Anlayışsızlık mı ediyorum,yoksa umursanmıyormuyum?

öyle biri değil..Annesinin hangi hastanede yattığını sormama bile kızan birisi.Annesinin rahatsızlığını bile söylerken sinir olmuştu.Annem hasta bil yeter.Annem hastanede yatıyor dedim bunu bilmen yeterli,hatta bana güvenmese oğlunun olduğunu bile söylemezmiş..detay sorunca sinirlenen birinin cenazesine gitmek istemem onu oldukça sinirlendirirdi sadece..
Bu herif kendini ne sanıyor?
Adını bile yalan söylemiş,ötesi yok.size değer verdiğini düşünmüyorum

Ben biriyle konuşuyordum yıllar evvel. Sonra görüşmeyi bıraktık tam o sıralarda babam öldü ve bu kışı sadece mesaj attı. O kadar. O günlerde hatta aylar sonra bile kendime gelemedim. Ne yerdeydim n gökte. Acıdan nr yaptığımı bilemedim. Aylar sonra bu mal aradı e ben seni seviyorum falan. Bende zor günümde yanımda olmadın şimdi de olma dedim yüz vermedim. Yaşadığı şehirden yanıma geldi yüzme bile bakmadım. İsterdim ki o zor günümde bir arasın bir kere ya canımın nasıl yandığını anlamasını istedim. Ama o kaçmayı seçti. Bende böyle korkakla işim olmaz dedim. Anlatabildim galiba. Sevgiliniz şu anda zor bir dönemden geçerken ay beni düşünmüyor mu diyorsanız bırakın adamın peşini. İnsan zor günde belli olur. Öyle lafla sevgi ilgi olmaz. Müsait bi zamanda vi zahmet mesaj atın müsaitse arayın. Sesini duyun kapatın. Uzun uzun konuşma imkansız şu anda. Hatta yüz yüze geldiğinizde farklı bile olabilr. Ölüm acısı başka bi şeye benzemez huyu suyu değişir

Annesi ölmüş ve adam bu durumla başa çıkmaya çalışıyor.Aynı durumda sen olsaydın bol bol mesajlar atıp,arayıp sevgilinin gönlünü yapabilirmiydin.Bu dönemde biraz rahat bırakmalısın.

Ara sayfaları okumadan mesaj döşemeyin olur mu;)
Orada söylediklerinizi çürütecek tonla bilgi var çünkü. Tekrar ediyorum,adam telefona cevap vermiyor.E sürekli iyimisin diye mesaj atan olmakta bie yere kadar.O istemiyor böyle birşeyi..Ben kendimle ilgili bir ilgi beklemedim.Mesela şu an yaşadığımız ile döndümü bilmiyorum,cenaze başka ilde defn edildi çünkü.Hani döndünmü bile diyemediğimiz bir adam var ortada..Burada omu padişah ben mi prenses,yoksa ben gereksiz yere kendini paralayan mı?

Kızlar koptum gülmekten konu sahibi hanımcım arkadaş ilk msjı okumuş sadece :KK70: ama o ilk mesaja göre yazdığı yorum müthişti kabul etmek lazım "son bir yolculuk kardeş" çok hoş bir yorumdu Allah da seni güldürsün çok güldüm :KK70:
Teşekkür ederim :)
Sonradan konuya yazdım zaten.
Konu başlığına ve ilk hali ile konu içeriğine bakınca ortada annesi vefat eden bir adam ve hala ilgi bekleyen bir prenses olduğu görülüyordu.
Eğer konu başlığı "sevgilim annesinin öldüğünü söylüyor, hiç ulaşamıyorum, yalanlarını yakaladım, beni kandırıyor olabilir vs vs" şeklinde olsaydı emin olun yorumum çok farklı olurdu. Yoksa ben nerden bileyim müneccim değilim ki. Konuya baktım yazdım öyle yazdım.
Bu arada sevgili konu sahibi, belki hepsi değil ama bazı hatta çoğu belediyeler ilçesinde ölen kişileri İnternet sitelerinde duyurur. Söz konusu kişiler nereli ona göre bakın ilanlarda varmı. Yoksa da belediyeyi arayın isim vermeden. Küçük bir yerse belki bilgi alabilirsiniz.

bilerek cevap vermiyor. acısından duramıyor olsa çevrimiçi olmaz aklına gelmez telefon whatsap . online oluyorsa sana yazmıyorsa bariz umursamıyo yazmayın derim anlayışlı olmak lazım ama hakedene.

Herkes annesi ölmüş acısı var demiş de

Konu sahibi diyor ki

Telefona hiç bakmasa neyse,,

Orada çevrimiçi olduğu halde bana yazmıyor diyor

Demek ki başkalarına yazabiliyor acısı olsa da

Hanımlar konuya aşırı hassas olucam derken detayları atlayabiliyorsunuz..Biz acısına zaten saygılıyız.Ancak bir insan yabancı numaraya cevap verip sizin telinizi açmıyorsa?Sesi gayet normalse Çevrime girip sizin yazınıza cevap vermiyorsa,daha evvel adını ve yaşını da yalan söylemişse orada daha farklı düşüncelere sevk ediliyorsunuz..Yorumlarda yazıyor,annesinin hastanede yattığını söylediğinde nerede dedim,kızdı..rahatsızlığı ne dedim kızdı..Ve ilk tanışmada adını yalan söylemiş,sonra sorduğımda evet adım bu diyor hala.Meğer adı başka imiş.Yaşıda...
Neden hala sürdürmeye çalışıyorsunuz peki

Adam kaçıyor sanırım. Son bir mesaj at. Artık aradığımda açmamandan ve mesajlarıma cevap yazmamandan görüşmek istemediğin kanısına vardım. Direk te söyleyebilirdin. Falan gibi yaxarsan niyeti belli olur.

kapınpedrm 55 yaşında, annesi vefat etti geçen yıl, adam 1 yıl oldu toparlayamadı .biraz zaman ver annesi bu acısını yaşasın adam .gönül işi sonrada olur geleni gidenı çoktur.evde 7 gün boyunca dua okutuyordur

Birşey demedim,böyle durumlarda savunmaya mahal vermek istemem hiç. Tek kelimem bile lüx ona artık.

Back
X