Anlayışsızlık mı ediyorum,yoksa umursanmıyormuyum?

annemi de kaybettim, babamı da. Allah rahmet eylesin ama bu durumlarda hep en sevdiklerim yanımda olsun, acımı onlarla paylaşayım istedim.

annemi de kaybettim, babamı da. Allah rahmet eylesin ama bu durumlarda hep en sevdiklerim yanımda olsun, acımı onlarla paylaşayım istedim.
Ben de böyle olacağını düşündüğümden yanında olmak istedim ama iletişim koptu.İnsanlar bunu anlamak istemiyor forumda,benim amacım ilgi görmek değil ki..Destek çabamın önüne duvar örülmesi.Teşekkürler

Hanımlar konuya aşırı hassas olucam derken detayları atlayabiliyorsunuz..Biz acısına zaten saygılıyız.Ancak bir insan yabancı numaraya cevap verip sizin telinizi açmıyorsa?Sesi gayet normalse Çevrime girip sizin yazınıza cevap vermiyorsa,daha evvel adını ve yaşını da yalan söylemişse orada daha farklı düşüncelere sevk ediliyorsunuz..Yorumlarda yazıyor,annesinin hastanede yattığını söylediğinde nerede dedim,kızdı..rahatsızlığı ne dedim kızdı..Ve ilk tanışmada adını yalan söylemiş,sonra sorduğımda evet adım bu diyor hala.Meğer adı başka imiş.Yaşıda...

bunlara rağmen niye devam ettiniz?

Herkesin tepkisi farklı, bu işin bir tane doğrusu yok. Herkes sevdiklerimle vakit geçireyim, ölenle ölünmüyor düşüncesinde olmuyor. Bir yıl evden çıkmayan, kimseyle konuşmayan tanıyorum. Tanıdıklarımın çoğuna anti depresan verildi, uzun süre tedavi oldular. Hergün mezarlığa gideni gördüm. Ne sevgilisinden bahsediyorsunuz? Bu insanlar direkt herkesle ilişkisini kesti. Bir kişi daha tanıyorum babası ölmek üzere olan, mesela o sürekli beni yalnız bırakmayın diyor. Yani kişiye göre değisiyor. Sizin durumunuzda adamın gözü sizi görmüyor, evet umursanmıyorsunuz ve buna gönül koyamazsınız. Kendini ayrılığa bence hazırlayın, karşınızdaki kişiyi boğmayın, kendiliğinden gelirse size gelir.

Annesi ölmüş adamin ANNESI .
Nasil bencilsiniz ya . Inanın şu durumda adamin aklına bile gelmiyorsunuzdur cok dogal olarak .

Yani daha adını sorduğunuzda yalan söyleyen biriyle ne olmasını bekliyorsunuz yahu?
Adı hakkında yalan söylediğini de ilk defa duydum.

herkes üzerinize gitmiş ama ben annesinin vefat ettiğini düşünmedim ilk yazdıklarınızdan bende uyandırdığı intiba sizden kaçmak için bu yalanı uydurması, bu şekilde acım var bahanesi ile sırra kadem basacak. Siz de yalanlarını yakalamışsınız, aklıma başka bir şey gelmedi.

öyle biri değil..Annesinin hangi hastanede yattığını sormama bile kızan birisi.Annesinin rahatsızlığını bile söylerken sinir olmuştu.Annem hasta bil yeter.Annem hastanede yatıyor dedim bunu bilmen yeterli,hatta bana güvenmese oğlunun olduğunu bile söylemezmiş..detay sorunca sinirlenen birinin cenazesine gitmek istemem onu oldukça sinirlendirirdi sadece..

sanırım ben kendime iş edinip annesi gerçekten ölmüş mü öğrenirdim.
GelenKutusu GelenKutusu yardımcı olabilir belki aklımda yanlış kalmadıysa zeynep olayından..

Adam adını neden yalan söylesin? Nette mi flört ediyordunuz? Bu kadar yalan varken devam etmeniz doğru mu? Ölen biri varsa, eşi olmasın...

hadi ya:) ciddi ciddi ben merak ettim ha adamın annesi ölmüş mü gerçekten diye..
konu sahibesi nasıl duruyor anlamadım..
illa o şehirde arayabileceği yerler vardır.
mezarlık müdürlüğünü bile aramıştım ben olsam:))
Annesinin adını soyadını biliyorsa belediyelerin sitesinde ilan ediliyor. Her belediye de var mı bilmiyorum.

Cevap vermiyor bilerek. Bi yakinimin cenazesinde ölen kişinin erkek kardeşi sevgilisi ile konuşup tamam bitanem üzülme ben iyiyim diye birde sevgilisini telkin ediyodu yani seven insan arar bir iki gün neysede yaninda olmasini ister destegini bekler yine arar

Te allam yaa,olur mu olur..Belki de anam öldü deyip sabır metanet beklediği zamanlarda adam başkasıyla gezip tozuyor..Bu durumda üzülünecek kişi benim yani resmen:(
Valla bu gözler gerekli durumlarda arkadasin babannesinin birden fazla defa öldügünü ve arkadasin yas bile tuttugunu gordu. Gozumle gormeden emin olmadan inanamam.

Ölen listelerinde soyadını göremedim,adını bilmiyorum zaten annesinin..Anne babası boşanık ise soyadı farklıdır

Back
X