Normalde rüyalarımı anlatmayı sevmem ama bu rüya ilginç geldi. anlayanlar varsa diye yazmak istedim.
Hayırlara gitsin rüyamda hoşlandığım kişiyi gördüm. aslında hoşlandığım derken kendisini görmeyeli 8 ay falan oldu zaten çok da bir alakamız yakınlığımız da yoktu. Rüyamda hoşlandığım bu kişinin yanında babası varmış. Annesi yoktu rüyamda ama gerçekte yaşıyor mu bilmiyorum. Hatırladığım kadarıyla babamın yanına geldiler. Beni istemeye geliceklermiş. Ben de rüyamda tamam bu kişiden çok hoşlanıyorum ama evlenmek istemiyorum korkuyorum daha erken diyorum. gerçek hayatta da zaten evliliğe soğuk bakan bir insanımdır. rüyamda hem zaten o da çok istekli görünmüyordu diyorum. ailemle de onunla da konuşucam istemiyorum diyorum. Ama daha sonra gelmişler bize herhalde görüntüler çok da net değil. Allah'ın emriyle peygamberin kavliyle kısmını bile duyuyorum. bu hoşlandığım kişinin gülümsediğini görüyorum hatta. sonra hayallerim gerçek oldu diye düşünüyorum.
şunu eklemeden de geçemicem rüyamda ara sıra saçma şeyler de gördüm. bu konuyla alakası olmayan. mesela izlediğim diziden sahneler ünlü kişiler falan. bilinçaltı dicem ama o kişiyi düşünmüyordum yani.
yorumlayan olursa çok sevinirim.