslayın belki de o değildirBilmiyorumki oyle olsa isiriklar kasintilar olmazmi yataklarada baktim bocek goremedim bide hemen eziliyor onceden yoktu bu evde basladi bu
Bunun kafası ve bacakları varmı acaba ? Neye benziyor bir tarif edebilirseniz yorum yapacağım ama ....Eki Görüntüle 2725523 bunu gordum bide kizlar bu nedir lutfen yardimci olun
Evet yuruyor bacaklari var kafasida vardir elbet ama cok kucuk bende biseye benzetemedimBunun kafası ve bacakları varmı acaba ? Neye benziyor bir tarif edebilirseniz yorum yapacağım ama ....
Napicam ben yaKuzum esgal vermissin bakinca netten susam.böcegi cikiyor
Ev sigortası ilaçlamayı kesinlikle tavsiye etmiyor , en son cagre olarak bakıyor. Böcekleri rahatsız eden kokular var bence onu araştırın. Evin her bir köşesine koyuyorsunuz böcekler kokudan rahatsız olup giremiyor oralara .Vallahami yaaglamak uzereyim nasil basa cikicam ben
Görüntüsü balıgımı andırıyor ? Sarı balık ?Evet yuruyor bacaklari var kafasida vardir elbet ama cok kucuk bende biseye benzetemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?