Slm Kızlar. Benim evlenmeyi düşündüğüm biri var. İkimizde çalışıyoruz.Evlilik düşünüyoruz.Bu zamanda 40.000 TL olması lazım evlenebilmemiz için. Fakat sevgilimin ailesinin durumu kötü. Bize ailelerimizin maddi yardımı olmayacak.Sevgilimde kredi çekmeyi düşünüyor.Miktarı belli değil. Bizim ayda 5000 civarı gelirimiz olacak.
Zaten isteme olacak sonrada aile arası tatlı yemeyi düşünüyoruz ve sonra düğün.
Memlekete uzak bir şehirde olduğumuz için fazla eşya da almayı düşünmüyoruz.
Altın konusuna gelince benim ailem şu olsun bu olsun demez zaten. Ama ben bazı şeylerde fedakarlık yapıcam herşeyin orta hallisini isteyeceğim. Bu durumda anlayışlı olan fedakarlık yapanda yaramıyor.. Napsamki bilemedim. Ya beklicem yada olduğu kadar olacak ???
Sevgilim paragöz değil ama ailesi paragöz sanırım :/// Erkek arkadaşımda beni çok anlayışlı bulduğunu söylüyor. "Borcumuz bitince ben sana herşeyin en güzellini alırım" diyor klişe tabıı :))) Beraber olursak herşeyi aşarız diyor ama çok mu fedakarlık yapıyorum acaba diye düşünüyorum :))
Ailesi başının etini yiyip kafasını karıştırmazsa hiçbir sorun olmaz bence, ama bu sitede çok okudum öyle anlayışlı davranıp da sonradan pişman olanları
Sevgilim paragöz değil ama ailesi paragöz sanırım :/// Erkek arkadaşımda beni çok anlayışlı bulduğunu söylüyor. "Borcumuz bitince ben sana herşeyin en güzellini alırım" diyor klişe tabıı :))) Beraber olursak herşeyi aşarız diyor ama çok mu fedakarlık yapıyorum acaba diye düşünüyorum :))
"paragöz sanırım" derken..Bildiğiniz, gördüğünüz birşey mi var yoksa sadece tahmin mi?
Olasılık hesapları yaparak kendinize durup duruken sıkıntı yaratıyor olmayasınız?
sonra aile arası tatlı yicez dedin ya
cnm tatlık çekti ya nolcak şimdi ,
neyse nutella yiyeim bare..
Afiyet olsun
teşekkürle gel beraber olsun ahahahahahaha
Erkek arkadaşım özellikle annesini çok paracı olduğunu söylüyor.Benimki askere gidecekti para biriktiriyordu o durumda bile para istiyor..Hatta paraları sen kıza yediriyorsun bile demiş :/// Kadın çok paracı ama sevgilim öyle değil...Aslında beni seviyor kadın benimle oğlunun evlenmesini istiyor.Şu an askerde ortada ciddi bişey yok ama hafta sonu gelcek bize sevgilim annesi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?