değil mi canım insan zamanla öğreniyor..15 günde bir görüşmenin yolunu bulursan bana da mesaj aten iyi ben anlarım heralde sizi..bizim evimizde k.valideme 10 dk.ilk evlendiğimizde aynısının tıpkısını bizde yaşamıştık 1,5 yıl oldu hala her haftasonu görüşüyoruz bu onlara yetiyor mu hayır?her gidişimizde laf sokmalar başka bi yere gitsek tafralar hala var ama alıştık birbirimize gülüp geçiyorum hepsine..önemli olan sizin eşinizle geçiminiz..cuma akşamı uğrayın hal hatırlarını sorun mümkün olduğunca güleryüzlü olun yarın görüşelim plan yaptık dediklerindede a öyle mi tüh bizde sinemaya gidicektik yada işyerinden arkadaşlarla buluşucaz bu haftasonu diyin..merak etmeyin anlamıyolarsa zamanla anlıycaklar,işim var dediğinizde laf mı sokuyolar gülün geçin evet beceriksizim heralde yetişmiyo diyin dalgaya vurun ama kesin tavrınızı koyun bunu yaparkende ne kendinizi ne eşinizi üzün işi kıvırmasını çok sonra öğreniyor insan..bende şimdi 15 günde bir görüşmenin yollarını arıyorum ama henüz başaramadım..kolay gelsin:)
offf bu gercekten zor bır durum, pekı esın senınle bırlıkte bahaneler uretıyormu gıtmemek ıcın.
cidden karışık bir durum:44:
Karşı tarafta bir art niyet yok anladığım kadarıyla birbirine bağlı bir aile ve sürekli bir arada olmak istiyorlar.niyet kötü değil ama insanı buna zorlamaları hoş değil
Sen çalışıyorsun yeni evlisin biraz kendi halinize bırakmaları gerek sizi.bunları da göz önünde bulundurmaları gerek ama nerde o anlayış
En iyisi eşinle güzelce konuş önce eşinin seni anlamasını sağla sonra da araya yavaş yavaş mesafe koy.
canım bilmem etkili olurmu ama hafta sonu gelmeden eşini başbaşa plan yapmaya ikna et bunun içinde kadınlığını kullan işve cilve falan işte belki herzaman olmasada arayı seyreltmiş olursun ne bilim işte aklıma bu geldi belki işe yarar en azından bir kaç hafta sonunu kurtarmış olursun
eşim benianlıyo ama bişey yapamıyor.bunu benm halletmem lazım.bak mesela şimdi konuştum k.validemle akşama oraya gidicez.dedimki anne kardeşim geliyo hafta sonu(başka sehirde yaşıyor)bugün size gelelimki yarın ve cumartesi onunla oluruz dedim.çünkü pazartei sabah geri dönücek.o ne dese beğenirsin o zaman cumartesi akşam ve pazarda buraya gelin.kaynında eltinde küser.oysaki biliyorum kendi bozuldu bu duruma.ben onları ihmal etmiyorum bile.hafta sonum öyle geçicek diye kalkıp bugün yorgun argın gidicem oraya ki eve bir sürü iş götürüyrm gece illaki onları yapıcam,ama k.validem hala diğer 2 gününde peşinde((
değil mi canım insan zamanla öğreniyor..15 günde bir görüşmenin yolunu bulursan bana da mesaj atbu arada bizim de aramız 10 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?