Genellikle sirkeli su yada domestos katarim silmede ama bu duvardaTemizlikte sirke kullanilmasi tavsiye edilmis kuzum ,isisevermis kendisi acikta yiyecek birakmayin vs demisler
Hamam bocegine dair birsey bulamadim anlamadimki bu nedirHiçbir şey şu koyu kahve hamam böcekleri kadar kötü olamaz. Defalarca ilaçlatmamıza rağmen daha yeni kökünü kestik. Bence Bayer’in jel ilaçlarına bakın önlem için alın. Çabuk çoğalan cinsten bir şeyse ve yerleşirlerse başa çıkamazsınız, dediğiniz böceği çok anlayamadım ama.
Aynen ilaclama suanda olamiyor malesef sari yada beyaz seffaf bedeni var balik gibi degil onlar gumus bocegi oluyor oda zaten hemen hemen her evde varlar ondan korkmuyorum bile ama bu nedirGörüntüsü balıgımı andırıyor ? Sarı balık ?
Net görebilsem belki bilebilirdim ...Aynen ilaclama suanda olamiyor malesef sari yada beyaz seffaf bedeni var balik gibi degil onlar gumus bocegi oluyor oda zaten hemen hemen her evde varlar ondan korkmuyorum bile ama bu nedir
Bilmiyorum ki iste bunlari cok arastirdim buyuk canli hic gormedim ilk osuruk bocegi diyolaryaBunlardan biri mi ya da hangisi?
Kizlar yardim edin kafayi yiycem 2 ay once yeni evime tasindim icini yeni yaptirdim laminat supurgeliklerimin bi tanesi yetismedi bos duruyordu bugun arasinda 3 tane kucuk kahverengi tuylu gibi bedeni olan bocek gordum oldurdum bunun gibi bitaneside gecenlerde giyisi odamda duvardaydi nedir bu bilgisi olan varmi??? Kahverengi tuyle kapli beneni cok kucuk susam kadar ve ezince hemen eziliyo yumusakta bi bocek nolur akil verin suanda ilaclama yaptiramam
Ya bu kadar olur yemin ederim bu gonderdigin aslinda gordugumde konuyu actigim tamda buBundan mı cnm benimde bugünlerde evimde var kafayı yemek üzereyim
Sıçrar kuyruk diye aratın ona benziyor Bahçeli evlerde olma ihtimali çok yüksek böcek türü. birde YouTube da Prof Hüseyin Çelik var ona sorun çok yardımcı oluyor
Sıçrar kuyruk diye aratın ona benziyor Bahçeli evlerde olma ihtimali çok yüksek böcek türü. birde YouTube da Prof Hüseyin Çelik var ona sorun çok yardımcı oluyo
Tamam arastirayim tsklerSıçrar kuyruk diye aratın ona benziyor Bahçeli evlerde olma ihtimali çok yüksek böcek türü. birde YouTube da Prof Hüseyin Çelik var ona sorun çok yardımcı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?