Anlayışsızlık

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar selam sabah eşime dedimki bayrmda sokağa çkma yasagı olabilirmis.beni annemlere bırakrsn dedim ama şakasına dedim güldüm hatta. Neyse kim nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın senin niyetini biliyorum ben demeye başladı. Ne alaka dedim bu arada bayramlarda yaylada olurlar bizim aile büyükleri. Sen benim ailemn yanına gelmek zorundasn vs. Demeye başladı. Sabahtan da salı günü yaylaya gidelim diyordu. Kayınvalidemi aradı az önce kayınvalidem de herkes geliyor sizin gelmeye niyetiniz var mı dedi eşimde yok dedi. Kapattı telefonu bende niye öyle dedin açıklasaydın güzelce dedim. Eee senin yüzünden gitmek istemiyorsun diyor. Ki her ay gidiyoruz geçen ay onlar buradaydı zaten karantinayı bile yaşayamıyorum şaka gibi.
Dişim ağrıyor ona mı yanayım bu suratsızın yaptığına mı
ben haksız mışım ben gitmek istemiyormuşum ki herkesten fazla ben giderim ama yaranılmıyor işte

Evde kalın. Sağlığınız için, başkalarının sağlığı için de kendi evinizde kalın.

Geleneksel bayram kavgaları başlamış. bu sene virüsten çıkmaz diyordum ama belli ki o bile engelleyemiyor. Hele bir ramazanı göreydik orucu tutaydık ölmeden virüsten..

Bayramda sokağa çıkma yasağı neden oluyor? İnsanlar birbirine gidip gelmesin, bayramlaşmasın, bulaştırmasın diye di mi? Ve siz bayramda senin annenlere mi gidicez benim annemlere mi gidicez kavgası yapmışsınız. Sizin gibi davrananlar yüzünden biz boşuna evde oturuyoruz şuanda...

Bu salgın bitmezse inşallah bayrama 7 gün daha ekleyip, bahçeye bile inemezsiniz derler de herkes kaba etinin üzerinde oturur azıcık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…