Anlayışsızlık mı ediyorum,yoksa umursanmıyormuyum?

Arkadaşlar merhaba,

Kısa süre önce başlayan bir birlikteliğimiz var.Karşı tarafın 1 hafta önce annesi vefat etti ve memleketine gitti defn işlemleri için. Oraya gittiğinde hiç aramadı,ben yazmadıkça yazmadı.Elbette tepki vermedim acısı var diye.Ancak 1 hafta oldu hala bir napıyosun demiyor.Yazmazsam yazmıyor,yazdığımda da çevrime girdiği halde cevaplamıyor..ancak 2. kere birşey dersem kısa ve nazikçe cevap veriyor.Şimdi ben mi alınıyorum,yoksa karşı taraf beni sallamıyormu? Cidden anlamadım:KK43: Acısına saygım sonsuz ve böyle bir zamanda ona ters bir söz edecek değilim ve hep yanında olmaya çalıştım zaten.Peki çevrime girip görmezden gelinişim? Hiç aranmayışım? Arasam gurursuz,aramasam anlayışsızlıkmı olacak? Bir de size sormak istedim..
edit: Adam 41 yaşında ve yalanlarını buldum. O yüzden güvensizlik var.
Yalanlarını bulmuşsun yalan bi kişilik bozukluğu bu adam yalancı yani..ikinci si ç.içi olup size msj atmaması böyle bi durumda normal arayıp sormamasıda acısı taze kim bilir içinde ne yaşıyor tabi anne vefat edeli 3 5 ay olduysa normal değil ama birkaç hafta yada gün olduysa normal bişey..

Arkadaşlar merhaba,

Kısa süre önce başlayan bir birlikteliğimiz var.Karşı tarafın 1 hafta önce annesi vefat etti ve memleketine gitti defn işlemleri için. Oraya gittiğinde hiç aramadı,ben yazmadıkça yazmadı.Elbette tepki vermedim acısı var diye.Ancak 1 hafta oldu hala bir napıyosun demiyor.Yazmazsam yazmıyor,yazdığımda da çevrime girdiği halde cevaplamıyor..ancak 2. kere birşey dersem kısa ve nazikçe cevap veriyor.Şimdi ben mi alınıyorum,yoksa karşı taraf beni sallamıyormu? Cidden anlamadım:KK43: Acısına saygım sonsuz ve böyle bir zamanda ona ters bir söz edecek değilim ve hep yanında olmaya çalıştım zaten.Peki çevrime girip görmezden gelinişim? Hiç aranmayışım? Arasam gurursuz,aramasam anlayışsızlıkmı olacak? Bir de size sormak istedim..
edit: Adam 41 yaşında ve yalanlarını buldum. O yüzden güvensizlik var.
Güvensizlik varsa işin zor benim eşim de sevgili iken babasını kaybetmiş di küstük hatta ayrı idik çok büyük sorunlar var Dı gene onun yanında oldum zor zamanlarda tabi barıştık sonra şimdi evliyiz biraz kendime benzettim o günler aklıma geldi 28 yaşında eşim dua et bu günler için de sabret evet insan uzaklaşıyor eğer annesine düşkün ise uzaklaşır

Adam adını yaşını yalan söylemiş.

Bunların arkasından her zaman daha büyük yalanlar gelir.

Tecrübe ettim gördüm : (

Bence sal bu adamı

Bir de bir kez böyle sınırını geçmesine izin verirsen, daha çok ihlal edebileceğini düşünüp yalan söyler

öyle biri değil..Annesinin hangi hastanede yattığını sormama bile kızan birisi.Annesinin rahatsızlığını bile söylerken sinir olmuştu.Annem hasta bil yeter.Annem hastanede yatıyor dedim bunu bilmen yeterli,hatta bana güvenmese oğlunun olduğunu bile söylemezmiş..detay sorunca sinirlenen birinin cenazesine gitmek istemem onu oldukça sinirlendirirdi sadece..

Çok şüphe çekici hem de çok...

İnsan neden sinirlensin böyle sorulara

Kac aydir birliktesiniz?
Bir de is telefonumdan aradim acti demissiniz. Sesi falan nasildi?

Kırk yıllık ilişkiniz olsa ya da gerçekten çok çok yakın olsanız bir ihtimal destek almak için size sığınır, sesinizi duymak ister vesaire ama zaten yeniymişsiniz, arada o kadar güçlü bir bağ oluşmamış. Adam çevrimiçi belki bir dostuna yazıyor onla dertleşiyor. Biriyle yeni bir şeylere başlamak ayrı, kırk yıldır tanıdığı insanlarla konuşmak ayrı. Şu an bence her gün değil iki üç günde bir yazın, ne şekilde konuşuyorsunuz bilmiyorum ama sadece onun halini hatrını sorun o kadar, uzatmayın. Her gün de arayıp durmayın açmıyorsa. Ben de tavrınızı çok bencilce de demeyeyim de tam olarak “dünya benim etrafımda dönüyor” bakış açısında buldum. Adamın annesi ölmüş, siz bana niye cevap vermiyor diye dertleniyorsunuz. Gerçekten kendini değil karşısındakini umursayan insan kimbilir nasıl acı çekiyordur, aklına bile gelmiyorumdur; diye düşünebilir, empati yapabilir.

Sizi duyanda arasın beni cilveleşelim demişim sanır.Ne flörtü ne ilgisi yahu! 1 kez sesini duymadım 1 haftadır bilmem anlatabildim mi? 41 yaşında adam 78 yaşındaki hasta annesi vefat etti diye 1 hafta telefonu açmazmıymış? çevrime girebilen birinden söz ediyoruz.Ve de yalanını yakaladığım biri.

Yok artık. Annesi yaşlı ve zaten hasta diye, adam 41 yaşında diye daha mı az üzülecek?

Yok artık. Annesi yaşlı ve zaten hasta diye, adam 41 yaşında diye daha mı az üzülecek?
Yav ne üzülmesi adamın adı yaşı bile sahteymiş annesi falan ölmemiştir maksat konu sahibinden uzaklaşmak için bahane uydurmak sonra canı isterse yazacak bahanesi de annem ölmüştü senle mi ilgilenecektim olacak

Sizin anneniz veya babaniz öldü mü? Ölmediyse şu anda onu anlamanız mümkün degil. Cok bencil bir yaklaşımıniz var
Sevgili arkadaşım, Bak alıntıladığım mesajda çok güzel yazılmış. Sen hala ilişkini tartmanın peşindesin. Üstelik bir hafta olmuş diyorsun. O bir hafta ne demek biliyor musun annesi babası ölen biri için?
Yedisi demek, gelen mesajlara cevap vermeye çalışmak ama rahmet okunanın annen olduğuna inanamamak, içindeki acıyla başetmeye çalışırken geleni gideni ağırlayıp onların avutan sözlerini zoraki dinlemek, gece yatağa yattığında içinden öldüğünü kendi kendine söyleyip inandırmaya çalışmaktır.
Öyle senin normal hayatın normal şartlarındaki bir hafta gibi geçmez cenazesi olanın bir haftası. Allah sana yaşatmasın sen de öğrenme inşallah.
Senin şu an yapacağın ona destek olmak yanında olduğunu hissettirmek. Sonra yaparsın hesabını kitabını. Yaptır bir tepsi börek al git evlerine gidemiyorsan yolla bir katkın olsun. Mesaj at seni çok merak ediyorum yanında olmak istiyorum acını paylaşmak istiyorum çok üzgünüm de. Görüp yazmıyorsa bil ki insanın eli varmıyor içinden gelmiyor. Seninle değil kendiyle derdi adamın şu an. Herşeyi kendine yorup şu an ilişkini sınama.

Adamın temel konularda yalanını yakaladım,samimiyet sorgulamama kendisi neden oldu.Yaşını yalan söylemiş mesela,adını da.. ama bu yalanlarını yakalamadan evvelki davranışları çok düzgün olduğu için

Değişik bir insan..Asla bir saygısızlık ya da menfaat sezmedim,ama kendisini tam olarak şeffaf biçimde anlatmıyor.Adını yalan söylemiş,yaşınıda..araştırdım,neyseki boşanmış ve evli değil.İşi gücü yerinde,cıvık davranmadı kesinlikle bana.Her zamanda destek olmak için uğraşır.İki ucu pis değnek.Normalde yalancı biriyle devam etmem. Hatta bu olay onun yalanını öğrendikten sonra olunca(vefat) insan bunu bile gerçekmi diye düşünüyor.Çünkü anneyi tanımam görmedim,akraba çevresini bilmem görmedim..
Bu yazdıklarınız ilişkinizi niye sürdürdüğünüzü düşündürdü bana. Hadi herşeyi bir kenara bırak insan adını niye yalan söyler ki başkasına? Sabıkası falan mı var nedir? Ben böyle birşey öğrensem koşarak uzaklaşırım psikopat mıdır nedir?

Sevgili arkadaşım, Bak alıntıladığım mesajda çok güzel yazılmış. Sen hala ilişkini tartmanın peşindesin. Üstelik bir hafta olmuş diyorsun. O bir hafta ne demek biliyor musun annesi babası ölen biri için?
Yedisi demek, gelen mesajlara cevap vermeye çalışmak ama rahmet okunanın annen olduğuna inanamamak, içindeki acıyla başetmeye çalışırken geleni gideni ağırlayıp onların avutan sözlerini zoraki dinlemek, gece yatağa yattığında içinden öldüğünü kendi kendine söyleyip inandırmaya çalışmaktır.
Öyle senin normal hayatın normal şartlarındaki bir hafta gibi geçmez cenazesi olanın bir haftası. Allah sana yaşatmasın sen de öğrenme inşallah.
Senin şu an yapacağın ona destek olmak yanında olduğunu hissettirmek. Sonra yaparsın hesabını kitabını. Yaptır bir tepsi börek al git evlerine gidemiyorsan yolla bir katkın olsun. Mesaj at seni çok merak ediyorum yanında olmak istiyorum acını paylaşmak istiyorum çok üzgünüm de. Görüp yazmıyorsa bil ki insanın eli varmıyor içinden gelmiyor. Seninle değil kendiyle derdi adamın şu an. Herşeyi kendine yorup şu an ilişkini sınama.
Ne ilişkisi yorumları okuyun

Ne ilişkisi yorumları okuyun
Okudum okudum. Başta ilişki diye yazıldığı için ilişki olarak yazdım da okuyunca adamın sahtekar olduğunu düşündüm. Konu sahibi konuyu açarken detayları da yazsaydı çok güzel olacaktı aslında. Bir hafta oldu öleli, adam çocuk değil 41 yaşında, yıkık değil, zaten hasta ve 78 yaşında olan annesi gibi açıklamalar biraz irrite etti herkesi. Aslında konu sahibinin derdi başkaymış. Yoksa vicdansız merhametsiz biri olduğunu sanmam. Sadece önceki yalanların ciddiyetinin etkisiyle içinde alaycı ve kızgın bir duygu oluşmuş ki haklı da şu durumda. Adam yalanları yakalanıp kendi istediği senaryoyla aşık edemeyeceğini anlayınca kaçmış olabilir. Bir de tanımadığı numaradan arayınca açmış. Tam muallak!
Konu sahibi bence siz kendinizi daha fazla yıpratmayın. Birşeyler netleşirse de yazın bizlere de. Çünkü gerçekten garip bir durum.

yalanını yakaladığınız biri ile birlikte olmayın. yaşınız çocuk yaşı geçeli çok olmuş, bu yaştaki insanları düzeltmek için enerjinizi harcamayın.
bence bu işi bitirmeniz sizin hayrınıza.

ama 1 haftalık kayıpta hep ben arıyorum,
çevrimiçi oluyor ama bana yazmıyor gibi şeylere takılmak gerçekten çok gereksiz.
şu an odak siz değilsiniz, bir süre de olmayacaksınız.

Sizi duyanda arasın beni cilveleşelim demişim sanır.Ne flörtü ne ilgisi yahu! 1 kez sesini duymadım 1 haftadır bilmem anlatabildim mi? 41 yaşında adam 78 yaşındaki hasta annesi vefat etti diye 1 hafta telefonu açmazmıymış? çevrime girebilen birinden söz ediyoruz.Ve de yalanını yakaladığım biri.

ister istemez şu yazdığınıza takıldım.

anne-baba acısını henüz ben yaşamadım

babam 52 yaşındaydı babaannemi kaybettik, 88 yaşında ve hastaydı.
54 yaşında da 92 yaşındaki dedemi kaybettik. daha kaç yıl yaşardı ki bir insan en fazla?

dedemin ölümünden çok derin etkilendi.
sanki çalacak son kapısı da kapanmış gibi.
dedem yaşından genç gösterirdi, hayatımda gördüğüm yaşama sevinci en yüksek insandı.
öleceğini hepimiz biliyorduk.
ama onun ölümü babamın 45 yıldır baba evi olarak bildiği evin kapanması demekti.
benim doğduğum ev hatta :)

54 yaşında koca adam, 95 yaşındaki babasının ölümünü 2 ay atlatamadı.
belki kendi ölümünü düşündü.
belki yalnız hissetti.
insanlar kayıplardan aynı etkilenmez.
sizin şaşırdığınız şey bana çok olağan geldi.

Ulan alt tarafı annen ölmüş amma abarttın!
Bunun için değerli sevgili saygıdeğer yüce ulu afeti devran haşmetmeap pirem pirem piremsesimizi üzmeye ne hakkın var bre aciz kul :/
Siz kendinizi üzmeyin devletlu piremsesim. Olmazsa önce boynunu vurdurun onun sonrada terk edin o hödüğü... :KK66:
Sizin gibilerin yorumları tarihi eser oldu,konuyu düzgün okuyun öyle alay edersiniz,eğlencenizi elinizden almış olucam ama kusura bakmayın :KK66:
Kızlar koptum gülmekten konu sahibi hanımcım arkadaş ilk msjı okumuş sadece :KK70: ama o ilk mesaja göre yazdığı yorum müthişti kabul etmek lazım "son bir yolculuk kardeş" çok hoş bir yorumdu Allah da seni güldürsün çok güldüm :KK70:

söylemeden geçemeyeceğim.
ben konudaki ilk mesajı okuduğumda yaş 18-20 falan sandım. hani ailelerin daha çok karar mercii olduğu yaşlar. o yüzden de gidemedi sevgilisinin yanına..

ama yetişkin kadınsınız.
kısa veya uzun, birlikte olduğunuz adamın annesi vefat ettiyse, sizin de cenazede olmanız gerekmez mi?
gelme diyorsa da, zaten ayrılın. niye bu adamla vakit kaybediyorsunuz?

Hanımlar konuya aşırı hassas olucam derken detayları atlayabiliyorsunuz..Biz acısına zaten saygılıyız.Ancak bir insan yabancı numaraya cevap verip sizin telinizi açmıyorsa?Sesi gayet normalse Çevrime girip sizin yazınıza cevap vermiyorsa,daha evvel adını ve yaşını da yalan söylemişse orada daha farklı düşüncelere sevk ediliyorsunuz..Yorumlarda yazıyor,annesinin hastanede yattığını söylediğinde nerede dedim,kızdı..rahatsızlığı ne dedim kızdı..Ve ilk tanışmada adını yalan söylemiş,sonra sorduğımda evet adım bu diyor hala.Meğer adı başka imiş.Yaşıda...

Hanımlar konuya aşırı hassas olucam derken detayları atlayabiliyorsunuz..Biz acısına zaten saygılıyız.Ancak bir insan yabancı numaraya cevap verip sizin telinizi açmıyorsa?Sesi gayet normalse Çevrime girip sizin yazınıza cevap vermiyorsa,daha evvel adını ve yaşını da yalan söylemişse orada daha farklı düşüncelere sevk ediliyorsunuz..Yorumlarda yazıyor,annesinin hastanede yattığını söylediğinde nerede dedim,kızdı..rahatsızlığı ne dedim kızdı..Ve ilk tanışmada adını yalan söylemiş,sonra sorduğımda evet adım bu diyor hala.Meğer adı başka imiş.Yaşıda...
Adı ve yaşı farklı mı? Bu adamın annesi öldüğüne emin miyiz?

Annesi ölünce desteğe ihtiyacı olur. Sevdiği biri ile konuşmaya ihtiyacı olur. Bu ilişki yeni ve konu sahibi sevilmiyor.
Evet konu sahibi bendenize zannımca haddini bil,belli sınırdan içeri giremezsin mesajı veriliyor,yalanlar söyleniyor,konu sahibinden yani malum bendenizden cenazeye (varlığı meçhul) ilgi bekleniyor..durum bu..Yani olaya duyulması gereken hassasiyetin masumiyetini kaybettiren tamda kendisi..
Şimdi şöyle bir tablo ile karşı karşıyayız;anne vefat etmedi ise zaten olay kapanır adamla hukukumuz biter.herkes kendi yoluna.
Anne vefat etmişse,şirket hattıma cevap veren,sesi normal gelen,ama benim telefonlarıma cevap vermeyen,adını ve yaşını en başta yalan söyleyen adamla devam etmelimi? mutlumelo hala annesinin acısına saygı göstermek için haftalarca,bir mullak adamın üzüntüsünün dinip dönmesinimi beklesin? Evi uzağımda,işimiz alakasız..Kendisinden sadece tel ile haber alabileceğim birisi.E bizde insanız yani..Gel cilveleşelim demiyoruz ki.Gene kandırılmaktamıyımın cevabını arıyorum belkide..Neyse..zaman ola hayır ola diyelim.

Bunca kepazeligin,yalanin dolanin icinde adamin cevrimici olup size donmemesi mi rahatsiz etti sizi cidden ?

Back
X