Anlayışsızlık mı ediyorum,yoksa umursanmıyormuyum?

Adamın temel konularda yalanını yakaladım,samimiyet sorgulamama kendisi neden oldu.Yaşını yalan söylemiş mesela,adını da.. ama bu yalanlarını yakalamadan evvelki davranışları çok düzgün olduğu için

Değişik bir insan..Asla bir saygısızlık ya da menfaat sezmedim,ama kendisini tam olarak şeffaf biçimde anlatmıyor.Adını yalan söylemiş,yaşınıda..araştırdım,neyseki boşanmış ve evli değil.İşi gücü yerinde,cıvık davranmadı kesinlikle bana.Her zamanda destek olmak için uğraşır.İki ucu pis değnek.Normalde yalancı biriyle devam etmem. Hatta bu olay onun yalanını öğrendikten sonra olunca(vefat) insan bunu bile gerçekmi diye düşünüyor.Çünkü anneyi tanımam görmedim,akraba çevresini bilmem görmedim..
Ama siz keşke konuyu bu şekilde açdaydınız. İnsanların böyle tepki vermesi normal.
Benim şahsi fikrim böyle bir konuda bile yalan söyleyebileceğini düşündüğünüz biriyle gelecek düşünmeyin.

Trip yaptığımı hangi cümlemden çıkardınız acaba? Ben neden göremedim? Kusura bakmayında 1 haftadır arayıp mesaj yazıp yanında olmak için debelenen benim.Tellerime cevap alamadım,mesajlarınsa bazılarına.Çevrime girildiği halde. Ve asla bir terslik yapmadım. Anlatımımı düzgün okuyup cevaplarsanız belki anlarsınız
Ay tabiki tellerinde,msjlariniza cevap alamayacaksiniz. Adamın annesi olmuş,asıl size biz nasıl anlatabiliriz büyük açısının olduğunu. Birak'ın aramayın bir hafta olmus,hemen yanınıza kosmaliydi,sarilmaliydi çok ayıp etmis:bicak:

Arkadaşlar merhaba,

Kısa süre önce başlayan bir birlikteliğimiz var.Karşı tarafın 1 hafta önce annesi vefat etti ve memleketine gitti defn işlemleri için. Oraya gittiğinde hiç aramadı,ben yazmadıkça yazmadı.Elbette tepki vermedim acısı var diye.Ancak 1 hafta oldu hala bir napıyosun demiyor.Yazmazsam yazmıyor,yazdığımda da çevrime girdiği halde cevaplamıyor..ancak 2. kere birşey dersem kısa ve nazikçe cevap veriyor.Şimdi ben mi alınıyorum,yoksa karşı taraf beni sallamıyormu? Cidden anlamadım:KK43: Acısına saygım sonsuz ve böyle bir zamanda ona ters bir söz edecek değilim ve hep yanında olmaya çalıştım zaten.Peki çevrime girip görmezden gelinişim? Hiç aranmayışım? Arasam gurursuz,aramasam anlayışsızlıkmı olacak? Bir de size sormak istedim..
Babamı kaybettiğimde şimdiki eşim sevgilimdi. Yüzünü görmek istemiyodum. Onunla alakası tabiki yoktu ama o psikolojiyle hiç kimseyi görmek istemiyosun. Bi hafta çok kısa bi süre ona yanında olduğunuzu hissettirin ama çok üstüne gitmeyin. Annesini kaybetmiş komşusu diil ki hemen kendini toplasın.

İlişkinizin detaylarını bilmiyorum ama ortada vefat var, hem de en yakını bu durumda ilgi beklemek çok sağlıklı gelmiyor bana. Siz arayıp yanında olduğunuzu hissettirin derim.

Nihayet yaa anlayan biri çıktı.. Adama 'üzülme,acını paylalıyorum ' tarzında mesaj attığımda 'iyiyim yapacak bişey yok herkesin başına gelen birşey'diye gayet metanetli bir cevap almışım..Adam 41 yaşında ufak değil yani,yıkık falan değil,mesajından belli..Çevrime giren adam beni de insandan sayabilir yani gayet normal bir beklenti
Ben olayı yanlış anlamışım,ozur dilerim konu sahibi. Bir iki güne kadar hala aramaz yazmazsam,umudu kesin bu adamdan.

Annem öldü 7 ay sonrada babam. 1 yıl feleğin sasti.
Allah aşkına hala ilgi bekliyorsunuz. İnsan nasıl oluyor biliyor musunuz?
Ben çocuklarımla bile neredeyse 15 gün ilgilenemedim.
Çok bencilsiniz.

Daha cok yeni.. bi ararsin nasilsin diyede.. surekli msj beklemek vs yanlis. Rahat birak biraz olayi

Arkadaşlar merhaba,

Kısa süre önce başlayan bir birlikteliğimiz var.Karşı tarafın 1 hafta önce annesi vefat etti ve memleketine gitti defn işlemleri için. Oraya gittiğinde hiç aramadı,ben yazmadıkça yazmadı.Elbette tepki vermedim acısı var diye.Ancak 1 hafta oldu hala bir napıyosun demiyor.Yazmazsam yazmıyor,yazdığımda da çevrime girdiği halde cevaplamıyor..ancak 2. kere birşey dersem kısa ve nazikçe cevap veriyor.Şimdi ben mi alınıyorum,yoksa karşı taraf beni sallamıyormu? Cidden anlamadım:KK43: Acısına saygım sonsuz ve böyle bir zamanda ona ters bir söz edecek değilim ve hep yanında olmaya çalıştım zaten.Peki çevrime girip görmezden gelinişim? Hiç aranmayışım? Arasam gurursuz,aramasam anlayışsızlıkmı olacak? Bir de size sormak istedim..
edit: Adam 41 yaşında ve yalanlarını buldum. O yüzden güvensizlik var.
Icinizde bir ses bu kisinin davranislarinda birseylerin ters gittigini soyleyip soyleyip sizi uyariyor demekki. Daha onceki kuskulariniz da birlesince artik kendinize mazeret uretemeyecek duruma gelmissiniz. Tehlike canlari caliyor, bizim yardimimizla onlari duymak istiyorsunuz. Aramayin ,yazmayin artik. Gelir de sizi ararsa hesap sormayin. Iliskinize kaldiginiz yerden cok supheci bir sekilde devam edin. Bakalim daha nerede defosu cikacak, bekleyin, gorun. Madem iliski cok yeni henuz karakteri hakkinda kesin yargiya varmak dogru degil ama bir kere yalan soyleyen hep yalan soyler. ( Neden bosanmis? Bunun cevabi cok onemli , ondan degil cevreden arastirin cevabini) Iyi sanslar.

Konu sahibinin çok üzerine gidiliyor bence.
Kadın benle ilgilensin demiyor ki , ben yanında olmak istiyorum ama olamıyorum diyor.
Sürekli arayıp ,soruyormuşta..
Bence sizinle görüşmeye şu an hazır değil. Bir şok yaşıyor çünkü. Kenara çekilip ,sabırla beklemeniz gerekiyor. Sizi arayınca da ona neden aramadın gibi boş ve gereksiz şeylerden kaçınmalısınız.

Nihayet yaa anlayan biri çıktı.. Adama 'üzülme,acını paylalıyorum ' tarzında mesaj attığımda 'iyiyim yapacak bişey yok herkesin başına gelen birşey'diye gayet metanetli bir cevap almışım..Adam 41 yaşında ufak değil yani,yıkık falan değil,mesajından belli..Çevrime giren adam beni de insandan sayabilir yani gayet normal bir beklenti

Yıkıksa da size yıkık değildir. Sanırım adamın yapısını bilecek kadar uzun değil ilişkiniz.
Benim kardeşim diyebileceğim insanın annesi vefat ettiğinde cenaze günü bizimle gülüp eğlenmişti. Espriler yapıyordu. Benim yüzüm gözüm ondan daha şişti ağlamaktan.
Dışarıdan bakan "hiç de yıkık değil" demiştir eminim. Ama yalnız kaldığımızda onun ne halde olduğunu, nasıl hissettiğini, ne kadar kötü olduğunu ben biliyorum. Ve uzun bir süre atlatamadığını da...
Herkes acısını aynı şekilde yaşamaz. Acı çekiyordur ama sizi bunu paylaşacak kadar yakın bulmaması çok normal.

Yıkıksa da size yıkık değildir. Sanırım adamın yapısını bilecek kadar uzun değil ilişkiniz.
Benim kardeşim diyebileceğim insanın annesi vefat ettiğinde cenaze günü bizimle gülüp eğlenmişti. Espriler yapıyordu. Benim yüzüm gözüm ondan daha şişti ağlamaktan.
Dışarıdan bakan "hiç de yıkık değil" demiştir eminim. Ama yalnız kaldığımızda onun ne halde olduğunu, nasıl hissettiğini, ne kadar kötü olduğunu ben biliyorum. Ve uzun bir süre atlatamadığını da...
Herkes acısını aynı şekilde yaşamaz. Acı çekiyordur ama sizi bunu paylaşacak kadar yakın bulmaması çok normal.

Konu sahibi konuyu güncellemeli sanırım,arada yazmış çünkü bu bilgileri.Adam adı ve yaşı konusunda hep yalan söylemiş,konu sahibi öğrenmiş başka şekilde.Pek şeffaf biri değil diyor,cenaze bile yalan olabilir bence.

Şüpheci şekilde devam et diyen arkadaşım;
Kesinlikle haklısınız..Ben burda esasında mağdurum.Hem yalanını yakalamışım hem acısına saygı göstermeye çalışıyorum.Dediğiniz gibi yapıcam gelene ve hadi görüşelim diyene kadar aramicam yazmicam..İstiyorsa devam ederiz ve şüpheci şekilde evet.teşekkür ediyorum güzel bir yorumdu

Konu sahibi konuyu güncellemeli sanırım,arada yazmış çünkü bu bilgileri.Adam adı ve yaşı konusunda hep yalan söylemiş,konu sahibi öğrenmiş başka şekilde.Pek şeffaf biri değil diyor,cenaze bile yalan olabilir bence.
Şimd bu noktadayım işte..Ne kötü değil mi! İnsanı getirdikleri noktaya bakın!

:oha:

Bu konularda yalan söyleyen insanın neyine güvenilir ki zaten?

Bence size söylediğim gibi yapın,hazır uzak davranıyorken siz de kendinizi geri çekin,adam bana hiç güven vermedi,başka bir sevgilisi bile olabilir.
Te allam yaa,olur mu olur..Belki de anam öldü deyip sabır metanet beklediği zamanlarda adam başkasıyla gezip tozuyor..Bu durumda üzülünecek kişi benim yani resmen:(

Back
X